Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi faceci ogladaja sie na ulicy sklepie za innymi kobietami

Polecane posty

Gość gość

Ze ciagle sie gapia?

Gość gość
A spróbowałby :):)Niech sobie patrzy jak mnie nie ma obok:)

Gość gość
Prasnęłabym w ryj :P

Gość gość
Ten typ tak ma i na patrzeniu sie nie skończy

Gość gość
Nie. Miał taki moment - akurat między nami nie było najlepiej.Szybko skupił się na mnie gdy ja dla odmiany zaczęłam oglądać się za innymi facetami ;-)

Gość gość
Niech tylko spróbuje a odrazu w ryj ma ;)

Nie...czasem komentujemy wygląd ludzie na ulicy, ale żadne z nas nie bryluje tyłka drugiej osoby.

Gość gość
naprawde. moj ciagle sie oglada. dzis zakupy w sklepie. gapi sie czy to 16 czy 50. byle by miala tylek kotry widac. czyli krutka kurtke.

Gość gość
nigdy

Gość gość
i uwaza to za normlane zachowanie.

Gość gość
Raz popatrzył i dostał ładny opiernicz. :) Od tamtego momentu się to nie powtórzyło.

Gość gość
Mój nigdy się za innymi nie ogląda, za to obserwuje jak inni faceci na mnie patrzą :P. Tak samo ja też nigdy nie oglądam się za facetami :).

Gość 52525252
Mój miał taki moment, że gapił się namolnie na inne dziewczyny. Ależ mi głupio było, czułam się fatalnie, jak piąty element ! W końcu się zebrało i była kłótnia o to, od tamtej pory spokój.

Gość mamamamammaa32
nie, mam gorszy problem moj mi wmawia,ze ja sie gapie na innych facetow i oni na mnie:D i nie wytłumaczysz mu,ze nie

Gość gość
Mój nigdy tego nie robi aż nawet ja mu mówie: patrz jaka fajna idzie :D I mam nawet dowód na to, ze się nie ogląda. Ja nie jestem jakaś urodziwa- przy kości i w ogóle. Natomiast mam 2 sąsiadki (dobre kolezanki), które są naprawdę super laski! Raz byłam u jednej z mężem, ona miała bardzo krótką spódnice- az ja się gapiłam non stop. Pytam męża: Ale Kaśka ma super nogi a on: nie wiem jakie ma nogi, ale ma pryszcze na twarzy :D rzeczywiście potem się przyjrzałam i ma jakies niewielkie wypryski :D Potem szłam z dziołchami na impre i miałyśmy być w kieckach, ale ja nie chciałam. I mąż mówi- ej, nie tylko Ty chyba bdziesz w spodniach, bo widziałem Agate jak szła do Kaśki i była normalnie w spodniach D: Dla sprostowania- była w mega krótkiej mini i czarnych rajstopach xd

Gość gość
moj tez nie zwraca uwagi, nieraz mu chce cos pokazac, np. ze widzialam taki plaszcz na allegro jaki babka ma na sobie, on nigdy nie wie jaka babka, jaki plaszcz itp ale on po uszy we mnie zakochany, serio, a 13 lat razem juz:)

Gość gość
Gdyby się nie oglądał to by znaczyło że chory . Jak się napatrzy i nakręci to potem mi dosładza .

Gość gość
moj sie nie ogladalal nidgy, jstesmy razem 10 lat. nie mialam nigdy takiego problemu.

Gość gość
do tej 2 pietra wyzej,ojjj twoj mezus to mistrz kamuflazu:Dwidac i czuc,ze lubisobie popatrzec tylko dla zmylenia twojej intuicji opowiada ci o pryszczach itd. niezly,ale sorry jak on musi sie zagapiac na kobiety skoro male wypryski widzi.mowie ci od dolu do gory zdazy jak torpeda obleciec kazda laske:Da ty naiwna jestes,ze ho ho

Gość gość
przy mnie nie

Gość gościnie dzisiaj
myślę że patrzy a na kelnerkę w naszej knajpce to już na pewno :classic_cool: ale co z tego kiedy trzeba ;););) patrzy na MNIE tak że...😘

Gość gość
Moj sie oglada za kobietami i wcale mi to nie przeszkadza,po co robic awantury o takie rzeczy,kompletny bezsens...Faceci to wzrokowcy,to jest normalny odruch.

Gość gość
gość do tej 2 pietra wyzej,ojjj twoj mezus to mistrz kamuflazusmiech.gif widac i czuc,ze lubisobie popatrzec tylko dla zmylenia twojej intuicji opowiada ci o pryszczach itd. niezly,ale sorry jak on musi sie zagapiac na kobiety skoro male wypryski widzi.mowie ci od dolu do gory zdazy jak torpeda obleciec kazda laskesmiech.gif a ty naiwna jestes,ze ho ho X nie sądzę ;) Kiedyś kazałam koleżance (której nie znał) go podrywać :))) Z miejsca powiedział, że ma żona i nie szuka przygód :D Nawet na nia nie spojrzał :D po prostu miałam szczęście do super faceta i tyle ;)

Gość gość
Dżagoda za kim on na tej wiosce biczyce ma się oglądać? Wszystkie d..y zna na pamięć. .. A w mieście same poczwary. Ty jesteś najpiękniejsza i mu wystarczysz.

Gość gość
nie sądzę oczko.gif Kiedyś kazałam koleżance (której nie znał) go podrywać usmiech.gif Z miejsca powiedział, że ma żona i nie szuka przygód smiech.gif Nawet na nia nie spojrzał smiech.gif po prostu miałam szczęście do super faceta i tyle oczko.gif _____________ I ciekawe po co ? Odpowiedz sobie sama, bo na pewno nie dla "jaj" :O Moj maz spojrzy czasem i mi to nie przeszkadza, bo czesto tez na kogos rzuce okiem, nie ma w tym nic dziwnego.

Gość gość
po co? Żeby sprawdzić, bo nie wierzylam jak mi mówił, że inne kobiety ma w nosie ;P Sama sie oglądam za facetami a nawet z nimi flirtuję, a on zapatrzony tylko we mnie...

Gość gość
ale jak facet perfidni oglada sie doslownie za kazda. to juz jest nie tak. np. w kslpie robimy zakupy jak cos mowie a on zlewa mnie i oglada sie az mu miedys tak zostanie wykrzywiony.