Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetto

Jestem facetem i nie interesuje mnie wygląd a charakter

Polecane posty

Gość Facetto

Czy to jest dziwne? Dla mnie kobieta musi przyciągać swoim charakterem chce poczuć się przy niej w innym świecie. Zapomnieć przy niej o wszystkich aktualnych problemach na dosłowną chwilę. Wygląd dla mnie musi być jedynie na poziomie minimum do zaakceptowania. Czy ktoś z was też tak ma?

Gość gość
Nie dla mnie liczy się r*****ie

Tylko to minimum do zaakceptowania to polemiczna sprawa . Twoje minimum a minimum innych mają prawo się cokolwiek różnić .

nie mam tak. Jeśli ktoś mnie nie pociąga fizycznie, to tylko przyjaźń. Druga połówka ma mnie rozpalać do granic możliwości, czyli musi być dla mnie atrakcyjna fizycznie. A atrakcyjność fizyczną każdy ocenia inaczej, każdy ma inny gust, dla jednego co brzydkie, dla innych piękne, a dla ciebie minimum.

Gość gość
dużo zależy od tego czym dla ciebie jest to "minimum";) myśle że bardzo wielu facetów chce żeby kobieta była "tylko" zgrabna i z ładną buzią;) jeżeli jest to też twoje minimum to nie jest w żaden sposób wyjątkowe:classic_cool:

Gość gość
jeden gosciu opowiadał mi że ma śliczną dziewczynę blondynkę a zobaczyłam maszkarona z głową jak dynia, cienkie usta jak u babci, pypeć pod nosem , masakra dlatego wiadomo że dla każdego co innego

Gość gość
lol