Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozdarty między dwiema kobietami

Polecane posty

Gość gość
no dobrze ale boję się nudy. Ta druga nie studiuje ale jest oczytana zna kilka języków gotuje wspaniale sprząta jest czuła bardzo podobno sex jest wspaniały jej były twierdził że lubi eksperymenty ale jest też nieśmiała zamknięta w sobie. Księżniczka mówi dużo o sobie o swoim wyglądzie nie czyta, jest za to na studiach jest przebojowa flirtuje i potrafi pokazać się w towarzystwie. Wszyscy ciągle się za nią oglądają. Sexu można się nauczyć

Gość Łona jest Aniołem
A kim jest ta druga ? :)

Gość gość
obie mają podobnej wielkości biust. Zresztą to nie ma nic do rzeczy

Gość gość
jak to kim?

Gość gość
Sexu mozna sie nauczyc?? No nie wiem ma juz 25 lat i nadal bez niego wytrzymuje. Czy ona ma jakikolwiek poped, bo to normalne nie jest. I TY naprawde zgodzilbys sie na sex dopiero poslubie?? Poczytaj posty ile gosci zaluje ze czekali do slubu, bo po za duzo sie nie zmienilo i kobieta sexu nie potrzebuje nada w ich zwiazkach juz malzenskich.

Gość gość
Łona jest Aniołem o co chodziło z tym pytaniem? może i można. Dziewczyna jest piękna dużo makijażu włosy dokładnie zrobione pachnie od niej perfumami. Ta druga nie maluje się jest ładna ale inaczej tak naturalnie. Jednak faceci ją pomijają zwykle

Gość Łona jest Aniołem
Oj o nic takiego ,wykorzystuje po prostu każdą okazje żeby trochę podkreślić moje oddanie Łonej ;) przepraszam za zamieszanie :)

Gość gość
ok. Ale co ty o tym myślisz?

Gość gosc nr 2
Wybiez ksiezniczke, bedziecie do siebie pasowac bo tez jestes powierzchowny i pusty :)

Gość gość
więc co Wy na to? Którą wybrać? Panowie

Gość gość
nie jestem ani powierzchowny ani pusty. Nikt tu jednak nie mówi że ta druga jest taka dobra

Gość gość
gosc nr 2 Wybiez ksiezniczke, bedziecie do siebie pasowac bo tez jestes powierzchowny i pusty *************************** Popieram w 100%. Druga zostaw dla kogos kto potrafi docenic jej ZALETY bo Ty ich nie widzisz i uznajesz je jako wady.

Gość gość
Zalety... cóż owszem widzę że ma ale czy to są takie które mogą być wartościowe i zatrzymać mężczyznę przy niej.

Gość gosc nr 2
Jak dla mnie pierwsza nie ma żadnych zalet, poza wyglądem, jeste leniwa i do tego lubi imprezować - fatalne zestawienie, ale jeśli tego nie widzisz to spróbuj z nią być a się przekonasz:)

Gość gość
gosc nr 2. A więc powiedz mi czemu ta druga jest taka wspaniała jeśli chodzi o związek. A wygląd ta pierwsza ma wspaniale jest wyrobiona. Ta druga nie jest naturalna bardzo przez co wygląda na młodszą niż jest

Gość gosc nr 2
ale ja ci właśnie doradzam pierwszą:) bo uważam , że pasujecie do siebie:)

Gość gość
ale powiedz mi o tej drugiej, mimo wszystko. Ja bym je sklecił w jedną idealną kobietę ale to jest nie realne oczywiście

Gość gość
Najwazniejsze ze ci kumple powiedzieli ze blondynka dobra w lozku :/ Zalosne namiastki facetow.

Gość gość
nie kumple tylko jej były facet. Ona nie sypia bez związku a miała ich dwa.

Gość gość
nie chodzi mi o łóżko. Ta księżniczka jest przecież dziewicą. Do ślubu. Serio panowie, panie. Jakieś wnioski o obu kobietach?

Gość gość
Pierwsza jest manipulatorką, druga jest normalna, nie wiem jak możesz tego nie widzieć

Gość gosc nr 2
Moze powiem ci coś tobie samym...Wartościujesz osoby ze wzgledu na to czy można się z nimi dobrze bawić, bo wtedy wg ciebie życie jest ciekawe....bardzo zazdroszcze ci takiego podejscia bo to znaczy, że nie miałeś w życiu jakichś poważniejszych niepowodzeń czy też nieszczęść, ale zapewniam cię że prędzej czy później dosięgnie cię proza życia , a więc rachunki, dzieci, choroby itp. Wtedy lepiej jest mieć u boku osobę twardo stąpająca po zieemi na którą można liczyć, a nie bujającą w obłokach i stawiającą nowe wymagania. :)

Gość gość
manipulatorką? Ze che być podziwiana że jest ładnie "zrobiona". Owszem ta druga jest normalna ale czy nie nudna? za bardzo? czy nie za bardzo zamknięta w sobie? niepewna?

Gość gość
miałem w życiu duże niepowodzenia. A ta druga też nie stąpa mocno po ziemi. Jest inna. A to że 23 letnia kobieta się nie maluje, nie stroi? Czy za kilka lat nie będzie brzydka?

Gość gość
Podziwiam was, ze nadal probujecie wytlumaczyc cokolwiek autorowi bez mózgu i wlasnego rozumu. Nawet jak wskazecie dlaczego ta a nie ta druga to znowu zaczyna zadawac milion debilnych pytan na poziomie 10-latka. Ale czy nie za nudna? Czy zycie z nia nie bedzie za spokojne? :D Litosci, a co najlepsze podejrzewam ze jedna i druga nawet nie rozwazaja nic powazniejszego z nim, kto chcialby miec takie cieple kluchy bez mozgu za faceta :D

Gość gosciówka
Nie wybieraj żadnej z nich bo żadnej tak na prawdę nie kochasz. Zaczekaj na taką co do której nie będziesz miał wątpliwości, będziesz kochał nie za coś, lecz mimo wszystko, ot tak po prostu.

Gość gosc nr 2
Myślę , że powód może być prozaiczny, może nie ma za co?

Gość gość
tylko że nikt mi nie powiedział w czym ta druga jest tak naprawdę lepsza? Doceniam je obie ale za coś innego. Owszem nie chcę nudy...czy to źle?

Gość gość
ma za co ale nie chce tego robić. Nie mówię o czymś markowym ale ogólnie. Nie będzie brzydka i zaniedbana za 5-10 lat?

Gość gość
więc którą byście wybrali i dlaczego. Nie twierdzę że kocham ale coś czuję po prostu do jednej i do drugiej