Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co Was odrzuca w wyglądzie kobiet

Polecane posty

Gość gość

?

Gość radow25e
nadwaga bleee

Gość gość
'koński' wyraz twarzy

Gość radow25e
ja potrafilbym zaakceptowac niezbyt ladna twarz jesli bylaby szczupla ale nadwaga mnie obrzydza

Gość gość
Będę orgiynalny, odrzuca mnie brak mózgu widoczny na kilometr. Nie oceniam po okładce.

Gość gość
"koński wyraz twarzy" ??? Co to znaczy?

Gość gość
Nadwaga?! Odwaliło Wam? Nadwagi nawet nie widać w wielu wypadkach. No chyba źe tak ładnie nazywacie otyłość.

Gość gość
pewnie chodzi mu o kobietę o urodzie np. Chodakowskiej, Alicji Bachledy Curuś

Gość gość
oj chodzi mi o gruba dziewczyne nie wiem czy to nadwaga czy otylosc

Gość gość
nadwaga, suche najczesciej blond wlosy albo wiszace cienkie i mysli ze dobrze wyglada bo ma dlugie, obgryzione paznokcie albo odpadajacy lakier, brak gustu w kwestii ubioru, brak mozgu

Gość bmth
ful tapety na twarzy i części ciała które powinny zostać dla sypialni na wierzchu. taka pani od razu pokazuje, że jest nieziemsko dobra, szkoda tylko że na jeden raz

Gość gość
nadwaga/otyłość, piercing szczególnie na ustach i w okolicach ust, wielkie znamiona na twarzy, zez, ślady oparzeń, bardzo cienkie wargi, nie przepadam też za piegami

Gość gość
tłuste włosy, brzydkie zęby - krzywe, żółte, jakieś przebarwienia, brzydkie paznokcie, brzydkie buty typu baleriny (wyglądacie w nich jak kaczki) sprana bielizna która gdzieś wystaje spod ubrania, a fu

Gość gość
mnie odrzuca wzrost - jak kobieta ma mniej niż 170 cm i wiecej niż 180cm, odrzucają mnie grube, drogie panie, w świecie wszechobecnych dostępnych fitnes clubów chyba nie będziecie nam wmawiać,że kilka fałdek na brzuchu, oponka tudzież brzuch jak piłka lekarska u pana po 50tce to "kobiece krągłości" albo inne atrybuty kobiece, bo jest to obleśne, wielki brzuch u kobiety jest akceptowalny tylko w ciąży, jeśli nie jesteś w ciąży to musisz być zgrabna i szczupła, bo inaczej odstraszysz samców, to samo wielkie masywne nogi, uda, które nigdy się nie rozłączają :O a jeśli chodzi o twarz, nie lubię odchyłów, dziewczyny z patologicznych środowisk mają zwykle takie rysy,że łatwo je rozpoznać :) najczęściej wulgarny wyraz twarzy, mocny, kiepski makijaż, solarka, farba nie pasująca do karnacji, obowiązkowo torebka albo piterek przerzucona na ukos przez ramię jak u wojowniczej księżniczki xenii

Gość gość
wąsik nad górną wargą, żółte zęby, tłuste włosy, smród potu, długie brudne paznokcie, niedbały manicure, nieumiejętne dobranie stroju, śmierdzące perfumy, łupież. Słuchajcie nieraz babki z lekką nadwagą są lepiej zadbane od tych kościotrupów. I mówię to ja - facet. Znam jedną, która na oko waży 85-90kg, ale zawsze jest zadbana. Ma ładny makijaż, włosy rozpuszczone (blond loki), pachnie dobrymi perfumami, paznokcie czyste, szalenie kobieco się ubiera. Sukienki za kolano, bluzki z dekoltem bo ma ladny biust i w pracy wielu z nas się nią zachwyca.

Gość gość
solara widoczna na kilometr,tipsy,masywna budowa ciała,zaniedbane paznokcie,brzydkie zęby..

Gość gość
ksiezniczka Xena, nie xenia hahah

Gość gość
widzę,że wielu panów zwraca uwagę na paznokcie a to heca, a żaden nie wspomniał o stopach, czy robi Wam różnicę duża/mała stopa? albo wąska/szeroka? długie/krótkie palce u stóp? suche/spocone pięty? włosy na palcach u nóg? pedicure?

Gość gość
numer stopy nie ma dla mnie znaczenia. wazne zeby stopy byly zadbane, paznokcie ladnie umalowane, stopy czyste.

Gość gość
a lubie małe zgrabne stopy takie 37 chyba albo 38 i obowiązkowo krótkie pomalowane paznokcie i żeby piety tarki nie przypominały,fuuuuuuujj

Gość gość
krzywe cyce bleee krzywe nogi tipsy solarka brak zebów

Koles znasz jedną? Powtarzam jedną? I porównujesz je do wszystkich wielorybow? Bo ja nigdy nie widziałem seksownej grubaski, może i niektóre są zadbane ale i tak chowają się za zadbanymi jak to nazwałes kościotrupkami.

Gość gość
Znam więcej, ale ta akurat przyszla mi na mysl. Jest naprawde bardzo zadbana. Moja sasiadka tez nie ma figury modelki (na oko z 75kg) przy wzroscie okolo 1.60cm i tez nie widzialem zeby zachodzila zaniedbana

Gość gość
mi się podobaja tatuaze u kobiet,nie za duże ale sexy,moja była kobieta miała wiśenke wydziaraną w miejscu intymnym :D

Gość gość
no wlasnie a sadzicie panowie o asymetrycznych piersiach? odrzuca was to?

Gość gość
krzywe cyce hehe a co to takiego?tzn jak to wyglada?

Gość gość
no pewnie, że odrzuca, wszystko co krzywe jest paskudne, nogi, piersi, palce, wszystko co parzyste. Dlatego jak facet Cie nie pokocha to na pewno zauważy takie wady...