Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę_zwykłego

Gdzie poznać takiego mężczyznę

Polecane posty

Gość chcę_zwykłego
Yeap No to daj nam radość i sklonuj się, i powiedz jeszcze gdzie szukać takich jak Ty? :) gość 04.11.13 Nie każdy musi chcieć być z kimś... Jeśli szkoda Ci czasu na szukanie, możesz spełniać się na innym polu np zainteresowań. Przecież nie zmuszam :)

Gość chcę_zwykłego
gość Faktycznie, ominęłam mnie Twoja kwestia ;) Nudzi Ci się? Miłej zabawy!

Gość whatever34
Yeap - wymagania nie są wysokie bo chodzi o normalnego, przyzwoitego, słodkiego faceta do kochania, a nie gwiazdora :)

Gość chcę_zwykłego
Ej, tylko nie słodkiego :) Z naszej dwójki ja postaram się być słodka :P

Gość gość
O jezu, szalona rokmenko, przecież prościej się nie dało, ale jeszcze raz: ponoć masz nietypowe kryteria doboru partnera, a jednocześnie szukasz zwykłego faceta. Specjalnie logiczne to to nie jest. No chyba, że żyjesz w alternatywnej rzeczywistości gdzie w związkach są tylko niezwykli faceci, a ci zwykli są smutnymi onanistami.

Gość whatever34
"Słodki" w kontekcie: męski ale rozbrajający kiedy śpi

Gość chcę_zwykłego
" O jezu, szalona rokmenko, przecież prościej się nie dało, ale jeszcze raz: ponoć masz nietypowe kryteria doboru partnera, a jednocześnie szukasz zwykłego faceta. Specjalnie logiczne to to nie jest. No chyba, że żyjesz w alternatywnej rzeczywistości gdzie w związkach są tylko niezwykli faceci, a ci zwykli są smutnymi onanistami. " Sprostujmy - jak dla mnie moje wymagania są bardzo zwykłe, tylko jakoś inni uważają, że przesadne/dziwne. Nie wiem jak jest w rzeczywistości, może tak jak mówisz? Dla mnie to nieistotne, bo niezależnie od tego jaka jest prawda, chcę mieć takiego właśnie, podobnego do mnie chłopaka. Z innymi nie wychodziło.

Gość chcę_zwykłego
Uciekam na spóźnioną kolację :) więc następuje przerwa w odpisywaniu ;)

Gość gość
o to ja psiz do mnie bardzorockow@siusiacz.com.pl

Gość nrGG42477073
to ja nie jestem zwykly przepraszam odpadam :D

Gość gość
Moim zdaniem wymagania nie są wzięte z kosmosu, a na pewno jak się znajdzie jakiś wysoki czytacz książek, będący fajnym gościem, który słucha rapu, to da się to jakoś pogodzić :)

Gość chcę_zwykłego
o nie tylko nie rap! Wypraszam sobie!

Gość gość
Rap to był tylko przykład, a ty od razu w panikę :D Chyba jednak coś z tobą nie w porządku. Nie daj boże zjawi się ideał i okaże się, że nie dość ze słucha rapu, to jeszcze sam jest raperem! :o hahahaha

Gość Yeap
Na prawdę wymagania są dosyć ogólne, pracujący facet przed 30, w miarę oczytany, normalny z charakteru i wychowany, wysoki - to taki standard raczej i pewnie dużo takich facetów chodzi po tym świecie. Ale co byś nie napisała i tak ktoś z takimi zaletami może Ci kompletnie nie przypaść do gustu, a ktoś z odmienimy zainteresowaniami/cechami zaimponować Ci. Ja mam za dużo wad żebym dał się klonować, lepiej wziąć jakiś lepszy materiał na warsztat:)