Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klementyna27

odchudzanie listopad START

Polecane posty

Ja to mam figure gruszki, najwiecej tluszczu zbiera sie na brzuchu, udach i biodrach. Ahh w biuscie by sie tyle przydalo:D

Gość gośćspecjalny
ja podobnie jak mała56 nie mam jakiejś konkretnej diety, poprostu ograniczam jedzenie, staram sie unikać słodyczy, późnego jedzenia itd. wstałam poł godziny temu, jestem juz po sniadaniu i niedlugo zbieram sie na uczelnie :)

Gość gośćspecjalny
ciekawe czy utrzyma sie nam ten temat na głównej :P

Gość gość
witam. ja od 1 lutego 2011 do kwietnia tego samego roku schudlam 12 kg, odstawiajac calkowicie slodycze i wszystko co zawiera cukier, ograniczajac posilki i pijac 1,5 litra wody dziennie. Wage utrzymalam przed ponad rok, teraz niestety mi sie przytylo i rowniez od listopada rozpoczynam odchudzanie :D

Gość Klementyna27
mala56 kurcze.. ja nawet nie marze o 4 z przodu.. ;) oj zazdroszcze!!! Ja marze o Twojej wadze 52 mmmmmmmm ale bym sie cieszyla mmmm i ps. wspolczuje z tymi hormonami.. wtedy rzeczywiscie waga skacze gora dol. i ps2. trzymam kciuki!! ;) goscspecjalny -pisac pisac trzeba to sie bedzie tam nasz temacik na glownej pokazywal ;) Co studiujesz tak apropos??? gosc- witamy!! wstukaj sobie jakis nick to bedzie nam latwiej ;), bo tutaj od jakiegos czasu, od tej ''rewelacyjanej pozal sie..'' zmianie na kafe wszyscy sa goscmi ;)

To dolaczam do was dziewczyny,mam dosc siebie,swojego wygladu,obawiam sie tylko ze temat szybko zniknie na glownej bo tu tematy leca z predkoscia swiatla zrxucajac inne na dalsze strony,proponuje ci Klementyna27 przeniesc temat na Diety botam spokojniej i wchodza konkretnie zainteresowane osoby i jest szansa ze stworzymy jakas fajna frupe wsparcia.

Gość gość
Studiuje administrację :P Jak tam Wam dzień minął ? Dobry pomysł z tym, żeby przenieść się na diety ;)

Gość Klementyna27
ok dziewczynki , przeniose- tylko jak???? u mniee detox dzien 4, a do tej pory wyglaalo to tak: dzien1: beznadziejny humor dzien 2: okropny humor dzien3: tragiczny!! humor tak o poludnia dzien 4: juz od rana mi lepiej :) Tak lekko sie czuje i jakos tak fajnie :) Podobno przy tym moim detoksie (dieta lemoniadowa) pierwsze 3 dni sa kluczowe i najgorsze. ale jak sie je przejdzie to juz z gorki... hm.. cos o tym wiem ;) Ale ale juz widze po sobie - brzuszek.. plaski no nieee ;) ale od razu mniejszy, i buzia sie robi smuklejsza :D :D i ogolnie sil nabieram :) Lece do pracy! oezwe sie potem - i popowiedzcie jak przeniesc temat - chyba, ze trzeab po prostu zalozyc go od nowa??

Gość Klementyna27
ps. AmelkaUk witamy!! i o iete i wymiary pytamy ;) ps. mieszkasz w UK - bo ja tak :D

Gość Klementyna27
juz tam lece!! ;) i link zapodam ;)

Gość Klementyna27
ojjj a jednak nie zapodam- kafe uznaje to za SPAM :( - w kazdym razie wejdzcie na DIETY i tam juz latwo ;)

Gość Klementyna27
mala56 nie zostawie Cie tak! ;) kafe mi nie daje wstawic linku, wiec troszke go porozdzielalam na pauzy - pousuwaj je i klikaj :) http://f.kafeteri a.pl/tema t.php?id_p =5749887

Gość Klementyna27
jupi ! ziala tylko trzeba powoli z kopiowaniem i bedzie!! czekamy!! :)

Gość godżillla
Heh, proponuję stosować odpowiednie afirmacje:) Ja otrzymałam płytkę nagraną przez psychologa Wandę Wegener i wreszcie przetrwałam dietę... :)!

Gość gość
proszę, cos dla ciebie www.schudnij-natychmiast.iscool.pl/