Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co Was odrzuca w wyglądzie kobiet

Polecane posty

Gość gość
staszek jest the best

Gość gość
staszek, czy uważasz że grubaska jest w stanie schować się za kościotrupem? :D

Otyłość, krótkie nogi. Nogi grube w kostkach, obwisły tyłek, wole pod brodą, cienkie, przetłuszczone i ogólnie zaniedbane włosy. Zaniedbane zęby, albo takie z czarnymi plamami.

Gość gość
dziwne co mówicie, ja mam lekką nadwagę i jestem bardzo zadbana, na kosmetyki wydaję co miesiąc pół wypłaty i gdy idę ulicą albo na imprezie z moją koleżanką, która prawie w ogóle o siebie nie dba, używa jakiegoś tuszu ale nie pamięta nazwy, podkład ma za 30zł, zero pudru, jakiś byle błyszczyk i co? wielu facetów się na nią gapi, dodatkowo jest "zasuszona" jak to mówicie, wygląda jak anorektyczka, jednak pociąga facetów, nierzadko przystojnych, chyba jednak faceci wolą kościotrupy od kobiecych kształtów

Gość gość
nadwaga to nie kobiece kształty więc się nie tak nie usprawiedliwiaj co niby wolimy. Szynkę lubimy na kanapce a nie w łóżku więc spadaj na fitnessy, zadbana grubasko

Gość gość
dbanie o siebie nie polega na wydaniu pół wypłaty na kosmetyki. Dbamy o siebie mając szczupłą, zdrową sylwetkę. Jemy zdrowo, nie palimy.

Gość gość
bo polski facet to 170 w kapeluszu co to rzadko kiedy kawalek swiata zobaczy i mysli ze jak chuda/wychudzona to z******ta laska, bo nie wie jak wyglada seksowna kobieta z ksztaltami

Gość gość
my gadamy o wyglądzie jak wieperz a nie kobiecych kształtach tylko niektóre tego nie rozróżniają:D

Gość gość
to plytkie wypowiedzi tandetnych malolatow

Gość gość
moja zona : 170 wzrostu , blondynka , cycata , pomalowana i zadbana , zartowala w towarzystwie , wszyscy mi jej zazdroscili ..... mowili mi , ze szczesciarz ze mnie .... i co jebla mnie w rogi i tyle jej widzialem po 12 latach ja z********alem jak dziki , a ona do solarium , na pazurki i makijaz ... nie mam dobrego zdania o takich kobietach! wole taka z nadwaga niz beczke - pusta i do walenia !

Gość gość
mnie odpycha owłosiona psiocha i zapach z ust lub brzydkie zęby u kobiety

Gość helenka od zenka
Hehe na pierwsaej stronie ktos napisal"patologiczny wyglad twarzy"czy jakos tak.wydaje mi sie,ze to prawda taka osobe od razu poznac.znacie takie?

Gość gość
moze ma ladna buzie? taki babki tez przyciagaja facetow

Gość gość
a mnie wielkie dziąsła jak sie kobieta usmiecha odrzucają od razu uciekam bleee,ja to lubie naturalne a jak widze o egzotycznych rysach twarzy to już wogle jestem w raju:D

Gość gość
a ja jestem szczupła i zadbana, ale mam krzywe cycki i nie znajdę nikogo, bo wstydze się rozebrać przed facetem:(

Gość gość
krzywe piersi mają ok 80 % kobiet . więc nie masz się czego obawiać

Gość gość
cycek nie za maly nie za duzy ale kształtny i jędrny musi byc :D

Gość gość
ja mam dość jędrne i taki średni rozmiar, ale co z tego jak krzywe i to ogromna różnica, bo jeden C a drugi D, a na operację mnie nie stać:( czy takie coś jest bardzo odrażające?

Gość gość
a moje piersi wyglądają jak sylikonowe. Kiedyś podczas sesji zdjęciowej fotograf mnie zapytał gdzie sobie zrobiłam cycki, miałam wtedy 18 lat, teraz mam 21 i nadal wyglądają tak samo, nie za małe, nie za duże, typowe jabłuszka, bardzo blisko siebie położone, granica między nimi jest szerokości może centymetra

Gość gość
chcialas dobic kolezanke?:D wredna baba:D

Gość gość
nie, nie, sorry koleżanko asymetria piersi to coś często spotykanego, nie ma identycznych piersi, każda zawsze różni się chociażby o centymetr. W Twoim wypadku trochę bardziej ale myślisz, że facet to zauważy ? :) jak go odpowiednio zakręcisz, zatańczysz przed nim to odpłynie i nawet nie zauważy :)

Gość gość
a ja jak widze tapete zrobioną a brwi nie zrobione krzaczory nie pod kolor to az sie dziwie czy te baby nie maja luster?nie wiem czy jestem 1 z niewielu ktorego to brzydzi ale takie cos to wstyd to tak jak bys sie umyla a nie zmienila bielizny;/

Gość gość
nie mydlij tu oczu tańcem:D

Gość gość
daltonizm nam zarzucajcie ale slepote?:D

Gość gość
no też tak myślę, że musiałby być facet ślepy żeby tego nie zauważyć, więc pozostaje mi samotnośc, albo zbieranie kasy na operację :O

Gość gość
o jejku, prosta recepta na niezapomniany wieczór dla faceta. 0,7 Jacka Danielsa, sexowna bielizna, pończochy, szpilki itd. Shakira w głośnikach Ty tańcząca dla niego w tejże bieliźnie. Gdy on już jest nieźle wstawiony i napalony atakujesz :) i wszyscy są zadowoleni :>

gość bo polski facet to 170 w kapeluszu co to rzadko kiedy kawalek swiata zobaczy i mysli ze jak chuda/wychudzona to z******ta laska, bo nie wie jak wyglada seksowna kobieta z ksztaltam :D :D :D Jak się żałosny i leniwy tucznik podbudowuje :D Przez pisanie takich głupot nie staniesz się atrakcyjniejsza. weź się za dietę i ćwiczenia zaniedbany leniu. Nie podjadaj co chwila i nie żryj słodyczy :O🖐️

Gość gość
A bladośc jasna bardzo jasna karnacja może odrzucać?

Gość gość
VBambino hahaha to ci pojazd nie wyszedl, bo akurat na figure nie narzekam, biegam odkad siegne pamiecia a slodyczy nie jem bo nie moge :D:D Musialo zabolec bo pewnie jestes z tych wyrosnietych, swiatowych facetow:D