Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ożenię się tylko zapłacę kobiecie żeby urodziła mi dziecko

Polecane posty

jaką masz pewność, że ona Cię do sądu potem nie poda o alimenty? baby są podłe, zwłaszcza jak mogą ugrać coś finansowo. żebyś nie zapłacił podwójnie.

Gość gość
no napisał,że się nie ożeni a ewentualnie zapłaci i że mógłby dogadać się z matką dziecka aby je widywała,wiec jeszcze sam nie wie czego chce,a jedyne co wie,to że przez dziecko nie da się uwiazać do żadnej kobiety,która będzie go ograniczać......

Gość wifigdańsk
wlasnie-zgadzam się z ostatnim rozmowcą.dlatego tez jak wczesniej napisałam to jest poroniony pomysł bo napewni nie znajdzie się zadna w miare inteligentna ktora odda swoje dziecko za pieniadze a jelsi się znajdzie to musi juz byc z głebokiej patologii a chyba nie chcesz łączyc się genetycznie z taką? no a jesli znajdzie się juz jakas fajna to na peno potem zmieni zdanie i bedzie chciala dziecko tylko dla siebie bo baby takie są ;) dlatego tez twoj pomysł to czysta utopia:)

Gość gość
Właśnie nie wiem czy jest prawna możliwość takiego rozwiązania, bo jeżeli dałoby się to zrobić tylko na "dogadanie" bez pisemnych umów, albo co gorsza groziłoby to więzieniem to trochę komplikuje to sprawę.

Gość wifigdańsk
prawna możliwość tego ze kobieta rodzi ci dziecko za pieniądze, a ty pozwalasz by od czasu do czasu je widywała... ale marzyciel z ciebie.po 1-nawet nei wiesz jaką siłę ma instynkt macierzyński,po 2-dziecko to nie przedmiot,by czasami pozwalac by widywała je rodzona matka.i jeszcze szuka regulacji prawnych,oj na tym forum to sie czasem człowiek nadziwi:D

Gość gość
To raz , co napisali powyżej . A dwa - 100 lat ci zajmie zanim znajdziesz chętna na to zeby oddała dziecko. A trzy. Sam nie wiesz czego chcesz.

Gość desperatka681
Witam ja mogę urodzić ci dziecko kontakt ze szczegółami na adres e-mail .Pilnie.

Gość desperatka681
sikorka681@wp.pl1

Gość Chwd
Ale frajer.....ale przeciez wszystkie baby sa beeeee Urod sobie Sam frajerze......powodzenia....hahahahha I kto jest komu potrzebny choojku!!!