Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów lubicie jak kobieta lata za wami czy jak wy musicie zdobywać

Polecane posty

Gość gość

Jak wolicie?

Gość kafefefe
nie musi latać ale mogłaby podejść, zagaić a potem samo by poszło :)

Gość gość
Lubimy zdobywać, ale lubimy też jak nasza zwierzyna zastawia wyraźne ślady, wtedy wiemy, że wogóle jest szansa coś zdobyć :)

Gość gość
ja lubię jak lata

Gość gość
Żadnego "zdobywania", to nie średniowiecze. Normalnie, obie strony wykazują zainteresowanie i wtedy jest fajnie.

Gość gość
Lubimy jak lata

Gość gość
kafefefe nie musi latać ale mogłaby podejść, zagaić a potem samo by poszło usmiech.gif xx Dokładnie. Wystarczy, że kobieta nie jest bierna jak księżniczka co czeka na księcia

Gość gość
Ok, ale jak nie będzie bierna tylko będzie wychodzić z inicjatywą to facet może powiedzieć ze się narzuca. A po drugie skad dziewczyna ma wiedzieć ze facet jest zainteresowany skoro ma dawac sygnaly????????????? Absurd goni absurd. Już lepiej być księżniczką. W końcu : Jak kochać to księżniczkę, jak kraść to miliony :)

Gość gość
gość Ok, ale jak nie będzie bierna tylko będzie wychodzić z inicjatywą to facet może powiedzieć ze się narzuca. A po drugie skad dziewczyna ma wiedzieć ze facet jest zainteresowany skoro ma dawac sygnaly????????????? Absurd goni absurd. Już lepiej być księżniczką. W końcu : Jak kochać to księżniczkę, jak kraść to miliony usmiech.gif x Nie próbuj się łajzo usprawiedliwiać. A facet skąd ma wiedzieć, że kobieta jest zainteresowana? Jakoś podchodzą i próbują. I co wy macie z tym narzucaniem się?! Nasrane macie we łbach. Nie masz się rzucać na faceta tylko się odezwać i przedstawić jak to robi normalny człowiek. Jak chcesz być księżniczką to czekaj sobie na faceta i nie narzekaj jak będziesz sama albo jak będą zagadywać nie ci to ty byś chciała!

Gość gość
W takim razie jak zachęcić faceta z którym mam sporadyczny kontakt, aby nie uznał, ze mu się narzucam?

Gość gość
Wie ktoś?

Gość gość
To że facet jest zainteresowany już widać potym że przychodzi on na spotkania, wychodzi z inicjatywa dzowni by sie z wami umowic, i najczesciej placi za all na pierwszcyh spotkaniach...

Gość gość
Tak. Byc soba.

Gość gość
Po prostu zrob to co ja doswiaczylem, napisz co tam , pogadaj chwile , i zapodaj spotkanie, skad ma wiedziec inaczej? Podaj date miejsce , godzine, a potem może jakos sie to potoczy, jak nie to sie nie przejmuj bo w promieniu 100 km masz tylu facetow ze ohohoh pozdrawiam facetto.

Gość Mąż 37 całkiem ok
Piękne i inteligentne nie latają tylko się opędzają .

Gość basia ugu
Znam przpadek kiedy laska - figura modelki, ciagle w mini i szpilkach latala za facetem - zagadywala, wybiegala za nim ze sklepu i co ? facet ja olał

Gość gość
a historię z przystojniakiem który się uganiał za laską, a ta go olała też znasz ?

Gość gość
a historię z przystojniakiem który się uganiał za laską, a ta go olała też znasz ? x Znam,do tego jest bogaty.

Gość gość
No to więc tu nie ma reguły i tak samo nie ma reguły kto ma się za kim uganiać, poważna jednostka po prostu postara się porozmawiać albo zaprosić na wspólne spędzenie kilku chwil.

Gość Heniuś
1. Nie lubię jak baby za mną latają, tym bardziej że jak robi to baba to w 99% są to końskie zaloty porażające swoją głupotą, nieporadnością i beznadziejnością. Lubię, jeśli dziewczyna traktuje mnie poważnie, z szacunkiem i tak jak na to zasługuję - to mi wystarczy aż nadto. 2. Zdobywać sobie mogę Mount Everest. Od ponad 20 lat mam totalnie wyj....ne na podrywanie, zdobywanie, zabieganie, uwodzenie, flirtowanie itp. itd. etc. Zostawiam to puchaczom na r, absolwentom kursów uwodzenia z magistrem z desperacji i tak dalej :) Lubię normalne relacje - jak równy z równym. Jak będzie z tego jakieś uczucie to zajefajnie a jak nie to też będzie z***biście :) Ludzie mają mnie lubić takim jaki jestem, bez zdobywania, kupowania i tego całego pie....nia.

Gość gość
Bardzo lubią jak kobieta lata za nimi :D a jakie to megaseksowne i taka kobieta musi być z siebie dumna i czuć się taaaka pożądana.

Gość Mario2014
Kobieta która się za mną ugania ma u mnie duży plus, bo wiem że szaleje za mną i że będzie ze mną do końca życia natomiast nie wyobrażam sobie sytuacji abym latał za jakąś laską jak pies, bo w zasadzie nie wiadomo co ona naprawdę do mnie czuje, może spotyka się ze mną dla zabicia czasu, bo nikt odpowiedni się jeszcze nie nawinął.

Gość gość
i vice versa Mario

Gość gość
ja lubię jak kobieta przynajmniej mi nie utrudnia zdobywania jej

Gość gość
Lata za mną? Nawet nie wiem co to znaczy. Mówią że jestem przystojny i sam tak uważam ale jeszcze nigdy nie nie przytrafiło mi się by jakaś się za mną uganiała. Jeszcze udają że mają mnie gdzieś bym sam je zdobywał

Gość gość
ja nie lubie latac za facetem.

Gość gość
Zdobywać nie muszą, ja te nie mam zamiaru nikogo zdobywać. Jak widzę że się podobam wizualnie to przechodzę do rozmowy prezentując przy tym swoją osobowość. tylko nie mam do tego zbytniej okazji . Jak widzicie przystojnego faceta to się przynajmniej uśmiechnijcie żebym wiedział że jesteście mną zainteresowane a nie taktujecie jak jakiegoś pryszczatego grubego kurdupla.

Gość gość
Tak, za moim mężem baba latała, i wylatała :-S