Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie macie karuzele dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

nie mam za dużo funduszy bo już większość budżetu wyprawkowego wykorzystałam i nie wiem co teraz robić czy kupić karuzelę automatyczną wiedząc ze będzie to jeszcze spory koszt baterii co miesiąc ale i wygoda i wtedy nie wystarczy mi już na rogalik do karmienia czy też kupić nakręcaną karuzelkę i wtedy starczy na poduszkę i nawet zostanie. Co byście zrobiły?

Gość Prawie jak Agatha Ch
nie mam zadnej karuzeli, to sa niepotrzebne pierdoły ( wiem, bo mialam przy 1 dziecku). chcialoby Ci sie patrzec dzien w dzien na to samo i sluchac tego samego ?? dziecku tez nie, uwierz mi.

Gość gość
dziecko zainteresuje sie karuzelką ok 2 miesiaca życia. Ja miałam od znajomych rainforest z FP ale ją to nudziło

Gość gość
moja córa bardzo sie interesuje karuzela. Kupilismy uzywana fisher price z projektorem. Dalismy 50zł i w ciagu miesiaca 4 razy tyle za baterie :o na szczescie mój maz wszystko umie i przerobił karuzelke na prad :) zrobił zasilacz ze starej ładowarki i teraz nie musze non stop kupowac baterii :P

Gość gość
eeeeeeee tam kup mu od razu kompa

Gość gość
My mamy taką karuzele z kubusiem puchatkiem ok. 150zł kosztowała i powiem, że do d**y.. .Po kilku dniach się zepsuła. Jakbym wiedziała to za darmo bym jej nie wzięła.

Gość gość
Własnie dlatego się zastanawiam nad tą z projektorem i bajerami na baterie bo wiadomo samą karuzelę można kupić używaną już za 60 zł ale poźniej baterie do niej to spory wydatek. Kun ma to mówi ze non stop baterie ładują mają dwa zestawy akumulatorów i ładowarkę no ale doliczyć to sobie to już się robie 200 zł za taką karuzelę. Czy lepiej taką nakręcaną. Ich dziecko ma miesiac i już się rozgląda za karuzelą więc to chyba od dziecka zależy.

Gość gość
My mamy z fisher price. Jestem zadowolona. Mała ma 2.5 miejsca karuzela gra niemalże codziennie kilka razy i baterii jak narazie jeszcze nie wymienialismy. Mała ją uwielbia gdyby nie ona nie miałabym rano nawet czasu by zjeść śniadanie i wziąć prysznic. Rogala do karmienia też mamy i nie używam wcale. W nocy Karmie na leżąco a w ciągu dnia rękę na której znajduje się główką dziecka opieram o ramie fotela . Próbowałam się przekonać do rogala ale to chyba nie dla mnie. Nam wrażenie że dziecko spada z niego robiąc dziurę między mna a poduszka. Jak dla mnie poduszka nic nie warta.