Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeziębiłam się

Polecane posty

Gość gość

Mam katar. Ktoś jeszcze?

Gość abuabu
wygoliłaś do zera vaginę i teraz jesteś zaskoczona ?

Gość gość
?

Gość gość
Katar to teraz nie problem, kupujesz xylorin i po chwili masz odetkany nos i w ogóle ilość wydzieliny szybko się zmniejsza.

Gość gość
Jesień w pełni, co niestety oznacza częste przeziębienia. W ubiegłym tygodniu męczyłam się z katarem. Koleżanka poleciła dobrą wodę morską do udrożniania nosa. Aplikowałam sobie przez kilka dni sterimar zatkany nos i pozbyłam się wydzieliny. Preparat dodatkowo pomaga pozbyć się bakterii ze śluzówki. Teraz czuję się znacznie lepiej.

Późna jesień to pora przeziębień i wielu chorób. Nasz organizm jest osłabiony i łatwością atakują go wirusy. Aby temu zapobiec trzeba regularnie uczęszczać do Sauny. Sauna bowiem hartuje nasze ciało i nasz organizm a przy tym wydala się z organizmu toksyny i inne niepotrzebne związki w naszym ciele. Ja już od 6 lat nie choruję i się nie przeziębiam od kąt chodzę regularnie do sauny.

Gość gość
Ja siedzę chora i się kuruje naturalnym antybiotykiem czyli czosnkiem. Pewnie powiecie fuj, ale leczy najlepiej. Do tego cytryna, szałwia, sok z czarnego bzu. Jakieś olejki eteryczne na katar, inhalacje i jak wczoraj zdychałam tak dzisiaj prawie dobrze już się czuję. Wirusisko parszywe, trzeba mu pogonić kota.

Gość gość
No tak jesli jest katar to własnie tutaj trzeba konkretnie zadziałać i na pewno tego typu środki jak Xylorin sa jak najbardziej wskazane.

Gość gość
Ja już mam cały nos obolały od wycierania, chyba pójdę po ten xylorin bo siostra mówi, że jej też szybko zadziałał na katar