Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LANS NA CMENTARZACH JAJA JAK BERETY

Polecane posty

Gość gość

babki w wieczorowych makijażach, miniówy, kozaczki na cienkiej szpilce,ze chodzi i nogi wykrzywia, nawet zdjęcia sobie robili przy pomnikach(pewnie na fb juz są:D) i nie mam ma myśli małolat, tylko te starsze z dziećmi, mieliśmy niezły ubaw:D u was tez tak jest,czy poważniejsi ludzie???

Gość 112424235345
taaa, w sumie to nie zwracam uwagi,ale niektóre osoby tak sie rzucają w oczy,ze trudno ich nie zobaczyc:D ale co się dziwic jak wies przyjeżdza do miasta i odwrotnie:D

Gość gość
chyba wszedzie jest to samo, zawsze jakies cizie sie znajdą:D

Gość gość
Nawet tu ostatnio jedna taka pisała, jaki to wielki koszt to święto Wszystkich Świętych, bo trzeba kupić znicze, nowe buty i płaszcz ;P

Gość gość
normalna osoba nie robi z siebie klowna idąc na cmentarz tylko te pustaki, co wszystko jest na pokaz

Gość gość
a ty jechalas obserwować czy pomodlić przy grobie bo cos mi się zdaje,ze to pierwsze.mnie nigdy takie rzeczy na cmentarzu nie intere kto jaak i w czym

Gość gość
A nie pomyślałyście, że one maja taki styl?? Ze są takie NA CO DZIEŃ?? Rozejrzyjcie się dookoła. :-O

Gość 112424235345
[zgłoś do usunięcia] gość a ty jechalas obserwować czy pomodlić przy grobie bo cos mi się zdaje,ze to pierwsze.mnie nigdy takie rzeczy na cmentarzu nie intere kto jaak i w czym x wiesz...mnie też, ale chodzisz z zamkniętymi oczami???? nie da sie nie zauwazyc wiec nie rob z siebie iditoki:D

Gość gość
nie, nie myśle,ze maja taki styl na codzień, bo widzialam znajome dziewczyny, kotre na codzień chodzą zupełnie normalnie ubrane, dlatego tak mnie to zdziwilo, jednej "czesć" nie odpowiedzialam bo jej nie poznalam tak sie odwaliła:D dopiero za drugim razem jak spotakalam to powiedzialam

Gość gość
kogo to obchodzi?mnie wogole

Gość gość
No i co? Zazdrościsz jej?? :-D Trzeba jej było to powiedzieć, bo widać niezłe wrażenie na Tobie zrobiła, skoro wróciłaś do domu i nawet taki temat na kafe zakładasz!!! :-D :-D

Gość gość
hehe, własnie weszłam na fb, i znajoma(26lat)wrzucila fotki przy pomniku:D no jaja:D ludzie to mają nayebane w głókach

Gość gość
komu mam zazdrościć? ja nie znam ludzi, ogolnie napislam:D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość a ty jechalas obserwować czy pomodlić przy grobie bo cos mi się zdaje,ze to pierwsze.mnie nigdy takie rzeczy na cmentarzu nie intere kto jaak i w czym xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nie jestem autorką tego tekstu, ale odpowiem Ci - pomodlić się nie dało... Dyskusje przy grobach były tak głośne, że nie było słuchać słów księdza. Obiecałam sobie, że nigdy więcej 1 listopada na cmentarz nie pójdę.

Gość gość
no zrobila, tylko szkoda,ze negatywne wrazenie:D żeby "na laskę" sie zrobila to moze...moze...:D

Gość gość
A ja się przyznam,że też się dziś wystroiłam. Ułożyłam włosy, założyłam sukienkę, ładny płaszczyk, szal. Oprócz zapalenia zniczy na cmentarzu, odwiedzamy także rodzinę, idziemy na mszę w rodzinnej miejscowości. O ile zdjęcia na cmentarzu są żenujące, to ja nie wyobrażam sobie, aby dziś iść na groby w jeansach i puchowej kurtce. I możecie mnie zlinczować, najeżdżać , wyzywać.

Gość gość
Po co?

Gość gość
dlatego my chodzimy zawsze wieczorem, jest cisza spokoj, nikt nie looka:D nie musze sie wystawiac w dzień jak wy

Gość gość
U nas to samo. Ale to pikuś. Jakis czas temu byłam na pogrzebie u chłopaka ciotki. Wszyscy niby pogrążeni w żałobie a jej syn z uśmiechem na twarzy robił zdjęcia jak "spuszczaja trumne" już to grobu. No porażka co ludzie wymyślają. Dzisiaj to samo, Ide między grobami a ludzie śmieją sie w głos i opowiadają sobie gdzie byli na wczasach.;/

Gość gość
i tak nic nie przebije fajka nad grobem i małpki za pazuchą:D serio widzialam dzis kolesi jak popijali przy grobie czyjeś zycie wieczne:D

Gość gość
A Ty tylko wyłapujesz sensacje, zamiast się pomodlić :-O

Gość gość
u mnie to samo, lans idiotek, ktore opowidały sobie wczorajsza impereze, a smiały sie tak,ze ludzie im uwagę zwracali, a dziewczyny wiekowo starsze z dziećmi i takie głupie...szok

Gość gość
weź i sie pomod jak pelno ludzi obok, glosno gadaj,ze skupic sie nie mozna . co do tematu to zgadzam sie, tez znam dziewczyny z widzenia, ktore na codzien szare myszki a na cmetarzu "gwiazdy" i tu nie ma co zazdroscic tylko śmiac sie mozna z pustaków

Gość gość
chodzi oto,ze ludzie lubia sie poazac, a malo jest miejsc, gdzie duzo znajomych moze ich zobaczyc, a cmentarz to jedno z nich:D / / wujek cisnął gosci z salonu,zeby mial auto na wczoraj:D a nie ma poniedzialek, bo juz chcial sie wszystkim pochawalic:D / / a swoja drogą to tylko idiota bierze auto z salonu w listopadzie:D nie wiem co nim kierowało:D

Gość gość
mi jakos nikt nie rzucil sie w oczy strojem ale makijazem owszem:D chyba im z wczoraj te makijaże zostały:D

Gość gość
Prawda- nic dodać nic ująć.

Gość gość
Po co wyście szły na te cmentarze?? Żeby przyglądać się innym... Żałosne... :-O

Ja dzis bylam z mezem i dziecmi u siebie na cmentarzu i to co tam zobaczylam wola o pomste do nieba. Kiedy juz szlismy w kierunku samochodu naszym oczom ukazal sie iscie dziwny widok- panna na oko jakies 18 lat w ramonesce dlugich wlosach , makijazu jakby szla wlasnie na disco, kozaczkach za kolano i... uwaga... mini ktora jej nawet tylka nie zakrywala :( serio, bylo jej widac kawalek posladkow. :( Ludzie patrzyli jak na idiotke :P Podejrzewam, ze to jakas miastowa na wies przyjchala "lansowac" sie :D

Gość gość
a ty jakis tępak jesteś??? chyba kazdy ma oczy i widzi:D i nie musi stac w bramie specjalnie by ludzi zobaczyc, nastepna idiotka

Gość tak sie pytam z ciekawości
tez widziałam te dziunie, masakra...ale były skrajności... od gosci w dresach:D po niunie w mini i kozaczkach:D