Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozdarty między dwiema kobietami

Polecane posty

Dobra, przyznaj się którą z nich jesteś? Bo nie wierzę by takie bezmózgi po świecie chadzały.

Gość gość
Najpierw to Ty wróć do szkoły ortografia się kłania : idiotom , bogatrza co to ma być ? nie zaznacza Ci komputer tych błędów? czy to podszyw ??

Gość gość
żadną nie jestem. Jestem facetem, A ortografia cóż... tu poległem

Gość gość
Jestem facetem i to moja opinia: jestes idiota i zachowujesz sie jak p***a, bardziej nadajesz sie na psiapsiolke niz na czyjegokolwiek faceta.

Gość gość
nie gnójcie mnie. Oceńcie z którą byście woleli być

Gość gość
Ty zwykły palant jesteś. Pozbawiony uczuć wyższych. Dno totalne.

Gość gość
dobra dobra jestem dnem. Nie pytam o siebie tylko o to która z dziewczyn wydaje się wam odpowiedniejsza żeby z nią być

Gość gość
Wybierz jednak pierwsza. Pasujecie do siebie. Druga zostaw lepiej dla jakiegos porządnego faceta.

A ja ci powiem tak, jeśli nie możesz się zdecydować to pewnie jeszcze nie czas na wybory. Bywajcie częściej ze sobą, spotykajcie się w różnych sytuacjach i wszystko się wyklaruje. A uważasz, że Ty im się podobasz ?) Gdy jesteście we trójkę, konkurują ze sobą o Twoje względy ?

Gość gość
pytaj sie gdzie indziej kretynie, mamy nadzieje, ze obie kopna cie w cztery litery, zmykaj

Gość gość
Żadna, matole jeden!!! Od takich fagasów trzeba spieeerddaaalaaćć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
nie konturują ale ta pierwsza flirtuje z każdym ta druga taka nie jest. Chodzi o to że są różne i podobają mi się tak samo. Zarówno z wyglądu jak i z charakteru. Tylko z którą byście byli na dłużej. A przebywamy ze sobą często

Gość gość
ta pierwsza flirtuje nawet z nieznajomymi a ta druga nie. Miała złamane serce teraz jest bardzo ostrożna. Nie chcę robić nadziei ani jednej ani drugiej. Zanim nie podejmę decyzji po prostu. Ta pierwsza uwielbia ze mną wychodzić bo jej usługuje a ta druga to dobra słuchaczka, można z nią porozmawiać o wszystkim

Gość gość
Nikt za Ciebie nie wybierze to twoje życie. Totalnie beznadziejny temat autorze daj sobie spokój. Jak można tak powierzchownie oceniać ludzi... Miłość albo jest pomiędzy dwojgiem ludzi i to się czuje albo jej nie ma . Jak można tak selekcjonować na podstawie gotowania, dobrej rodziny i nie wiadomo czego jeszcze. Każdy ma wady i zalety w miłości wady się akceptuje. Ja jestem już z moim facetem 5 lat , też ma 27 lat. W życiu bym nie pomyślała ,że on by mógł mieć takie dylematy. Ma zupełnie inny rozum niż Ty. Daj se na luz wchodzisz na forum i piszesz jak 16-latek. Dobrze ,że do bravo girl nie napisałeś.

Gość gość
dylematy ma każdy. A ja mówię że czuje coś i do jednej i do drugiej nie mówię że to miłość to za głębokie uczucie.

Gość gość
No dobrze ,ale Ty coś do nich czujesz.... A one do Ciebie?

Gość gość
nie wiem przecież pytać nie będę. Ta pierwsza to flirciara była z gościem ale spotykała się z innymi. A ta druga bardzo się wycofała teraz.

Gość gość
Pewnie obie maja tego jęczybułę gdzieś i nie ma się co dziwić :D a ten tu snuje jakieś fantazje, że niby on ma wybrac bo obie taaak na niego lecą, hahahahaa

Gość gość
powiedziałem że nie wiem czy któraś na mnie leci. Na te tematy nie rozmawiamy bo nie chcę nikogo krzywdzić. Owszem mógłbym zacząć do nich startować ale nie chce tracić ani jednej ani drugiej. Czy to jako przyjaciółki czy to jako przyszłej partnerki

Gość gość
krzywdzic??? :D ty ich nie mozesz skrzywdzic skoro nie sa zainteresowane babą, która udaje chłopaka, fuj

Gość gość
To zostaw to tak jak jest i już. Jak coś będzie na rzeczy z jedną lub drugą to na pewno samo wyjdzie. Bo żebyś się nie zdziwił jak się okaże ,że i jedna i druga Cie traktuje tylko jako kolegę.

Jeśli to przyjaciółki to możesz stracić obie gdy zajmiesz się jedną...lepiej trochę jeszcze poczekaj z wyborem.

Gość gość
jestem facetem i pytam którą wybrali by faceci na partnerkę po prostu. To takie dziwne? Koledzy też mi wodę z mózgu zrobili

Gość gość
może i bym je obie stracił ale na prawdę coś czuję do nich obu. A tak dłużej nie można przecież.

Gość gość
stanowczo nie tą pierwszą !!

Gość gość
ale ta pierwsza mnie pociąga imponuje.... do tej drugiej mam inne uczucia też mi się podoba inaczej. Uwielbiam z nią przebywać, rozmawiać

Gość gość
zona to musi byc zona , wiec spokojna , nie super ładna , umiaca gotować , skromna i tak bedzie ta druga ta pierwsza to typ kochanki nadaje sie do wydupczenia i tyle do niczego wiecej i tak to jest zony maja byc zonami , a uciech to sie szuka u kochanek

Gość gość
I tak faceci decyduja fiutem a Ty juz zdecydwales. Rozpieszczoan siezniczka Cie pociaga. Pytanie czy Ci da. Moze ona z tych co to chce do slubu czekac z sexem.

Gość gość
ta pierwsza sex tylko po ślubie. A ta druga słyszałem od jej byłego ( cham zresztą straszny) że w łóżku jest super