Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja chce tylko kolegow a oni chca seksu

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat ,nie chce sie tutaj przechwalac ale mam dosc kobiece kształty ,mocno uwydatnione biodra i tylek. I to jest moja udreka :( Nie ma dnia aby na ulicy nie zaczepil mnie jakis facet w kazdym przedziale wiekowym. Idac ulica slysze ,,umowimy sie na kawe'' , ,, jaki ma pani rozmiar buta ,lubie male stopy'' itp. Na maksa mnie to wnerwia. Tymbardziej ze jestem w zwiazku. Kocham mojego faceta od 2 lat nie mam ochoty za zaden przygodny seks z kimkolwiek. Raz jednak nie do konca chcac tego go zdradzilam. Bo jestem zza miasta. Uciekl mi ostatni autobus ,spalam u kolegi u ktorego robilismy domowke (bez mojego chlopaka) ,nie mialam innej opcji bo zadna kolezanka ani nikt nie mogl mnie na noc przygarnac. Budze sie nagle w srodku nocy ,patrze a on zdiol ze mnie spodnie i majtki i robi mi minetke. Mowiac ze mam dac spokoj bo moj chlopak i tak sie nie dowie.. Za kazdym razem jak ide gdzies do klubu potanczyc czy gdziekolwiek jest tak samo. Co chwile na parkiecie jak tancze musze sie odganiac od natretnych wielbicieli.. Paru nawet na stale sie do mnie przyczepilo. Mam paru takich znajomych plci meskiej co chce aby byli tylko moimi kolegami ,zeby gdzies razem isc na impreze z jakimis znajomymi czy cos.. a oni tego nie rozumieja. Jak sobie wypija to lataja za mna(doslownie) , dotykaja ,macaja mimo moich protestow. Mowia ze nie moga sie oprzec ze to nie ich wina ,i ze moj sie przeciez nie dowie.. ze musze sobie czasem pozwolic na odrobine szalenstwa itp. Ostatnio bylam u kolezanki i poznalam takiego idiote.. Tzn.. idiote ,na poczatku wydawal sie wporzadku. Gadka ,rozne tematy jak siedzielismy u niej. Zaprosil mnie do znajomych na fejsie. Przyjelam. Wie dobrze ze jestem zajeta. Napisal czy przyjade do niego do domu bo mieszka sam. Napisalam po co. Napisal ze nie trudno sie domyslic. Oczywiscie juz wiedzialam o co chodzi ,ale napisalam mu aby przyblizyl mi o co mu chodzi. No i napisal ze chce sie ze mna przespac ,bo mu sie podobam ,ze maly skok w bok nie zaszkodzi ,ze teraz sa takie czasy ze to normalne, ze on tez mial laske i ja zdradzal bo to nuda miec jedna osobe do seksu i ze tez powinnam to zrozumiec. Kiedys jakis nachlany gosciu na baletach za mna zaczol chodzic i mnie namawiac bym poszla z nim do jego auta na seks bez zobowiazan. Specjalnie wzielam sobie jego nr tel. I zadzwonilam do swojego ,on do niego zadzwonil i powiedzial ze ma sie odwalic itp. A on nawet po tej rozmowie mi zaczol gadac jaki to on nie jest dobry w lozku i ze nie wiem co trace ,musialam mu strzelic liscia by w koncu dal spokoj. Dlatego nie chodze na imprezy ze swoim tylko z kolezankami bo takie sytuacje czesto by mogly byc i nie wiadomo jak sie miedzy facetami moglo skonczyc a na policji nie chce wyladowac ,albo miec moje slonce na sumieniu.. Lubie chodzic na imprezy ,lubie tanczyc ,nie chce z tego zrezygnowac. Sa tez tacy co nie chodzi im tylko o seks ,ale caly czas mnie namawiaja bym z nimi byla i zostawila swojego.To wszystko naprawde mnie juz meczy. Nie potrzebuje tylu adoratorow. Ostatnio to juz tylko reaguje krzykiem na nich.. nie mam juz na to naprawde sily. Jak mialam 14 -16 lat imponowalo mi to ze mnie koledzy w szkole podrywaja ale teraz mysle juz bardziej powaznie. !!! A faceci to jak zwierzeta.. :( Nie obrazajac zwierzat.