Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość kobiet nie ma żadnego posagu tylko są biedne jak dziadówy

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś było to nie do pomyslenia, rodzice panny młodej MUSIELI dac cos w posagu a teraz? - biedna - nie chce sie jej sprzatac - gotowac - prac - uprawiac seks bo to, bo tamto - jest niewierna - zrzędzi a ma wszystko za darmo od męza Po co komu taka żona ? W d****h sie od tego dobrobytu wszystkim poprzewracało

Gość gość
Jak wszystkie siedza cicho teraz hahaha

Gość gość
nie każda taka jest. Ja na przykład nie. Owszem nie mam posagu ale sprzątam, gotuje bo to lubię, a sexu mojemu mężczyźnie nie odmawiam bo to bo tamto.:P

Gość gość
Kobiety same do tego doprowadziły, że w XXI wieku nie znaczą nic :D Niby jest taki postęp, równouprawnienie a coraz więcej dziewczyn jest sprzedawana do burdeli, coraz więcej prostytutek pracujących na własną ręke, coraz powszechniejszy sponsoring, zeszmacenie kobiet w filmach p***o. Pozorne rownouprawnienie w zamian za zeszmacenie :D

Gość gość
Seksu to sobie mozna sobie odmowic nie facetowi

Gość gość
nie pasuje autorze? to badz sam, chodz na d****i. posiadanie zony nie jest obowiazkowe :D ja w malzenstwie nie robie nic, bo mi sie nie chce. ale posag mialam spory.

Gość gość
jeśli facet jest wierny to jemu można. Zresztą nie o to chodzi. Nie wszystkie takie są. Znam i takie i takie. Ja należę do tej drugiej kategorii co nie znaczy że każdy facet to doceni

Gość jhgl juubyvtcccvb
wszystko działa w dwie strony. Trudno było znaleźć partnera pracującego, potrafiącego o siebie zadbać. Większość to były pasożyty, tacy co im druga mamusia potrzebna a nie partnerka. Sama pracuję i dość dobrze zarabiam. To chyba logiczne, że nie chcialabym byc wykorzystywana?

Gość gość
nie pasi nie żeń się albo sam wnieś ogromny posag i wynajmij gosposię, będzie prała sprzątała a jakbyś chciał jakiś seksik a ci nie daje to poszukaj kochanki

Gość afarka85
a po co maja robic, wy faceci jestescie od tego. i jeszcze jak sie nie sprawdzacie w łozku , to co zd****o, ze kobieta idzie i zdradza. Autorze , rozumiemm, ze Twoja tez cie zdradza ?

Gość gość
Poszukaj sobie bogatą :D co, nie ma chętnych. No tak. Jak się chce zaradną i jeszcze do tego uległą, a i piękna jak księżniczka musi być :D

Gość gość
Pewnie ze nie pasi, kobieta powinna tak samo dokladac sie do utrzymania domu i dzieci, skoro sprzata to znaczy ze mniej zarabia. Kobieta ktora ma takie same zarobki dzieli sie takimi obowiazkami z mezem.

Gość gość
Faceci uwielbiaja silne kobiety

Gość gość
Jak facet jest bogaty a ona biedna, to jak sie szanuje to pozwoli mu jedynie na to zeby zainwestowal w jej biznes. Na pewno nie bedzie siedziec jak c**a na d***e i spijac smitanke

Gość gość
to badz sam i nie zwracaj d**y :D nikogo twoje zale nie wzruszaja, prawiku

Gość gość
Ja mam dom z wyposazeniem plus 0,5 ha gruntu ;) Pokaz faceta, który bedzie na tlye zaradny i pomoze i to w przysżłości uytzrymc ;D

Gość gość
kobieta bez mężczyzny sobie nie poradzi. Te co myślą, że sobie poradą kończą w korporacjach gdzie stanowisko zyskały przez łóżko, jako utrzymanki swoich sponsorów albo prostytutki

Gość gość
heh już się zaczyna prawikowanie nie macie nic innego do powiedzienia jak prawiku/ prawiczku/ koniotrzepie heh z kobietami tak jest nie mają żadnych argumentów tylko wyzywają albo puszczają fochy jak dzieci

Gość gość
Taa prawik bo nie chce rozlazlego babola z pretensjami, pustym lbem i wariatki ktora go szpieguje czy jej nie zdradza. Zacofanie mentalne

Gość gość
a mozesz sobie chciec lub nie :D a i tak wezmiesz, co ci dadza albo .... zostaniesz sam :P :P

temat jest ponizej godnosci kazdej kobiety a ty rolniku zasuwaj do psychiatry i nie zawracaj nam gitary!

Gość gość
kobiety mają zbyt wiele przywilejów

Gość prawdziwy facet111
Autorze strzal w dziesiatke. Takie sa dzisijsze kobiety. A ktos wyzej wspomnial chodz na d****i, a pewnie ze chodze mam przynajmenij to co chce i jak chce i wychodzi mnie taniej i bez nerwowo niz taka p*****lnieta polska d****a ktora udaje wierna zone. Chooj wam w d**e polskie szmatlawce. wystarczy kafe poczytac co sie dzieje, zadnych k****a slubow. W********ac k****iszony.

Gość gość
Im biedniejsza i niesamodzielna tym latwiej ja wykorzystywac nie tylko seksualnie

Gość gość
W koncu ktos spuscil lomot tym rozczeniowym babskom. Za co to one sie nie uwazaja swiete malzonki

Gość oj trzeba przyznac ze autor
poruszyl drazliwy watek ;/ ale niestety teraz taka prawda. od faceta wymagaja by byl zarazdny, dobrze zarabial, kochal je, byl na kazde zachowanie itp. a one coraz czesciej, anigotowac nie potrafia, ani sprzatac - tylko stroic sie i rozkladac nogi ;/ zarabiaja najnizsza i sa dumne - bo przeciez sa niezalezne ;/ a bez faceta by zginely ;/

Gość gość
He, ktora zarabia najniższą, to zarabia....Ja nie. I bez faceta sobie radzę doskonale. Nie mam zamiaru pracować jeszcze na drugi etat w domu. Poza tym pisze się "roSZczeniowe", a nie "roZczeniowe" - no starannie panowie wykształceni:D

Gość no i wyjate sie odezwal
k***a nie piszemy o wyjatkach! wiedzialam ze zaraz jakis wyjatek bedzie sie oburzal ;/ tylko o wiekszosci kobiet - pacanico ;/

hehe zaraz armia oburzonych kobiet pisze. Zaraz wszystkie zarabiają bardzo dużo co to nie mają. Na necie drogie niewiasty możecie ściemniać...