Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co z tym zrobic

Polecane posty

Gość gość
powiedzialas mu, ze chcesz poczekac czy ze chcesz poczekac DO SLUBU?

Gość gość
bylismy razem i zabolalo jak sie okazalo ze oprocz mnie sypia tez z innymi

Gość gość
Pewnie sama się puściła po paru dniach z tamtym, a obecnemu każe czekać do ślubu. Hipokryzja i zakłamanie, i tyle w temacie

Gość gość
czyli uwazasz, ze gdybyscie byli po slubie wtedy to by nie sypial z innymi? :D o naiwnosci......

Gość gość
ze chce poczekac do slubu, wiec wydaje mi sie ze okreslilam sie jasno od samego pczatku

Gość gość
wyobraz sobie ze nie puscilam sie z nim po kilku dniach tylko przespalismy sie po kilku miesiacach bycia razem...

Gość gość
Czyli co ci da ten slub? Myslisz, ze wtedy ludzie nie zdradzaja? no słucham, co ci da slub?

Gość gość
Ale widać on nie chce czekać do ślubu. Do tego też nie można nikogo zmuszać, bo każdy ma prawo do swojego poglądu. Rozstańcie się, to najlepsze wyjście. Inna sprawa że wątpię że jakikolwiek facet zgodzi się czekać do ślubu na niedziewicę, która w dodatku czekanie argumentuje brakiem zaufania i porównywaniem z poprzednim partnerem.

Gość gość
Czyli co ci da ten slub? Myslisz, ze wtedy ludzie nie zdradzaja? no słucham, co ci da slub? * Jak to co to? To co każdej kobiecie, zabezpieczenie materialne. Można zostać rozwódką, bo przynajmniej kasa z połowy majątku będzie.

Gość gość
Proponuję zabieg przywrócenia błony dziewiczej. Jeszcze lepiej będziesz udawać dziewicę przed ołtarzem hipokrytko :)

Gość gość
hmm... czyli co? zeby okazac Mu zaufanie i pokazac ze nie porownuje go do poprzedniego powinnam sie z Nim przespac?

Gość gość
jezeli mozesz to mnie nie obrazaj badz wogole sie nie wypowiadaj

Gość gość
czy moje pytanie bylo za trudne? to jeszcze raz, co da ci slub?

Gość gość
Slub co mi da? Moze nadzieje na to ze bd razem do konca?

Gość gość
:D nawet jak bedzie cie zdradzal? jak ktos jest zdradzaczem to bedzie zdradzal niezaleznie czy jest z kims bez slubu czy po slubie, potwierdzam to co ktos napisal wczesniej, jestes strasznie glupiutka, co do tego, ze on nie chce juz czekac, to normalne, ma facet swoje potrzeby, rozmiajcie sie i tyle, rozstancie sie bo nic z tego nie bedzie

Gość gość
czyli w zwiazku licza sie tylko potrzeby faceta a dziewczyna ma sie tylko dostosowac ewentualnie sie rozstac jezeli nie chce mu dac?

Gość gość
hmm... czyli co? zeby okazac Mu zaufanie i pokazac ze nie porownuje go do poprzedniego powinnam sie z Nim przespac? xxxx Najłatwiej odwrócić kota ogonem. Ty go porównujesz z poprzednim i okazujesz brak zaufania przez argumentowanie dlaczego chcesz czekać do ślubu. Nie chodzi o fakt że chcesz czekać, ale jaki jest tego powód. A powodem jest właśnie brak zaufania. Dajesz mu jasny przekaz: nie będą z tobą spała, dopóki się ze mną nie ożenisz, bo robiłam to z innym, a on się ze mną nie ożenił, i źle potraktował, teraz dlatego teraz ty masz czekać do ślubu, bo dla mnie ślub to zabezpieczenie że nie potraktujesz mnie jak mój były.

Gość gość
czyli w zwiazku licza sie tylko potrzeby faceta a dziewczyna ma sie tylko dostosowac ewentualnie sie rozstac jezeli nie chce mu dac? xxx W związku liczą się potrzeby i poglądy OBU stron. Nie można nikogo zmuszać do czekania do ślubu, tak samo jak nie można nikogo zmuszać do seksu.

Gość gość
Slub co mi da? Moze nadzieje na to ze bd razem do konca? xxxx A bez ślubu to nie masz takiej nadziei? Chcesz powiedzieć że nie wyjdziesz za mąż z miłości, tylko masz zamiar pokochać kogoś dopiero po ślubie?

Gość gość
czyli jednym slowem kompromis o ile jest to mozliwe w takiej sprawie? nie wiem troche mnie to ruszylo ze On moze to odbierac jako brak zaufania i porownywanie do poprzedniego... bo dobrze wie jakie jest moje zdanie o tym poprzednim

Gość gość
Krótka piłka: traktujesz go jak "kolejnego faceta", nie jest nikim innym, lepszym, ważniejszym dla ciebie niż ten były, tylko jest "kolejnym facetem" któremu nie można ufać. On tego nie może tak odbierać, tylko na pewno tak odbiera, uwierz mi.

Gość gość
nigdy tak o tym nie myslalam, bo On jest tym najwazniejszym no po prostu Go Kocham... Nie zdawalam sobie sprawy ze moge Go tym ranic

Gość gość
To w sumie czemu nie chcesz z nim sypiać? Skoro z poprzednim spróbowałaś to czemu z tym niby "lepszym" nie masz zamiaru? Skąd pomysł że ślub wszystko załatwi? Nie słyszałaś o problemach z seksem małżeńskim, a nawet jego brakiem i związanych z nimi zdradach i rozwodach? Dopasowanie się w tej kwestii jest bardzo ważne. Dlatego czekanie do ślubu jest mocno ryzykowne.