Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mirrranda

Jak sprawić mu nieziemską przyjemność

Polecane posty

Jak sprawić mu naprawdę wielką przyjemność i zintensyfikować jego doznania podczas orgazmu? Proszę o sprawdzone porady ;)

Gość basia24_69
To akurat proste. Ssij mu jak się spuszcza i połknij. Będzie zadowolony.

Uprawiamy klasyczny seks, seks oralny i hiszpański, rzadziej analny. Problem w tym, że on jest sporo starszy ode mnie, a ja jestem kompletnie niedoświadczona (straciłam z nim dziewictwo). Kocham go i chcę, żeby było mu ze mną jak najlepiej, a nie miałam na kim się wcześniej "uczyć" :D

Im więcej TY będziesz mieć orgazmów to go podbuduje i bedzie tak przeżywał jak tego chcesz.W wstępnej grze powinnaś mieć 2 orgazmy w czasie aktu kilka.Wtedy facet jak nie jest egoistą bedzie miał odlot potworny.:)

A jakieś fajne pomysły na grę wstępną? Ostatnio wystarczyło mu, że jak zjeżdżaliśmy już do garażu popatrzyłam mu w oczy, dotknęłam gdzie i powiedziałam że mam straszną ochotę na seks natychmiast. Był ekspresowo w pełni gotowy :D No ale nie będę tak robić codziennie, bo w końcu mu się to znudzi :D

Gość gość
kleknij przed nim jak bedzie stal, najpierw dlonia, potem jezyczkiem, potem niech cie poprosi zebys wziela do ust. Wez i ssaj powoli;-)

A jakieś pomysły na grę wstępną? Bo on często mi robi niespodzianki - na przykład kąpiel, kolacja, truskawki, róże w łóżku itp. On wie, że ja lubię delikatny seks... Ale jakie niespodzianki można zrobić facetowi?

Gość gość
Walnij go tluczkiem do kartofli tak aby gwiazdy mu sie pokazały z k***ikami w oczach:D

Jasne, prędzej mu przywalę wielką książką, bo tłuczka do ziemniaków nie używam (on gotuje albo jemy na mieście :P )

A na poważnie - chcę mu pokazać jak bardzo go kocham. I jak bardzo mnie pociąga i jak mi się podoba. On ma niestety kryzys wieku średniego, ja jestem młoda, a on myśli że nie mogę mu się podobać ot tak po prostu, za to jaki jest (przez przypadek usłyszałam jego rozmowę z kumplem). A to nieprawda - ja go kocham nad życie, myślimy nawet o ślubie. Potem może (ale jeszcze za jakiś czas) dziecko. Ale on myśli że wygląda za staro :/ i nie może pojąć że nie przepadam za rówieśnikami i że to ON mnie szalenie pociąga.

Gość gość
ty laska czy ty nie masz nic innego w zyciu do roboty, ze tylko o fikolkach myslisz i nie jestes zmeczona i zajeta swoimi sprawami?

Mam co do roboty - studiuję i pracuję :P Bardzo dużo roboty mam. Z tym że jakbyś nie zauważył(a), idzie długi weekend :P A fikołki to bardzo ważna część życia. No właśnie - jak to jest z kuleczkami? ;) Podobno są baaardzo delikatne. Boję się żeby ich za mocno w ustach nie ścisnąć, więc zazwyczaj pieszczę je ręką.

Gość gość
KULECZKI DO BUZI A PALUSZEK DO PUPCI

On jest z tych, co zazwyczaj przejmują inicjatywę Albo to ja nie przejmuję za często.... Ciężko powiedzieć

Gość 0dar
Jestem facetem i o tych paluszkach w d... wiem coś maja żona wiele lat próbowała to zrobic opierałem się ale teraz wiem że to jest super tylko nie rób tego na sucho

Gość gość
A moim zdaniem to gdy będzie wchodził w ciebie to niech wejdzie tylko do połowy i niech nie rusza sie przez pare minut, delektujcie sie ta chwila

Gość 0dar
Ale komu to ma sprawić przyjemność bo my faceci to troszkę inaczej podchodzimy do sexu

Gość gość
Jemu moze sprawić przyjemność poprzez nagły seks w miejscu publicznym, np zacząć mu ssać pałkę w przebieralni w sklepie itp. Albo moze sie zacząć masturbowac ale nie pozwolić mu sie dotknąć