Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakompleksiona18nastka

Kompleksy

Polecane posty

Cześć, mam problem.. Problem związany z moim ciałem. Mam 18 lat, a od kilku nie mogę uporać się z ogromnymi kompleksami dotyczącymi mojego ciała. Czuje się bardzo gruba mimo iż mam 168cm i waże niespełna 50-52 kg. Czuje się brzydka.. Patrząc w lustro widze pączka. Kilka razy przez 3 lata prowokowałam wymioty, wiem, że to nie prowadzi do niczego dobrego. W dzieciństwie był okres, że byłam tęższa, a rówieśnicy tego nie akceptowali. Schudłam 16 kg w ciągu roku wtedy, ale w głębi czuje się nadal tym samym 'pulpetem' :/ Co robić? Jak sobie radzić?

Gość SKLEP INTERNETOWY
Witam, już niedługo 6 Grudnia i Święta Bożego Narodzenia!! Nie chcesz naciągnąć domowego budżetu lub po prostu masz dość tego sklepowego szumu?! Zapraszam cię do odwiedzenia mojej strony gdzie dowiesz się jak kupować kosmetyki dla siebie i rodziny po hurtowych cenach!! Nie czekaj!! Nic nie tracisz a możesz tylko zyskać!! Więcej informacji udzielę na maila!!!! PISZ: twojklub@o2.pl

Gość gość
jesteś chora musisz się leczyć, to początki anoreksji

Gość gość
Normalna waga.

Gość gość
to nie kompleksy, można się czuć grubym ważąc i 30 kg. Moja siostra z wagi 60 kg zeszła na 32 i dostała zapaści. Była wtedy mniej więcej w Twoim wieku. Udało ją się uratować, później szpital i psychoterapia. Dzisiaj waży 50 kg i je normalnie, ale nie każdemu udaje się wyjść z anoreksji, dlatego nie czekaj aż się pogorszy, tylko umów się do terapeuty specjalizującego się w jadłowstręcie psychicznym. A co na to wszystko rodzice?

Gość gość
Nie mam anoreksji, bo spożywam posiłki regularnie, choć czasem sobie odmawiam, bądź jem mniejsze ilości, ale pozniej załuje, że zjadłam..

Gość gość
Anoreksja to przedewszystkim to co myslisz! A ty masz krzywy obraz siebie. Wez sobie poczytaj. 50 kg 168 i gruba? Wez sie

Nie mam anoreksji.. Jem normalnie.