Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LANS NA CMENTARZACH JAJA JAK BERETY

Polecane posty

Gość gość
ja tam niczego ciekawego na cmentarzu nie widziałam, moze kilka śmiesznych makijaży, nic poza tym

Gość sexy anonim
A ty pewnie z zazdrością obserwowałaś zadbane kobiety na cmentarzu snopie, od razu na kafe z temacikiem' lans na cmentarzach' :D Jaki lans? to że ktoś ładnie sie ubierze na cmentarz nie znaczy że od razu lansuje ;)

Gość gość
A ja mam wyebane nie chodzę na cmentarz na pokaz. Idę zawsze po 17 i mam świety spokój nikt się nie gapi ani na ubiór ani na koszt palmy , kwiatów czy zniczy. Co kogo to obchodzi kto jak wygląda czy za ile i jakie kupił znicze, palmy czy kwiaty mnie to wogóle nie interesuje.... Nie wiem co kieruje tymi ludzmi nudne życie czy jak...

Gość gość
A zadbana jestem zawsze na codzien czy to do pracy czy szkoły czy sklepu... także nie widzę problemu. O groby też dbam cały rok wymieniam kwiaty zapalam znicze myję ... Nie wiem o co to haloo. Nie oceniaj autorko ludzii o ubiór skąd wiesz ze na codzien się tak nie ubierają i nie malują... Każdy chodzi jak lubi jak sie dobrze czuje i tyle.

Gość gość
Ale autorka musi być nieźle j******a. Pewnie to ta ze wsi co ukradkiem obserwuje co gdzie za ile, wieśniaro jak idziesz na cmentarz to się módl a nie obcinasz kto jak i gdzie ubrany. Jak mnie w*******ą takie p***y ze wsi zaniedbane co widzą jakieś ładne kobietki odświętnie ubrane, od razu ledwo z cmentarza przyszła i na Kafe daje o jakimś tam lansie. K***A JAKI LANS? zastanów się, albo najlepiej idź spać :)

Gość gość
smieszne macie podejscie... jak ktos komentuje to musi byc brzydki, biedny itp . . ja spotkalam osoby, ktore spotykam na codzien i czemu one nie moga codziennie ładnie wyglądać, przecież chodzą tez w miejsca,gdzie sa ludzie, do pracy, do sklepow, na spacer z dziećmi wiec czemu wyglądają byle jak??a na cmentarz trzeba sie odwalic?? . ja na co dzień ladnie wygladam, bo taki mam styl wiec dzis tez wygladalam tak jak kazdego innego dnia, dla mnie zwyczajnie, a ktos powie "ze odwalilam sie":D

Gość gość
gość smieszne macie podejscie... jak ktos komentuje to musi byc brzydki, biedny itp . . ja spotkalam osoby, ktore spotykam na codzien i czemu one nie moga codziennie ładnie wyglądać, przecież chodzą tez w miejsca,gdzie sa ludzie, do pracy, do sklepow, na spacer z dziećmi wiec czemu wyglądają byle jak??a na cmentarz trzeba sie odwalic?? . ja na co dzień ladnie wygladam, bo taki mam styl wiec dzis tez wygladalam tak jak kazdego innego dnia, dla mnie zwyczajnie, a ktos powie "ze odwalilam sie"smiech.gif O K***A CO TO ZA ŁACHMYTA PISALA :D PEWNIE POSZŁAŚ W TYCH SAMYCH LEGINACH CO NA WF ĆWICZYSZ I BRUDNE TRAMPY NIE? :D TO NA WIGILIĘ TEŻ W PIŻAMIE USIĄŚĆ , BO PO CO ODŚWIĘTNIE? TOŻ TO TYLKO WIGILIA :D SIE TUTAJ JEBNIJ ...hahahah boże co za ... :D

Gość gość
ale gdzie ja pisalam,ze bylam w legginasach:D tępa p**do:D

Gość gość
Ja widziałam rożową landrynę, koszmar...

Gość gość
ale wulgarne "kobiety"...nieważne czy w legginsach czy nie:O

Gość mmmmmmmmmmmnnnnnnb
hehe, ale jej pojechalas gosciu z 20:36, dobry tekst:)

Gość gość
"dla starszych pań (35+)" - o qjurwa, yebnęlam na cycki :D :D

Gość gość
gosciu powyzej ja tez :D :D

Gość gość
I to jest właśnie Polska. H*j wam do tego czy ktoś przyszedł z gołą p***ą czy w kaftanie na cmentarz, j****i modlić się a nie obserwować! :D

Gość gość
co do tego że czyjeś tam znajome ubierają się inaczej zazwyczaj... ja też zazwyczaj ubieram się inaczej niż dzisiaj, bo w tygodniu pędzę na autobus to raz a dwa lubię sportowy styl i większość czasu chodzę w adidasach i bluzach, ale to nie znaczy, że na cmentarz ubiorę dresy bo tak lubię no kurde przesadzacie. w adidasach w których na codzień czuję się znakomicie dzisiaj czułabym się nie na miejscu

Gość gość
Ja nawet na ludzi na cmentarzu nie patrzyłam... Patrzyłam na drzewa, z racji tego że byliśmy w okresie zmierzchu to i patrzyłam sobie na znicze na grobach. Powoli, spacerkiem. Moja rodzina zawsze się spotyka 1 listopada, jadą na groby a potem na obiad i faktycznie zawsze wszyscy się odstawiają jeżeli chodzi o ubrania i makijaż, ale my z moim facetem w tym nigdy nie uczestniczymy i idziemy sobie zawsze jak zachodzi słońce, wtedy jest klimatycznie. A ubieramy się tak, żeby było jednocześnie schludnie i wygodnie.

Gość gość
W sumie powinno być "nasza rodzina spotyka się zawsze 1 listopada" a nie "moja rodzina..." :D hyhy zawsze mają do nas żal że sie z nimi nie spotykamy ale w sumie jakoś tego nie czujemy, chcemy pobyć z dziadkami i babciami sami i bez sztuczności pogadać z nimi :)

Gość gość
nie rozumiem dyskusji 1 listopada to jest Święto Wszystkich Świętych święto radosne i niby dlaczego nie można się ubrać odświętnie??????????????? Każdy prawdziwy katolik wię na czym polega to święto umartwiać się możecie w dzień zaduszny wtedy modli się za zmarłych. A te co chodzą na cmentarz oglądać jak to wygląda same nie są lepsze! Jako katolik powinniście woleć być same obgadywane niż obgadywać (wg nauki Kościoła)

Gość gość
była okazja do pokazania nowych kozaczków z CCC :)