Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę_zwykłego

Gdzie poznać takiego mężczyznę

Polecane posty

Gość gość
ale jest roznica miedzy Chuckiem Berrym, Buddym Holleyam a Mettalicą Nirvaną więc muzyka rockowa to spory przedzial lepiej wypisz jakich zespolow szukasz, ale przypuszczam ze bardzo ostrych

Gość chcę_zwykłego
Obojętnie jakie :) Jak będzie w kategorii rock i będzie akceptował mój gust - będzie bardzo ok :) A ja ostatnio słucham polskie zespoły i odkrywam coraz więcej perełek...

Gość gość
autorka sama normalna nie jest a chce normalnego co za hipokryzja

Gość Paaatryk
Moze i łatwiej w parze ale sa takie problemy z ktorymi musze sobie poradzic sam. Sam musze sie naprawic do konca. Wrocic do szkoly i w koncu zaczac zarabiac, rozwinac pasje i nie stac ciagle w miejscu. W tym momecie jestem przegranym w zyciu, kiedys to sie zmieni. Znajdziesz swojego gentlemana.

Gość chcę_zwykłego
Dlaczego uważasz że jestem nienormalna? Bo mam inne kryteria doboru partnera niż większość kobiet? Bo nie potrafię być z tymi chłopakami, za których większość dziewczyn dałaby się pociąć, a ja ich odrzucam bo do siebie nie pasujemy? No dlaczego?

Gość chcę_zwykłego
" Moze i łatwiej w parze ale sa takie problemy z ktorymi musze sobie poradzic sam. Sam musze sie naprawic do konca. Wrocic do szkoly i w koncu zaczac zarabiac, rozwinac pasje i nie stac ciagle w miejscu. W tym momecie jestem przegranym w zyciu, kiedys to sie zmieni. Znajdziesz swojego gentlemana. " W tym przypadku życze powodzenia :) Znajdę... nie, chyba nie znajdę, bo już nawet nie wiem gdzie szukać.

Gość chcę_zwykłego
Nie mam już gadulca od ładnych paru lat, ale jeśli możesz podać maila napiszę.

Gość gość
niepaniemajet@op.pl

Gość gość
gdzie jestem? to tu, to tam... :D gdzie możesz podobnych spotkać? wszędzie :) my się najzwyczajniej nie wyróżniamy i dlatego jesteśmy niezauważani :) dam Ci radę - nie szukaj na siłę!!! ja po moim ostatnim związku przez trzy lata próbowałem kogoś znaleźć i wszystkie spotykane dziewczyny były beznadziejne!! no może poza jedną, z którą się związałem na 4 miesiące, ale która jak się okazało miała olbrzymie problemy emocjonalne i nie chciała dać sobie pomóc!! w końcu odpuściłem! i tu nagle chyba spotkałem bratnią duszę :) nie zapeszam, bo to początki, ale kto wie :) czego i tobie życzę :D

Gość Paaatryk
Mozna szukac i znalesc. Mozna szukac i nie znalesc. Mozna nie szukac i samo przyjdzie. Milosc pełna namietnosci glownie przychodzi z nienacka. Glownie. Mi chodziło bardziej o to ze nie chciałbym wszystkimi swoimi problemami obciazac przykladowej partnerki.

Gość ja mam mniej więcej
autorko, jesteś strasznie durna zadając takie pytania na forum... gdzie znaleźć - no kuźwa, ja mojego poznałam w knajpie, w której można poznać równie dobrze beznadziejnego roochacza. co Ty myślisz, że tacy faceci chadzają tylko w określone miejsca czy co? i muzyka rockowa to strasznie obszerne pojęcie :o jest masa totalnie goownianego rocka, jak i masa dobrego, Ty zapewne słuchasz goowanianego skoro tak formułujesz pojęcie :o

Gość chcę_zwykłego
gość 04.11.13 Ja też się nie wyróżniam charakterem, ale jednak jestem widoczna... Mam nie szukać na siłę? To co mam robić? Czekać z założonymi rękami aż los się do mnie uśmiechnie? Przeczekałam tak cały rok, i wiesz co Ci powiem? Nie dość, że nikt taki się nie zjawił, to jeszcze nikt w ogóle się nie zjawił... Czekanie, niestety, nie jest dla mnie. Niemniej dzięki za opinię :) Paaatryk Ja to wszystko w teorii wiem. Ale siedzieć i tylko czekać... nie chcę. gość 04.11.13 Dzięki za podkład, nie pomyślałam o tym :]

Gość chcę_zwykłego
ja mam mniej więcej Nie wiem jakie stosujesz kryteria co do muzyki, co zresztą jest nieistotne w tym temacie. A pytam, bo już sama nie wiem... w tylu miejscach byłam i jak dotąd nic. "Kto pyta nie błądzi" podobno.

Gość Paaatryk
Ja tez juz rok czekam.

Gość chcę_zwykłego
Więc powinieneś mnie zrozumieć :)

Gość Paaatryk
Daj jakis kontakt, e-mail czy cos. Zawsze mozna pogadac.

Gość chcę_zwykłego
Nie chcę podawać na forum publicznym, ale jeśli dasz emaila do siebie to się odezwę.

Gość gość
ja jestem taki ale niestety juz zajety i mlodszy

Gość chcę_zwykłego
Gdzie Cię znalazła? :)

Gość chcę_zwykłego
podnoszę poziom Dziękuję :) Już pisałam gdzieś wyżej, że opis te jest kalką mnie w męskim wydaniu, myślę, że do takiego chłopaka pasowałabym najbardziej :) Zdaję sobie sprawę, że zapewne takiego nie spotkam, więc tak naprawdę ważne są dwie "mierzalne" kwestie, wiek 22-30 lat i wzrost, bo jestem wysoka. No takiego mam pecha, żem się długa urodziła i muszę szukać wysokiego. Cieszę się, że rozumiesz :)

Gość chcę_zwykłego
podnoszę poziom Jasne, że nic złego :) Po prostu nie chciałabym, żeby był w wieku moich rodziców :)

Gość gość
ooo jak sam raz dla mnie mam 29 lat nadal jestem studentem (I roku Zarządzanie i marketing już piąty rok studujie na I roku ) Mam 186wzrostu, stałą pracę (sprzedaje ruskie fajki na bazarze) i słucham rocka i wogóle jestem rock menam. Dużo czytam, znam też jezyki obce np rosyjski Prosze pisz do mnie czuje ze to milosc zycia podaj mi swoj email BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość whatever34
Autorka chyba podała opis wymarzonego faceta większości z nas :D Kochana - jak znajdziesz jakieś ich skupisko - daj koniecznie znać a póki co - przestań szukać, miłość sama Cie znajdzie, nawet jeśli będzie to 1,70 :)

Gość gość
Zawsze mnie rozwala kryterium pt.: 'słucha takiej a takiej muzyki' i zawsze jest to muzyka rockowa i zawsze takim się wydaje, że to jakieś wyrafinowane upodobanie vide 'inne kryteria doboru partnera niż ma większość kobiet' :D To w końcu ten facet to zwykły ma być, czy jakiś specjalny okaz spełniający nietypowe kryteria? Niby klasyka forumowych pytań, a pogubić się można...

Gość chcę_zwykłego
whatever34 Jak znajdę chociaż JEDNEGO takiego - nie omieszkam sklonować i posłać w świat :)

Gość chcę_zwykłego
gość 04.11.13 A co jest nie tak w moim opisie? Taki facet jest niezwykły czy jak? :)

Gość Yeap
Akurat spełniam wszystkie wymagania bo moim zdaniem nie są zbyt wygórowane.

Gość gość
wymagania kobiet ale również i są faceci co szukaja tych wartościowszych pań a to co dziś maja one do zaoferowania - oczywiscie nie generalizuje, sa wyjatki.. gdzie mamy ich szukać? na dyskotekach? pubach? szkoda czasu

Gość gość
Hej ponawiam swoją prośbe bo chyba nie zauważyłaś: ooo jak sam raz dla mnie mam 29 lat nadal jestem studentem (I roku Zarządzanie i marketing już piąty rok studujie na I roku ) Mam 186wzrostu, stałą pracę (sprzedaje ruskie fajki na bazarze) i słucham rocka i wogóle jestem rock menam. Dużo czytam, znam też jezyki obce np rosyjski Prosze pisz do mnie czuje ze to milosc zycia podaj mi swoj email BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pisz skarbie będziemy sie kochac po kress