Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Synurai

Dziwny fetysz czy

Polecane posty

Gość Synurai

Witam :) Mam do was malutkie pytanko w związku z jedną rzeczą którą dopiero teraz sie zaciekawiłem. Mam 21 lat więc wiem co pisze. Otóż gdy sie masturbuje to musze miec coz miekkiego (najlepiej rog koldry) pod jądrami... Tutaj jest pytanie do was - czy to aby na pewno normalne? Wielu z was może napisac zaraz, że to moje ciało i że nie znacie odpowiedzi ale postarajcie sie pomoc mi rozwiazac te mala zagadke :) Dlaczego gdy sie masturbuje to niemoge dojsc gdy nic nie mam pod jadrami ? Jestem zdrowy psychicznie i fizycznie ale to mnie po prostu zaciekawiło :) Proszę o odpowiedź ;)

Może po prostu lubisz sobie ugniatac jądra? Żaden fetysz, ta część ciała jest wrażliwa, pewnie wycwiczyles taki sposób masturbacji i tyle.

Ja lubię jak ociera mi się kołdra o uda :) Nie zastanawia mnie to, po prostu tak jest :)

Gość Synurai
A czy to będzie mialo przelozenie w łożku z kobietą? masturbuje sie od 14 roku życia, mam 21 lat i nie wiem czy stosunek z kobietą będzie w stanie sprawic bym doszedł :P

Gość Ryfka      Goldman
Facet który ma 21 lat i pisze "malutkie pytanko" nie może być całkowicie zdrowy na umyśle🖐️