Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klementyna27

odchudzanie listopad START

Polecane posty

Gość Klementyna27

no to bierzemy sie za siebie! 160cm / 59kg :( i oponek ze 3, i skrzela na plecach - wszystko co nie trzeba jest :( od jutra biore sie za siebie!! moze jakas kolezanka sie przylaczy???

Gość właścicielska mieszkania
Moge sie przyłaczyć, ale kiepska ze mnie będzie towarzyszka bo ja od lat na diecie, a 25 kg przybyło z powietrza. prawdopodobnie to hormony, ale oczywiscie kazdy lekarz do jakiego ide mówi mi "mniej żryj". idioci...

Gość gość
Właśnie jem ogromny kawał ciasta :D 167cm, 63kg :D

Ciasto mnie nie rusza...ja mam 157 i waże ok. 65 kg. Kiedyś ważyłam 49... :(

Gość Katarzynka caryca
To ja, ta od ciasta. Kurcze, chciałabym tak ważyć z 55 kg :///

Gość gość
Przyłączam się! 175cm i 65kg. Na początek chce zgubić 7kg.

Gość Klementyna27
Wlasciecielka - no pewno! witam! ja tez na bakier z ''trzymaniem'' lini. raz gora raz dol. ale sprobuje znow!! (a ciacho tez dzis zjalam ;) ale nie umiem, no nie umiem zaczac w niedziele ;) Poniedzialek to co innego ;)

Gość gość
Jutro pierwszy poniedziałek listopada. Najwyższy czas! Sylwester niedługo.

Gość Katarzynka caryca
To ja się też dołączam :D Dobra, jestem na diecie od jutra. :D Cel: na początek do 60 kg zejść. A niech strace! :D

ja dzisiaj zjadlam tylko 1 ciastko z biedronki :D bo tak lezało biedne na stole. Ale cista serio, mogłyby dla mnie nie istnieć

Gość Klementyna27
Katarzyna witamy witamy!! super! im wiecej nas tym lepiej - ja sama sobie nie radze. zawsze milo miec wsparcie!! odezwe sie potem - teraz sie do kosciokla zbieram!!! ale bede potem obiecuje!!! :)

Gość Katarzynka caryca
Ok :D Dziewczyny, a z którą częścią ciała macie największe problemy? Bo mi się najwięcej tłuszczyku odkłada na brzuchu. Ud nie mam też jakoś super szczupłych. Ale za to uwielbiam swoje łydki :D zgrabniuchne :D ach ach :D A jak to u was wygląda?

Mi sie wszystko podoba oprócz brzucha - 2 mega opony! Biodra mam spore i tyłek też, ale to mi akurat nie przeszkadza, nigdy nie chciałam być szczapa. Ale opon bym się pozbyła precz!

Gość gość
Przylaczam sie !

Gość LynDa
Hej ja też się chętnie przyłączę ;) tyle, że ja już od 2 tygodni pracuję nad sobą ;p. Odwiedziłam dietetyka już i całkowicie zmieniłam swój styl życia. Mam nie jeść białego pieczywa, kartofli i odstawić słodycze. No troszkę mi ciężko i nie zawsze się tego niestety trzymam ;p zakupiłam sobie dodatkowo suplement diety go-slim. W sumie nie wiem czy dobrze, że to zrobiłam i stosuję ten preparat, ale w internecie dosyć dobre opinie widziałam. Nie wiem czy to zasługa tego wynalazku czy diety i ćwiczeń(zapisałam się na aerobik i bardzo mi się podoba tam! I jeszcze ten trener...khy khy^.^), ale oficjalnie przez te 2 tygodnie udało mi się pozbyć 2.7kg. Mam nadzieję, że uda mi się zejść z tych 62 do chociaż 55kg i przetrwać jakoś wigilię i sylwestra ;D

Gość Klementyna27
juz jestem- ale zmarzlammmm! i zmoklam- trzeba bylo maszerowac do kosciolka bo zaroweczka w autku sie przepalila a wez tu kup w niedziele zarowke :/ :/ ojejjjjjjjjjjjjj ale fajnie, ze jest nas juz kilka :D :D Ja tez kochane nie od dzis sie zabieram za diete. tak mi kurcze schodzi.. a raczej motywacji brak, i samemu jakos trudno :/ ale z Wami - na pewno sie uda!! a moj plan, i tu sie nie dziwcie i nie przestraszcie- dieta lemoniadowa na poczatek - ostro 10 dni - ale potrzeba mi wlasnie czegos takiego. juz w maju zrbilam takie oczyszczenie - i ojjjjjjjjjjjjj dziewczyny!! rewelacja!!! Najtrudniej zaczac - i tu juz zaczynam od piatku.. ale ciezki weekend (pracujacy) wiec nie mialam sily. ale jutro pierwszy poniedzialek listopada- i idealny czas na start!!! ps. zakladacie jakies notesiki czy cos - bo ja sobie zalozylam juz i tam bede wpisywac co i jak - kazdy dzien opisany - mysle, ze to mi pomoze utrzymac sie w tym co robie :) A po tych 10 dniach to juz 5 posilkow i zdrowo zdrowo!!! pora na stale zmienic nawyki (27 lat minelo i roznie z tym bywalo.. ) - ale od oczyszczenia musze!!! zaczac! AMEN!

Gość Klementyna27
kobietki mam nadzieje, ze nie odpadlyscie na starcie! ja sama mam ochote zrobic falstart i zaczac... od jutra.. I caly dzien od rana mnie kusi zeby jednak od jutra zaczac :/ Ale dosc dosc dosc!! mialo byc dzis i jest dzis! Humor mam wstretny - organizm sie domaga slodkiego i kawy - na odwyku jest wiec reakcja szokowa sie wytworzyla. Popijam moja lemoniade - juz 3 szklaneczki wypite. ojjjjjjjjjjejjjjjj sily sily mi potrzeba i wsparcia bo tak trudno sie zabrac za siebie!!

Gość właścicielka mieszkania
Ja od wielu lat nie jem ziemniaków, chleba, kluchów i słodyczy. I...ch*j jednym słowem :D Dawajcie fajne pomysły na lekkie posiłki. Szczególnie takie, które łatwo w pracy przygotować.

Gość śnieżka radioodbiornik
Hej! Dołączę :) 168/65kg ;) Chciałabym tak poniżej 60 zejść w pierwszym etapie.

Gość Klementyna27
Wlascicielka taaaaaaaaaaaaki szacun i taaaaaaaaaak mi oczy wyszly jak to przeczytalam. wow!! tylko szacunek!! ja kilka lat temu mialam taki czas ze 5 lat bez slodyczy przezylam!! ojjjjjjjjjjj kiey to bylo i gdiz moja silna wola :/ ;)

Gość Katarzynka caryca
I jak tam dziewczyny? Ja poległam :D hahaha tyle słodyczy w domu :D Może dieta od jutra? :D przynajmniej w moim przypadku :D

Gość śnieżka radioodbiornik
Ja dziś zaczęłam chyba znośnie :) Zjadłam 1600kcal niecałe (mam zapotrzebowanie 2200), zrobiłam sobie 3h szybki spacer (mam urlop). Nie zjadłam nic powszechnie uznawanego za niezdrowe także jest ok :)

Gość Klementyna27
cholerka tez mi taaak ciezko z ta dieta, ze szok! ale siedze i popijam jeszcze zielona herbatke.. a tak kusi zeby cos slodkiego (jak to sie przyzwyczailam niestety ostatnio..) Kurcze jak fajnie byloby tak obudzic sie jutro rano z super zgrabnym cialkiem i zdrowymi nawykami utwierdzonymi w glowie... Ehhhh wiecej wiary, wiecej wiary!!! ;) Dzien 1 uwazam za strasznie ciezki !!!!!!! strasznie ale udany - cel osiagniety. ps. glodnammmmmm strasznie!!! -ostatnio nieznane mi uczucie ;)

Przylaczam sie, z tym notesikiem fajny pomysl:) Rano sie zwaze, zmierze i po pracy zajrze:)

Gość Katarzynka caryca
Czyli tylko ja wymieklam :D Dobra, od jutra postaram się zostawić słodycze, może się uda. I cos pocwiczyc :D

Gość Klementyna27
mała56 witamy!! :) Katarzyno i to juz mi sie podoba!! trzeba sie starac i probowac. tylko tym co nie mieli nigdy problemu z waga (mnostwo takihc ludzi znam :/ ) sie wydaje, ze to taka latwa sprawa - ''odstawic slodkie, troche ruchu i gotowe'' .... jasneeeeee :/ To czemu mi waga skacze gora ol?? tu zawsze jest glebsze podloze czyli tzw. ''psychika'' Ja sobie od rana powtarzam - kurcze no dasz rade!! ...a tu wieczorkeim powedrowalam do kuchni i taaaaaaak sie zaciagnelam drozdzoweczka mmmmm ale tylko zapachem.. bo zrowy rozsadek zaraz sie odezwal. dobrze, ze juz jest bo przez ostatnie wieczory go nie bylo a byly ciasteczka i takie tam inne grzeszki ;) ps. glodnammmmmm :(

Gość Klementyna27
kurcze, ale mam ola :( :( Wyczytalam w tej mojej ksiazce o lemoniadowej diecie, ze to reakcja organizmu na odstawienie wszystkiego czym sie trul.. wiec pozostaje mi tylko wytrwac do dnia 4 - wtedy podobno juz lzej... oby!!! pozdrawiam

Gość gośćspecjalny
czesc :) przylaczam sie do Was :D mam taka sama wage i wzrost jak ty Klementynka :P

Gość Klementyna27
no to super goscspecjalny ;) Ja popijam zielona herbatke bleeeee i zaraz zabieram sie na szykowanie kolacji..ale nie dla mnie :( Ja mam dzis dzien nr 2 mojego oczyszczania i juz troszku lepiej z nastrojem. choc do poludnia przelezalam i nawet przeplakalam troszke tak mi nerwy skacza :( cholerka kawy brakuje strasznie!! a ps. goscspecjalny ..jaka dietka??

Dziewczny u mnie sytuacja wyglada nastepujaco : 158 cm, 52 kg, biodra 93 cm. Nie stosuje zadnej diety, w zasadzie jem wszystko, z tym ze mniej i unikam jedzenia po godzinie 18-19. Chcialabym wazyc 49-tak zeby byla "czworka z przodu". A z tym odchudzaniem jest u mnie roznie, z tego wzgledu ze od blisko dwoch lat bezskutecznie staram sie z mezem o dziecko i musze przyjmowac hormony. A po nich? Coz, waga jak w kalejdoskopie.