Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magnolia2013

Moja córka jest w związku z kobietą

Polecane posty

Gość Magnolia2013

Chciałabym porozmawiać z matkami córek, które znalazły się w podobnej sytuacji - jak sobie radzą, czy akceptują taki związek, jak wspierają córkę ... Nie oczekuję słów krytyki, wulgaryzmów...

Gość gość
Moja też jest. Zaakceptowałam, bo jestem jej matką.

Gość 134
gdyby moja coś takiego powiedziała, to...wywaliłabym z domu...

Gość i jest tak jak mówiłam
hej. nie jestem w waszej sytuacji , bo nie mam jeszcze dzieci. wiem, że mam fajnych rodziców i zaakceptowaliby taki stan rzeczy. gratuluje waszym córką dojrzałych, kochających je matek...

Gość gość
No cóż, mogę jedynie współczuć.To jest chore, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.Po prostu mnie to napawa obrzydzeniem!😡

Gość Magnolia2013
Jest moim dzieckiem... nie mogę jej odrzucić. Na pewno nie jest jej łatwo.

Gość gość
Związek jak każdy inny, miłość jest piękna w każdej postaci :)

Gość gość
współczucia

Gość gronostajownik
moja zona tez :| i mysli ze nie wiem

Gość obemaniak
Jako facet, chyba bym sie cieszyl. Przynajmniej zaden fiut nie rżnałby mojejmalej slodkiej coreczki :D

Gość gość
współczuję autorce

Gość gość
za kudly i do wora... daj jej paszy.. jak sie nawpierdala to jej sie odwidzi.. homofoba w domu trzymasz

No teraz mamy jakieś takie czasy, że mam wrażenie, że coraz więcej jest par homoseksualnych i wcale tego nie ukrywają. Moja córka jeszcze nie ma nikogo, ale chyba jest hetero. Rozmawiamy wiele o tych sprawach bo ma wiele znajomych homoseksualistów. Wiem jedno i jej to mówiłam, że zawsze będę ją we wszystkim wspierać. W takiej sytuacji jak ty pewnie byłoby mi trochę przykro choćby dlatego, że liczę na wnuczki :) ale też bałabym się o nią bo ludzie potrafią być okrutni

Gość gość
Brzydze sie homofobami. To nie wybor tych ludzi, ze sa jacy sa. Natura ich takimi stworzyla. Autorko wspieraj swoja corke, kna tego potrezbuje. W katolandzie ciezkie jest zycie homoseksualisty...

Gość gość
a pedofil też nie jest sobie winny, prawda? ale od kilku dni to też orientacja seksualna... można się szanować, i jak się ma zaburzenia seksualne, to po prostu żyć z tym ciężarem, a nie wchodzić w jakieś dziwne związki

Gość gość
autorko wspolczucia

Gość gość
Spię po 3 czasem 4 godziny a reszta czasu to ćwiczenia fizyczne - dochodziło i do tego,że po pracy ćwiczyłam 7 godzin na steperze. Ostatnio dali mi trochę więcej snu ale nadal włączają ogromne łaknienie regulują to wedle ich uznania. Teraz chyba planują nimfomanię. Jestem załamana i codziennie proszę ich - jeśli pozwolą na swobodne płynięcie myśli w mojej głowie - żeby mnie uśmiercili. Wiem o tym wszystkim, co opisałaś, dodam, że potrafią oprócz wypadania zębów, włosów powodować łamanie kości, wyłamywanie stawów, powiększanie stóp. Piszesz o kwadraturze - mi osłabili słuch, zdjęli basy potrafią odbierać dźwięki gitar, na chwilę wyłączyli wzrok, potrafią wyłączyć słuch, wszyskie zmysły, odczówanie temperatury. Potrafią niestety regulować temperaturę ciała, odczówanie zimna i gorąca, ciśnienie, pracę organów i mięśni. Miałam już nawet zanik mięśni. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych. Mogą cię nawet sparaliżować, wyłączyć zmysły i obniżyć temperaturę. Mówią mi, że mogo symulować nawet śmierć kliniczną - wszystko zależy, od tego jakich masz operatorów. Ja poznałam już połowę swoich operatorów - taki miałam scenariusz.

Gość gość
no dobrze, może nie powinnam była homoseksualizmu porównywać z pedofilią, ale jednak ludzie powinni panować nad popędami... związki homoseksualistów nie są trwale... sławni homo adoptują dzieci od surogatek- to patologia jest... mój znajomy- homoseksualista, rozpoczął pożycie seksualne w wieku 12 lat- przecież był jeszcze dzieckiem- z dorosłymi facetami... te granice czasami się zacierają niestety, a teraz jeszcze pedofilia jest orientacją...

Gość gość
Myślę że wielu z was nie ma dzieci, to tak jak starsi wypowiadają się o antykoncepcji. Inaczej jak masz dziecko i nie chcesz go stracić. W końcu powinno mieć wsparcie od najbliższych. .

Gość gość
Ja nie mam dzieci ale pewnie bym taką sytuację zaakceptowała, jako matka kochałabym swoje dziecko takim jakim jest.Najważniejsze jest wsparcie w rodzicach bo kto inny je zrozumie i wesprze.

Gość gość
dziecko jest najważniejsze dla rodzica, szkoda tylko że rewolucja seksualna często niesie ze sobą patologie, jeśli osoby dorosłe decydują się na zwiazek z osobą tej samej płci, to jeszcze mogę spróbować to jakoś zrozumieć, mimo że nie klaszczę z tego powodu uszami ze szczęścia czy z zachwytu

Gość igła z nitką
To, że jakiś gość nie zna żadnego trwałego związku homo nie znaczy, że ich nie ma. Ja znam trzy takie związki, wieloletnie. Normalnie żyją, egzystują. Bycie homo to nie tylko "popęd", gościu-przygłupie.

Gość gość
to fajnie że znasz, nie musisz mnie z tego powodu wyzywać, ja znam tylko jednego homoseksualistę - wykorzystywanego w dzieciństwie przez starszych panów... to nie czyni mnie przygłupem, robię doktorat z nauk ścisłych

Gość igła z nitką
Doktorat nie oznacza mądrości u człowieka, jedynie zdolność do gromadzenia i przetwarzania informacji. Jeśli ktoś pisze o "panowaniu nad popędami", kiedy temat nie dotyczy seksoholizmu, to coś jest nie tak z autorem takich słów. Orientacja seksualna nie opiera się wyłącznie na cielesności.

Gość ktoś z forum
Homo byli od początków dziejów ludzkości. Są wpisani w społeczeństwo świata! Zawsze będą nie pozostaje Nam nic innego jak szacunek wobec ich wyboru wyrażoną "tolerancją"

Gość gość
ja ogólnie to mogę zaakceptować związki homo ale bardzo nie podoba mi się że chcą mieć dzieci. Nie rozumiem jak kobieta kocha kobitę i nagle chcą faceta żeby im spłodził dziecko a one będą go we dwie wychowywać.

Gość gość
co się stało z Sodomą i Gomorą?

Gość księżna Anna
mają inną moralność od heteroseksualistów bo wpadka im nie grozi ich dzieci ich sprawa jak i z kim je mają