Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40stolatek

czy sa tu czterdziestolatki

Polecane posty

Gość 40stolatek
wklejek g***ozjadzie lekcje odrobione to smaczek w ryj i do spania

Gość gość
tzn chodzi o to ,że ty jesteś tą uległą,nie mam w tym doświadczenia,ale wierzę ,że trafiłaś na samych palantów,Ania

Gość 40stolatek1
czemu kiciu nie jest tak tragicznie z nami ze nielubymi ja ostatnio uczyłem sie podduszania tak sobie Zarzycka to dopiero dreszcz emocji

na samych na szczescie nie, Aniu, ale srednia note moge faktycznie kiepsciutka wystawic. Z wiekszoscia to nawet nie ma o czym rozmawiac...

Gość gość
dobrze ,że jacyś jeszcze zostali,ale i tak fajnie się bawisz ,zazdroszczę Ania

Gość wklejanki wklejanki
Tak lekcje odrobione :) Czekam tylko na ten cały smaczek (cokolwiek to jest) aby móc udać się do spania :D

Gość 40stolatek1
co do poprzedniego tematu GADŻETY nasi dzieci tez odkryły nasz arsenał oj mamy tego ja wkurzyłem sie a moja pani nie spala cala noc i płakała

obecnie poszcze :D bo do zabawy potrzeba, ale i do zwiazku, a okazuje sie, ze panowie obie kwestie rozdzielaja ;) coz, zonatym dziekuje, playboya nie chce i...czekam. Wychodzi na to, ze na ksiecia z bajki :D

Gość wklejanki wklejanki
koci ale nie masz na myśli relacji 24/7?

Gość 40stolatek1
warto czekać a jaki powinien byc wygląd charakter

Gość gość
jejku księcia z bajki to my wszystkie chcemy tylko został on w książce i nie chce z niej wyjść.Ania

Gość 40stolatek1
nie ma takiego

Gość 40stolatek1
a kto to taki

Gość wklejanki wklejanki
błagam wszystko tylko nie Greya :o mam awersję do tej książki

Gość 40stolatek1
sunia kto to

24/7 nie do konca...lubie dominacje psychiczna, ale lubie tez moja niezaleznosc :) tak do konca bym jej stracic nie chciala ;) ot, dziwna ulegla ze mnie. Taka...feministyczna ;) ale to chyba nie temat dla tu obecnych.

suniaa, obecnie to nawet nie szukam. Jakos przejadly mi sie klimatyczne strony. Ale zobaczymy co przyniosa zimowe wieczory...

Nie chodzi mi o książkę Wyklejanki. Tylko postać, i to tak z przymrużeniem oka. ;)

Gość 40stolatek1
a to czemu nie dla obecnych

Gość wklejanki wklejanki
ok koci rozumiem

Nie rozumiem dlaczego wstydzicie przyznać się dorastającym dzieciom do tego, co robicie w łóżku. Jakby seks małżeński był zbrodnią. Oczywiście, nie mówię, że powinniście przy dzieciach go uprawiać albo opowiadać ze szczegółami, ale otwarcie mówić, że jest to część życia, waszego życia i lada moment ich życia. Problemy seksualne biorą się przede wszystkim z tego, że rodzicie nie potrafią dziecku wyjaśnić na czym TO polega, tylko dzieci muszą uczyć się tego na ulicy (dopóki w szkole będzie obowiązkowa religia nie wierzę w jakiekolwiek wychowanie seksualne w szkole). Sądzę, że większość problemów z moją żoną wynika właśnie z tego, że u niej w domu seks był uważany za coś plugawego. Jej matka tępiła u niej wszelkie przejawy kobiecości takie jak makijaż, biżuteria, seksowna bielizna, buty na obcasach (bo sama w młodości szlajała się po dyskotekach bez opamiętania). Mamuś, właśnie uważam, że Ty, jako matka 17-latki powinnaś ją wprowadzić w świat erotycznej bielizny, szczególnie, że sama taką posiadasz. Używania odpowiednich gadżetów też mogłabyś ją naumieć. A co do starości, to ona zaczyna się po "70". Ale starsi ludzie też mogą czerpać przyjemność z seksu. Nie dajcie się przytłoczyć swoją "40" na karku. Jak to mówią, prawdziwe życie zaczyna się po "40". Przed Wami jest jeszcze dobre 30 lat ostrej jazdy bez trzymanki. Gościu-Aniu, zmień nick na niepowtarzalny, będzie łatwiej Cię czytać.

Grey to bohater ksiazki, ktora ostatnio zdobywa rynek. Jak dla mnie - inny harlekin ;) z domieszka bdsm, ale w rozowych kajdankach z piorkami ;) gdzie tak naprawde to on jej usluguje. Za wlasne pieniadze..

Gość 40stolatek1
aaa no to fajnie i ja np musiałbym byc tobie uległy

Aha Koci, ja także na razie nikogo nie szukam. Natomiast ja czekam do wiosny. :P

Gość 40stolatek1
o boze znowu ten witaj doswiadczony

Gość Jestem Ania 40
masz rację sex jest nie powtarzalny w każdym wieku,a ja właśnie czuję,że teraz jest ten czas najlepszy dla mnie

Gość 40stolatek1
noooo wreszcie ktos realny tak