Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

burmasek

O wszystkim i o niczym

Polecane posty

Gość gość od dzika
alo alo! 8km z buta zrobiłam,to moje dokonanie na dziś:-) a no,cicho tu coś:-(

Gość gość
Halo, halo tu.............. (kazdy niech dopisze :P) Burmasku nicka jeszcze nie mam, ale pracuje nad tym usilnie :D :D W temacie chodzenia to poki co mam dosyc..... wczoraj szlakiem Harrego pottera pare kilosow zrobilam w stylu nordick walkink :D Masazysta pilnie poszukiwany :P A dzisiaj fajerwerkowy wieczor wiec tez latwo nie bedzie :D Pozdrawiam i do potem :)

witaj Bukieciku!!!super,extra,zarąbiście,że tu jesteś:) a ja mam taaakie zakwasy po wczorajszym piltesie ,że szok.Właśnie zupę gotuję,ziemniaki prawie na leżąco obierałam :D spać mi się mocno chce. Gościu od dzika niezłe kilometry robisz,podziwiam. Pozdrawiam wszystkich

Pilates to swietna sprawa!! Rozciagnie wszystko co sie tylko da rozciagnac :D do tego joga, tai chi I plena rownowaga :) Super ze mozemy tu popisac, ciesze sie! Moze I inni fajni do nas dolacza :)

Gość gość od dzika
alo alo:-) wiesz jak się nie ma prawa jazdy to trzeba chodzić:-) ale ja nie mam z tym problemów:-) nogi jak sarenka motywują:-) o tej porze ziemniaczki? mniam mniam! daj troszki!

Bukiet -może i dołączą,miło się tu zrobiło:) Gościu od dzika -są i zalety bez prawka-np ruch. Również prawka nie posiadam ale mam szofera :D

Gość gość od dzika
jak mam chęć jadę na stopa:-) poznaję ludzi:-) to się nazywa mieć wielu szoferów:-D

Puk, puk! Stopem to ryzyko czasem! Jakos to do mnie nie przemawia :) Burmasek zakwasy leczysz?

hejka!no stopem to bym się bała w tych czasach-gratuluję odwagi:) Bukieciku nie wiem nawet jak leczyć te zakwasy :D jestem początkująca-może jakieś fachowe porady??? idę na 17 poćwiczyć na spokojnie i mam nadzieję ,że jakoś rozchodzę a jutro zumba haha,znowu będą mi się nogi plątać :D Jak wrócę to się odezwę.Pozdrówki!

Gość gość od dzika
hej! na zakwasy dobra kąpiel:-) z tym stopem to tak jest ze jest zabawa i ryzko:-) no ale raz miałam przygodę...spokojnie,spokojnie bez prób g****u...

haha no co kto woli dziki gościu :D no dzisiaj już lepiej po treningu:) zobaczymy jak jutro :D półtorej godziny-bieżnia i rowerek,faaajnie :D

jednak nikt nie chce dołączyć-to już wiadomo o co chodzi...odcinam się zupełnie od tego wszystkiego..

Gość lublin men
pozdrawiam burmasku:) po nocce jestem,więc sama rozumiesz?

Burmasek...... a ja?! Moze z czasem ktos dolaczy :) troche czasu musi minac :P Poki co, zawsze pogadac sobie mozna o wszystkim I o niczym :) Ja bede tutaj bywac I plotkowac bo lubie :D

Ostatnio u mnie pogoda dopisywala I w plenerze czas spedzalam :) Nowy konkurs fotograficzny zostal ogloszony - 12 miesiecy w obiektywie - I pstrykanie ostre czas zaczac! Kazdy miesiac to inny temat wiec trzeba sie sprezyc bo miesiac na dobre zdjecie to troche malo, ale moze sie uda! Jesli ktorys miesiac uda mi sie wygrac, bedzie moje zdjecie w kalendarzu na 2015 rok :)))))))) Dzisiaj leje, wiec kuchenne porzadki robie - ile to niepotrzebnych rzeczy sie uzbieralo :P Zyczcie mi powodzenia bo kuchnia bardzo duza I poki co tone w niej :D :D :D

haha witojcie :D a jednak ktoś się odezwał!super! Bukiet no wiem ,że na Ciebie mogę liczyć:) Ostatnio mam mniej czasu bo to fitness mi pochłania ale muszę wykorzystać na maxa zeby jakieś efekty były.Dzisiaj byłam u babci,teraz robię sobie Spa na gębę :D

Lublin men ufff no dobrze,że się wytłumaczyłeś;) jednak zaglądasz tu czasem-miło...dzięki i również pozdrawiam:) Bukieciku jak tam porządki????ja dziś odpoczywam i święto celebruję.Chcę jeszcze brzuch przećwiczyć z Mel B ale się boję zacząć :D

Burmasek..... moze najpierw stare zakwasy wylecz :D Z racji ze nie moge to u mnie jest tak........... zeby miec wklesly brzuch narysuje sobie pepek na plecach :P :D :D :D

Bukieciku już po zakwasach:) !!!hura!!! ostatnio pojechałam mocno po bandzie i powiedziałam albo pomoże albo padnę całkiem :D i pomogło!dałam czadu na bieżni i rowerku i pozbyłam się zakwasów.Byłam na stepie ale pani instruktorka nie zwracała uwagi ,że ktoś jest nowy i tempa nie zwalniała więc w połowie wyszłam i poszlam sobie na orbitreka.A tak na marginesie te ćwiczenia na mnie super działają:) nogi mnie nie bolą,nie jestem taka senna.Zaznaczę,że mam pracę biurową

Gość lublin men
lol dziewczyny, spa,zumba,bieganie,fitnes, wyobrażam sobie jakie laski być musicie :)

hahaha!laski to dopiero będziemy :D kurde dziś w pracy wiadomość: zmarł nagle dzisiaj nasz kolega...57 lat:(

Gość lublin men
sportów pewnie żadnych nie uprawiał i się doigrał :( ruch to zdrowie!!

Przypuszczam ,że nie uprawiał...zresztą miał problemy z kręgosłupem.Jeszcze nie wiemy jaka przyczyna... Wróciłam z ćwiczeń-półtorej godziny-nogi z waty :D 15 minut na orbitreku daje w kość :D Cieszę się,że tyłek ruszyłam bo ja z tych leniwych;) Pozdrawiam

Hejka :) Burmasek..... wiesz moze czy teraz to musimy robic tylko tsh czy tez t3 I t4? Bo robia mi tylko tsh I tak sie zastanawiam czy to wystarczy...!?

Gość lublin men
witam:) odświeżę temat,ale muszę lulu. pogoda kiepska,mgła jak mleko, nie ćwicze,nie tańcze,wogle się nie odchudzam i diety nie stosuję żadnej, a waga pokazuje jak wół -1,1kg, dodam że w przeciągu dwóch dni zjadłem 500g cuksów czekoladowych a wieczorami kanapeczka ze smaluszkiem własnego wyrobu,toż to na cud zakrawa;)

hejka wszystkim:)! Bukieciku ja też robię tylko tsh,nic więcej chyba nie trzeba -pani doktor mi nie kazała nigdy. kurde muszę zrobić teraz poziom wapnia,magnezu i potasu bo w rękach mam mrowienie z pieczeniem i to mocno ,w nogach jakby mnie ktoś pokrzywą poparzył-co jest??? głownie w nocy. Lublin men -miło ,że jesteś.Nieźle sobie pozwalasz hehe też lubię jeśc no ale ograniczam się bo nie chcę garderoby wymieniać na rozmiary większe :D a jaka to waga u Ciebie??? Wczoraj zrobiłam fajną kakaową roladę z masą wuzetkową-pycha. Pozdrawiam:)

Niech ten temat nie umiera bo fajnie się zaczęło:) Efekty moich ćwiczeń po 20 dniach już są: w udach 4 cm,w pasie 3 cm:) Bez żadnych głodówek:) 4 razy w tygodniu fitness po 1,5 h. Około 2 kg w dół. Tylko stawy troszkę przeciążyłam:( Nie pomyślałam o tym żeby rozgrzać przed np. jakimś żelem albo rozgrzewka przed zumbą

Gość lublin men
nie wódź mnie na pokuszenie burmasku, taką roladę to ja bym raz,dwa i po sprawie, ja swoją kobietę namówiłem na ciasto z dyni, przepis w gazecie znalazlem i rano było już gotowe,nawet dobre,ale wolę sernik lub szarlotkę...