Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opisz swoją idealną teściową

Polecane posty

Gość gość

Czekam na propozycje :)

Gość gość
idealna teściowa powinna kochać swoje dziecko i pozwalać mu być szczęśliwym a nie wpie**alać się we wszystko

Gość gość
poprzedniczka ma racje , a synowa tez powinna zachowywac sie jak czlowiek nie jak swinia.

Gość gość
Moja teściowa była dobrym człowiekiem, skromnym, pracowitym, pomocnym. Byłam z Nią zaprzyjaźniona i choć minęło wiele lat od Jej śmierci wspominam Ją miło nie tylko przy okazji zaduszek. Jest w mojej pamięci zawsze i żal, że tak szybko odeszła, Bardzo mi Jej brakowało/brakuje.

Gość gość
i właśnie o to mi chodzi,żeby teściowa nie zaczynała wychowywać swojej synowej

Gość gość
nalepsza tesciowa?? to tesciowa na 102--- 100 metrow od domu, dwa metry pod ziemia hahahahahahahaha

Gość gość
jakkolwiek to zabrzmi ...ja mam idealną teściową,nigdy jej nie poznałam zmarła wcześnie,więc nie ma kto rozwalać naszego małżeństwa,jak to robiła z małżeństwami swoich córek.

Gość gość
Jak małżeństwo jest dobre to żadna nawet najwredniejsza teściowa go nie rozwali :-P

Gość gość
co z tego,że małżeństwo jest dobre, kiedy ktoś wchodzi w nie brudnymi buciorami. lepiej żyje się z teściową ,która ma czyste intencje.

Gość Wrona_Krraaa
1. Zaprasza na niedzielne obiady. Dobrze gotuje i piecze i chętnie dzieli się tą wiedzą. 2. Kocha wnuki. 3. W razie konfliktów małżeńskich stara się godzić obie strony, a nie dokłada do pieca. 4. Jest zadbaną kobietą mającą swoje własne życie (pracę, znajomych) 5. Jest kulturalna i miła dla wszystkich. 6. Nie obgaduje synowej. 7. Ma dużo taktu. 8. Jest sympatyczna i można z nią ciekawie porozmawiać, czasem troszkę pożartować z wad jej syna.

Gość gość
moja teściowa nigdy się nie wtrącała w moje życie

Gość gość
-inteligentna, o szerokich horyzontach - nie dyryguje zyciem syna, ale wyraza zyczliwe zainteresowanie , madrze ale nie nachalnie radzi. - kulturalna, dyskretna, tolerancyjna - kocha zwierzata - nie pedantyczna, jesli chodzi o porzadki w domu oczytana, mowiaca piekna polszczyzną - nie krytykuje bliskich Czyli - moja tesciowa

Gość gość
jestem teściową i trzyma się tej samej zasady co moja teściowa. co mój syn pokocha to ja polubię.

Gość kafefefe
idealna teściowa to taka która mieszka co najmniej 500 km od domu małżonków

Gość gość
zakopana 2 metry szczegolnie tesc

Gość gość
moja jest idealna..mieszka 1000 km albo i wiecej ........ode mnie;)

Gość gość
Moja teściowa mieszkała 160 km. od nas dlatego sporadycznie się widywałyśmy.Obecnie już nie żyje.Ale była pogodna, gdy przyjechała bardzo mi pomagała, wspaniała kobieta była.