Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żony opisuje jak popędziłyście dziffke

Polecane posty

Gość gość
wmawiaj sobie dalej:D

Gość gość
jak pomyje zbieralas to musisz smierdziec pomyjami na kilometr. nic dziwnego ze twoj maz pragnie innej.

Gość gość
ale baby potrafią się same oszukiwać. maz zaliczy kochanke, zmudzi mu się, to ta zaczyna go nachodzić, a mąż zgrywa niewiniątko. oczywiście zonka łyka wszystko jak pelikan hahhahaha

Gość gość
Do mojego męza się dostawiła taka jedna rozwódka z osiedla, jak się dowiedziała, ze awansował w pracy i teraz dużo zarabia a jak usłyszała, ze kupiliśmy działkę i budujemy dom to już się odczepić nie chciała. Dopiero moja kąpiel ostudziła jej zamiary. :D

Gość gość
widac maz dostal kopa od niej i dlatego zbieral z toba te pomyje zeby sie zemscic ze taka laska go kopnela.

Gość gość
dla mnie coś takiego byłoby upokarzające. a twój mąz to taka cipka, która nie umie powiedzie "nie"?

Gość gość
no żenujący, wiadomo, że kobieta z klasą nie zniżyła by się do takiego poziomu..

Gość gość
haha mąż w porządku tylko dzffka na siłę go chce ci ukraść, nachodzi i na siłę ciągnie twojego chłopa, oj naiwności

Gość gość
Ale mój mąż mówił jej nie i to nie raz. Widać nie rozumiała ta kobieta z klasą. Dopiero jak ja się zniżyłam a w zasadzie to oboje z mezem zniżyliśmy do jej poziomu i syn jeszcze dołożył cos od siebie, to szanowna pani w mig pojęła. :D

Gość gość
Gdyby to ona mu kopa dał to ja nie zbierałabym tych pomyj przez 3 dni. :D

Gość gość
nie dość, że przygłupie to, to jeszcze naiwne:D

Gość gość
przygłupia to ty jesteś suko, co lata za żonatym :D

Gość gość
A co żonaty to niewolnik?????????????

Gość gość
Dobre ha ha ha ha

Gość gość
Tez mu sie troche swobody nalezy. A nie kierat.

Gość gość
ja zdjęcia nagiej szmaty, które mąz dostał na służbowego maila od niej samej porozklejałam na tablicach ogłoszeń w jej bloku. 4 klatki schodowe i wszyscy sąsiedzi oglądali szmatę jak ją pan bóg stworzył.

Gość gość
zazwyczaj to mezowie rozglądaja się za innymi kobietami, a nie one za nimi. Ale te zony naiwne, w sumie to im współczuję:) Foty na pewno sama wysłała, maz wcale ich nie chciał, pewnie maila tez jej nie podał:D

Gość gość
tak, foty sama mu wysłała. maila nie podawał, bo szmata pracuje z męzem w jednej firmie, gdzie służbowe maile nie są żadną tajemnicą.

Gość gość
i tak sama z siebie mu wysłała? ty naprawdę w to wierzysz?:D

Gość gość
tak wierzę, bo sam mi te foty pokazał i powiedizał, żebym zrobiła z mini co tylko mi się podoba, więć wydrukowałam i porozklejalam.

Gość gość
jakie to smutne, ze kobieta moze byc tak prostacka, zeby grzebac sie w fekaliach :O

Gość gość
widocznie mu się już znudziła, będzie nastepna

Gość gość
ludzie uwierzcie wreszcie ze to zonaci lataja za kochankami... ja mialam juz z 8 ofert w przeciagu miesiaca, serio! Obudzcie sie kobietki

Gość gość
naprawdę trzeba być kretynka, żeby wierzyc, ze jakas kobieta wysyła roznegliżowane foty facetowi, który kompletnie nie jest nie zainteresowany, i to jeszcze na służbowego maila, ryzykując pracę! Widocznie się tak w robocie zabawiali:D a ty kretynko łykasz wszystko jak pelikan

Gość gość
jakim prawem wyzywasz mnie od kretynek? a może sama kretynką jesteś, skoro nie dociera do ciebie, że mój mąz nie chciał i dalej nie chce mieć nic wspólnego ze starym i puszczalskim koczkodanem z obwisłym dupskiem, które dostawia się w robocie do każdego faceta. teraz przerzuciła się na męża kolegę i jemu wysyła miłosne maile, ale już bez fotek.

Gość gość
kretynko, nie ośmieszaj się dłużej, bo tak się składa, ze razem z moim mezem, w tej samej firmie pracuje moja ciocia, więc doskonale wiem, co się dzieje.

Gość gość
"grzebac" to nie jest czasownik zwrotny. nie ma takiegi terminu jak "grzebac sie" :O juz samo to swiadczy o twojej klasie :)

Gość gość
żałosne, zero godności...

Gość gość
i słownictwo nomen omen, rodem z rynsztoka, to naprawdę musi być jakaś patologia.