Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozdarty między dwiema kobietami

Polecane posty

Gość gość
to co jeszcze powinienem opisać?

Gość błonapetit
"bogatrzy dom". aha. "lepsza żona" - jeszcze nic nie czujesz ale jakby co - byłaby lepsza. aha. okej. nie mam pytan. EOT

Gość gość
powinienes podac rozmiar swojego penisa. no to ile masz tych centymetrów tam?

Gość gość
właśnie czuję i to jest najgorsze:( To są opisy i nic więcej które trochę by dały wam obraz ich obu

Gość gość
żadna nie pójdzie na szybki numerek ani romans bez zobowiązań

Gość gość
Bo ja już zastanawiam się długo. Ta pierwsza jest dziewicą, a ta druga już nie. To według mnie stawia pod znakiem zapytania czy ta druga by mnie kiedys potem nie zdradzała. A ta pierwsza też wodzi za nos wielu facetów, wiec moze tez by zdradzała. Czas mnie już troche goni bo znam je długo i jak teraz sie tym nie zajmę to mogą mi przejść koło nosa.

Gość gość
o podszywacz super. Druga nie zdradzi bo ona taka nie jest. A pierwsza lubi być w centrum uwagi mężczyzn

Gość gość
a one są toba wgl zainteresowane? czy to tez nieistotne?

Gość gość
zainteresowane.... Ta pierwsza jest ale nie tylko mną. Ta druga nie okazuje zainteresowania nikomu bo boi się odrzucenia.

Gość gość
byles juz w jakims powaznym zwiazku?

Gość gość
byłem kilka lat ale nam nie wyszło. Co to ma do tego jednak?

Gość gość
Ta pierwsza sie nie nadaje na zone/ partnerke. Bedzisz stawal na rzesach, a ona nadal bedzie niezadowlona. Jest rozpieszczona dziewucha i nic na to nie poradzisz. Z bogatego domu to bedziesz musial naprawde duzo zarbiac zeby wytrzymac z wiecznie zfochowana baba. Szkoda zachodu tylko sie z nia umeczysz. I to ona moze Cie zdradzic, mimo tego ze jest dziewica to jak poczuje co to sex bedzie chciala zobaczyc, jak to jest z innym facetem. Wszystkie moje kumpele, ktore mialy tylko jednego faceta w lozku to bardzo tego zaluja. I tylko kwetsia czasu kiedy sie puszcza.

Gość gość
no a ta druga? Dzięki za opinię. Tego się obawiam ale ma coś takiego w sobie że przyciąga na pierwszy rzut oka bardzo.

Gość gość
a wiesz co to MIŁOŚĆ?! miłości sie nie wybiera na targu. wg mnie nie ma o czym mowic, jesli masz w głowie zdania typu "pierwsza bogatsza". Kocha sie za cos ale tez i pomimo. To sie czuje. Jak sie pojawia własciwa osoba to nie masz watpliwosci badz masz niewielkie, dotyczace róznych rzeczy - ale nie uczuc.

Gość gość
Jak masz juz 27 lat to czas szukac materialu na zone, czyli wybierz kobiete zradna umiejca stworzyc domowe ognisko. Nie wybieraj sfochowanej ksiezniczki na tora bedzisz musial tyrac do usranej smierci a ona i tak bedzie wiecznie niezadowlona. Jestes juz trche za stary na kobiete trofeum. Zreszta nie ma kobiet brzydkich sa tylko zaniedbane. I z tej szczuplej pewnie tez by sie dalo zrobic fajnego kociaka.

Gość gość
Ta druga potrafi być piękna i sexowna ale tylko czasem bo nie przywiązuje do tego wielkiej wagi. Ona nie potrzebuje widowni i poklasku jak ta pierwsza. Wiem co to miłość ale myślałem że kocham byłą że ona mnie kocha i nie wyszło

Gość yourunbelieveble
przestraszyłam się. pasuje do drugiego opisu, mam przyjaciółkę jak ta z pierwszego, znamy 27-latka, ktory się koło nas kręci. jeśli to byłby on, to wolałabym się zabic, niz z nim byc po tych tekstach.

Gość gość
I takie obiety sa wartsciowe te ktore nie potrzebuja poklasku nie musza byc w centrum uwagi. Taa doceni Ciebie jaka osobe a nie to ile zarbiasz i pewnie da tj pierwszej wiecznie bedzie za ao nawet jak ebdzisz pracwa po 12 godz na dobe.

Gość gość
boję się nudy to zabiło mój poprzedni związek po prostu przestaliśmy się starać. Ta druga nie lubi drogich prezentów woli spędzać czas w domu, duże imprezy rzadko ją interesują. Ale w domu( ciągle mieszka z mamą i rodzeństwem) ma posprzątane, pomaga gotuje wspaniale jest zabawna ale w inny mnie krzykliwy sposób.

Gość gość
Moze ta druga trzeba troche osmielic. Powoli wprowadzlabys ja w Twoje srodowisko towarzyskie moze by sie odnalazala. Ale nic na sile. Kwesita tego czy TY moze sie jeszcze nie wyszlaales i wolisz ta pierwsza imprezowiczke. Mozesz z nnia sporbowac ale materilaem na zone/partnerke to ona nie jest. Ale jak Ty jeszcze tego nie oczekujesz wiec pewnie bardziej Cie ciagnie do tej imprezowiczki.

Gość gość
chcę mieć już rodzinę. Ta druga jest śmiała ale tylko w swoim małym towarzystwie nie przy wielu ludziach. Ta pierwsza przyciąga uwagę ale gości nie poczęstuje nawet herbatą tylko mama jej nosi a na 25 lat... Sam już nie wiem

Gość gość
Bierz druga. Nie sluchaj bab, ktore Ciebie tutaj wyzywaja. Niemal wszystkie kobiety myślą w ten sam sposob. Jak ktos wspomnial-z ta pierwsza za dlugo nie wytrzymasz. Da Tobie popalic swoimi humorami, nastrojami itp. Wykonczy Ciebie psychicznie.

Gość gość
ale czemu drugą? A humorki ma każda kobieta

Gość gość
Wiesz mi rozpieszczony ksiezniczi nie maja malych "humorków" one odrazu odstawiaja MEGA FOCHA.

Gość gość
no może. Czyli ta druga lepsza? A dlaczego?

Gość gość
o boze co za idiota

A brać to on sobie może. Jak któraś wybierze mameje co to patrzy "laska boagtRZa i koledzy będą zazdrościć" to tylko współczuć.

Gość gość
nie jestem idiotom. Chcę poznać opinię facetów co o tym myślą

Gość gość
Od księżniczek to lepiej z daleka, beznadziejne są. Ta druga wydaje się całkiem fajna.

Gość gość
piszecie że fajna. A nie nudna trochę?