Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozdarty między dwiema kobietami

Polecane posty

Gość gość
ta druga też mnie pociąga ale jest całkiem inna. Delikatniejsza nie lubi być jednak rozpieszczana.

Gość gość
a chociaz jedna z nich jest Toba zainteresowana? Myslisz ze obydwie tylko czekaja kiedy sie którejs oswiadczysz? ha ha ha

Gość gość
trudno to określić pierwsza z każdym flirtuje a druga nie.

Gość gość
Wiec pociaga Cie cnotka niewydyka, ktora mzoe sie okazac kloda. P wypowiedziach widac ze ciagnie Cie to tej piewszej wiec na moje juz wybrales. Ja nie wiem jak mozna nie chciec byc z kobieta zaradna i dotego wyuzdana w lozku. Ale bedziesz chlopie plakac pozniej.

Gość gość
ta pierwsza umie i lubi się pokazać. Uwielbia jak ją rozpieszczać. A ta druga nie ciężko przy niej być facetem bo niczego nie chce nie oczekuje nie wyciąga pieniędzy na prezenty. Jest zaradna ale bez szkoły tylko matura. Owszem podobno jest taka w łóżku i do tego dom by utrzymała, ale rzadko się stroi jest skromna ciężko ją gdzieś wyciągnąć...

Gość gość
ja bym brał tą 1

Gość gość
a czemu tą pierwszą?

Gość gość
Zadaj sobie pytanie czy rozpieszczona ksieznicza bedzie z Toba w biedzie i chorobie. Najprawdopodbniej nie-ucieknie szybo jak najdalej. Teraz masz pieniadze i chcesz podbudowac swoje ego kupujac kobiecie prezenty. Zastanow sie czy bedziesz jej imponowal jak pieniedzy miec nie bedziesz. I podbudowuje Cie to ze ksieznicza chce byc z Toba ze wzgledu na zasobnosc Twojego portfela?? Twoja osoba pewnie malo ja intersuje ona szua kandydata przy ktorym nadal bedzie leniwa ksiezniczka. Jestes az ta glupi czy takiego udajesz??

Gość gość
nie jestem głupi. A przy księżniczce nie będzie nudy. A może można ją przekonać do zmiany zachowania. Was by nie wkurzało jakby kobieta nie chciała od was prezentów. Ok ta druga by została ale w nudzie żyć. Owszem to mądra interesująca dziewczyna i sex podobno jest bardzo dobry ale czy to wszystko?

Gość gość
Wole pierwszą bo lubie ciekawe życie. Zależy jakie masz usposobienie jaki tryb prowadzisz... czym sie zajmujesz na codzien?

Gość gość
ta druga jest ciekawa ale inaczej. Nie lubi imprez ale jest ciekawa, mądra.

Gość gość
a tamta jest głupia?? obydwie pracują czy co robią?

Gość gość
pierwsza studiuje ale zaocznie i nic nie robi. Jest infantylna trochę i ciągle mówi o sobie. Ta druga pracuje, pomaga w domu. Spełnia swoje pasje

Gość gość
Ja sama jestem zaradna kobieta i tez nie lubie drogich prezentow od facetow. Umiem na siebie zarobic i co chce to sobie kupuje za wlasne zarobione pieniadze. Nie chcialabym zeby facet mnie sponsorowal bo czulabym sie jak prostytutka. A tak jestem niezalezna finasowo. Nie sadze ze jeste nudna. Mam meza od 5 lat. I raczej cieszy go fakt ze nigdy nie bede robila mu wyrzutow ze za to ze za malo zarbia i ze ma tyrac po 24 godz na dobe na moje zachcianki. Jestesmy parnerami i pieniadze nie sa dla nas najwazniejsze. Wczeniej moj maz byl z taka co to do niczego sie nie nadawala. I sam mowil ze by z nia dla jej tylka ale na zone by jej nie chcial, bo by sie zapracowal na smierc zeby ich utrzymac.

Gość gość
a kto tą 1 utrzymuje rodzice? czemu nie chodzi do pracy mając już 25 lat i studiując zaocznie nie chce jej sie czy jak?

Gość gość
tak ale przy tej drugiej ciężko czuć się facetem skoro nie można jej rozpieszczać i kupować. Pracuje ale dziewczyna zarabia mało jej nie potrzeba dużo do szczęścia. Chcę żeby ją ktoś kochał żeby ona kochała

Gość gość
tak rodzina ją utrzymuje głównie ojciec bo on jeździ za granice. Uważa że się wżyciu napracuje. Ta druga jest 2 lata od niej młodsza.

Gość gość
Chlopie wybierajac ta pierwsza to ogolnie nic nie bedziesz z tego mial, bo kase wydasz na jej zachcianki, a ona nawet Ci herbaty nie poda, nie mowic o tym ze do jej majtek tez sie nie dostaniesz. Dziwny jakis jestes. Zero sexu zero jakielkolwiek wdziecznosc ze strony ksiezniczi, a Ciebie nadal do niej ciagnie.

Gość gość
Obawiam się ,że do pracy nie pójdzie chyba ,że ją naprawde bieda przyciśnie. Teraz kase daje ojciec , a w przyszłości facet ( pewnie na to liczy ) a ona co leżeć i pachnieć...

Gość gość
ciągnie bo lubi się bawić jeździć po Polsce. A nie jest dobrze spełniać zachcianek kobiety? Tą drugą też trochę facet zerwał z tego powodu że ona nic od niego nie chciała.

Gość gość
Poki jest mloda adna t bedzie szukac kolesia na podobe tatusia przy ktorym nie bedzie musiala pracwac. Gorszy jest jeszcze fakt ze na nawet w domu nic nie umie zrbic. Wec chlpie chcesz z nia byc to pamietaj jeszcze na gosposie musi sie znalezc kasa.

Gość gość
węc ta druga jest lepsza? Mimo wszystkiego co napisałem że jest skromna że nie lubi się bawić że nie wyciąga pieniędzy na prezenty...

Gość gość
Wlasnie to co piszesz o tej drugie to sa ZALATY ale jestes za glupi zeby je pojac. Albo jeszcze dzieciak z Ciebie. W sumie pewnie tak bo ciage piszesz o imprezach. Dam Ci rade narazie nie szukaj zadnej na staly zwiazek tylko baluj, imprezuj, zaliczaj panienki. Jak Ci sie znudzi to bedzie znaczylo ze dojrzaels do powaznego zwiazku.

Gość gość
dojrzałem do poważnego związku dlatego się zastanawiam. Nie tylko o imprezach ale nie chcę się znudzić w związku, przestać się starać.

"Dam Ci rade narazie nie szukaj zadnej na staly zwiazek tylko baluj, imprezuj, zaliczaj panienki. Jak Ci sie znudzi to bedzie znaczylo ze dojrzaels do powaznego zwiazku." Tylko nie wiem która będzie cieszyła się z podstarzałego, przechodzonego idioty co to jeszcze jakiegoś syfa może mieć po tym "bawieniu się" :D

Gość gość
ja chcę stworzyć związek ale nie wiem z którą? która byłaby lepsza?

"ja chcę stworzyć związek ale nie wiem z którą? która byłaby lepsza? " Kimkolwiek jesteś JAK można być takim debilem mając dwie sprawne półkule by spędzać dzień na rozważaniu wydumanych dylematów? Prawda jest taka, że niewiele kobiet chciało by taką bezmyślną p***ę jaką tutaj zaprezentowano.

Gość gość
nie jestem bezmyślny tylko chcę dobrze

Gość gość
Ciagnie Cie do ksiezniczki imprezwiczi. Juz wybrales!! Mozna by robic zaklady ile z nia wytrzymasz?? Ja nie wiem jak zdrowy facet ze dugo wytrzymac bez sexu ja ja obieta pewnie miesiaca bym nie wytrzymala.Hehe Zreszta nie wiadomo czy ona bedzie chciala z Toba byc. Moze masz jak dla niej za malo zasobny portfel

Gość gość
jej były wytrzymał 3 lata. Trochę ciągnie bo wszyscy by zazdrościli. A tamta jest wspaniała ale raczej dla kogoś po 30