Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co Was odrzuca w wyglądzie kobiet

Polecane posty

Gość gość
ja lubie z ciemna karnacja ale kiedys jechalem autobusem i siedziala taka naturalna blond dziewczyna z cera blada ale twarz miala jak wyrzezbiona piekne rysy i szczupla skromnie ubrana ale wygladala naprawde bosko:O az w szoku ze tak odbiega od mojego idealu a poraziła mnie,widzialem ja kilka razy jeszcze

Gość gość
mnie odrzuca jak laska o siebie nie dba ogólnie, ma twarz konia, a jak pomyślę o tych smrodach z łiły to r****ć się odechciewa

Gość donoxxx
jakby taka ci nogi rozłożyła to i tak byś roochał :D

no wlasnie. narzekają, narzekają a potem i tak biora co się nawinie.....o ile się nawinie, bo wiadomo ze zwłaszcza za graniaca żadna polaczka nie chce....uhehehhe.....nic dziwnego, kartoflana stonka potrafi kazda obgadać a jakie wymagania, ze ho ho !!!!!!!!!!!!

Gość gość
moja była miała ciągle infekcje w łiłce, jak zdjęła gacie ze swej fikuśnej doopki to w pokoju była centrala rybna pomieszana z jej słodkawym potem i nie zapuściłem kindybała bo mnie odrzucał ten smrodek

Gość gość
tatuaże... najbardziej jakie by nie były. masakra. już wolę żeby paliła jak cieć.

Gość Himmuś
Mnie odrzuca: -Papieros w mordzie -Kolczyk w nosie -Szerokie bary -Krzywe nogi -Płaska dupa -Obwisłe cycki (małe są spoko, ale duże obwisłe blee) -Tłuszcz na brzuchu (jeszcze odsłonięty) -Otyłość -Plucie -Tłuste włosy -Krótkie włosy jak u faceta -Końska twarz To mnie odrzuca w wyglądzie, nie będę pisał o cechach charakteru, ale kobieta oczywiście nie może być pustakiem.

Gość gość
Niezadowolony, smutny wyraz twarzy

Gość gość
1) wyperfumowane grubasy wciskające się w spandex i legginsy 2) wielkie pow. rozmiaru ,,40'' stopy 3) króciutkie, nieproporcjonalne względem tułowia nogi 4) ciemne, zbyt rzadko depilowane owłosienie na rękach 5) brak przygotowania na wypadek bliższego kontaktu - nieogolone podbrzusze w stylu: ,,ostatni raz robiłam to 3 tygodnie temu'' 6) nadmierna opalenizna 7) nieomal całkowity brak brwi zastępowany makijażem 8) ,,mysi'', pozbawiony wyrazu kolor włosów 9) luźne, ,,materiałowe'' spodnie ukrywające braki figury, wszelkie wydłużane u dołu jeansy itd. 10) nieudolny, groteskowy chód w założonych po raz pierwszy obcasach itd.

Gość gość
11) i oczywiście naprawdę płaskie tyłki, w dodatku z lubością eksponowane ; zrozumcie - kobieta pozbawiona pośladków w ogóle nie powinna zakładać obcisłych ubrań ;)

Gość gość
Wszystko co spełnia minimum 8 z 11 punktów i tak roochałbym ;)

Gość łukasz21z
odżuca mnie jak laska jest wysoka jak brzoza .. albo jak niska jak koza albo jeszcze jak ma czarne zemby i celluglitis na cyckach i stopy małe, musi miec solidna podstawe i n ie lubiiem dlgich paznokci u stóp i obgryzionych i nie lubiem jak nie gotuje tego naajbardziej nie lubiem.

Gość gość
Otyłość, jakieś syfy na ryju, chłopięca sylwetka - brak piersi i figura taka, że jakby zakryć twarz to nie wiadomo jaka płeć, płaskod***e, krótkie nogi, małe oczy, krótkie włosy jak chłop, brak ogólnego zadbania, odrosty, obgryzione paznokcie, chamski biały blond jak z klubu ze striptizem, striptizerkom to jeszcze ok pasuje w nocy przy odpowiednim świetle w klubie, za dnia u np. "sklepowych" wygląda to mega tandetnie.

Gość gość
Sklepowe pewnie wieczorami dorabiają w tych klubach, stąd ten kolor włosów :)