Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakich krajach średnio urodziwa Polka będzie uchodzić za atrakcyjną

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie proszę jak to wygląda wg Was

Gość 0 Terenia 0
"średnio urodziwa" :D :D :D No ale ad rem, oczywiście na pierwszym miejscu są kraje muzułmańskie i Afrykańskie, wszystkie paszkwile prowadzają się ze Smoluchami, atrakcyjnej kobiety z nimi nie widziałam, bo to dla nich to za wysokie progi. No ale Muslimów zostawmy dla brudnych i naiwnych ścier 😴 Generalnie z tego co zauważyłam nieatrakcyjne imigrantki robią furorę wśród Brytyjczyków, Irlandczyków i Francuzów, bo ich kobiety są cześdto grube, brzydkie i bardzo męskie 😴

Gość gość
jak blondynka to dorzucę Włochy Hiszpanię i Portugalię

Gość gość
A jak dla mnie terenia to ciebie chyba te brudasy w******y z ich burdelu I dlatego tak ich nie lubisz hehe , mieszkam na bromley i tu te muslimy mają Dom publiczny i co 2 w nim to polka a nie które naprawdę są fajne , od Czasu do czasu do nich zajze i mam u nich darmowego skreta na wjazd A tak to się słyszy że jakiś muslim wydymal polke i terenia może być Chociaż nie musi być przykładem , mnie to oni zwisaja nic do nich osobiście Nie mam mówię o muslimach , a sam żydów tylko nie lubię bo wiadomo To są podludzie a ci brudasy są podobno spokrewnieni z niemcami Tak hitler twierdził więc ich za to szanuje na równi z polakami , A że kiepsko traktują kobiety to już nie moja sprawa żadna z moich realnych Koleżanek nie narzeka na nich więc po tym co czytam nikogo nie oceniam .

Gość 0 Terenia 0
07.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość "A jak dla mnie terenia to ciebie chyba te brudasy w******y z ich burdelu" Pomyliłeś mnie, Gościu, ze swoją starą :classic_cool: Chociaż nie, jej by się tak łatwo nie pozbyli, bo dobrze gałę o p i e r d a l a :classic_cool:

Gość gość
Oto poziom tzwn tereni... U latynosow ogolnie, od klasy sredniej spoleczenstwa w dol ;)