Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę_zwykłego

Gdzie poznać takiego mężczyznę

Polecane posty

Gość chcę_zwykłego
Gdzieś ucięło mój wcześniejszy komentarz... więc w skórcie jeszcze raz. jarek6776 Wiem, że źle szukam, dlatego tu jestem, jakbyś nie zauważył :P facet_prawie_taki Spotykałam się z takim stereotypowym dresem: duży, umięśniony, łysy, ale nie pasowaliśmy do siebie i nie dlatego, że był dresem. Był zbyt przebojowy, wygadany, pewny siebie, a ja za mało... Po prostu nie pasowaliśmy do siebie. gość Nadaj sobie jakiś nick i powiedz ile masz lat? :)

Spytałem odpowiedziała że miała ochotę na sex. Gdybym wiedział że miał to być sex na jeden raz. To bym się nie zgodził. Właściwie to 2 razy wspóżyliśmy po przyjściu i nad ranem. Ale to już nie ma żadnego znaczenia. Kobiety czasem potrafią być okrutne i bez serca.

Gość chcę_zwykłego
Przykro mi. Przynajmniej się zabawiłeś. Uciekam na spóźnioną kolację :) więc następuje przerwa w odpisywaniu ;)

Gość facet_prawie_taki
o tej godzinie sie nie je :P

Cóż mi po tym że się zabawiłem. Najzwyczajniej chciałbym być z kimś na co dzień. A nie tak na jeden raz i szybki sex.

Gość chcę_zwykłego
facet_prawie_taki Jestem szczupła, więc mogę ;p jarek6776 No widzisz, po prostu miałeś pecha. Następnym razem przed seksem wypytasz kobietę czego od Ciebie oczekuje. Albo i nie :)

Gość facet_prawie_taki
to z ciebie takie huherko prawie jak ze mnie :)

Gdyby to było takie proste!! Wy kobiety jak chcecie umiecie czarować i uwodzić. Ma to złe i dobre strony niestety!!

Gość chcę_zwykłego
facet_prawie_taki Wypraszam sobie, nie jestem żadne chucherko :P jarek6776 No to trzeba było nie wskakiwać jej do łóżka, to i problemu by nie było :D A teraz zmykam już, dzięki za odpowiedzi.

Ja też zmykam bo rano praca. Dobranoc wszystkim!! No masz rację trzeba było nie ulegać i problemu by nie było.

Gość gość
siema

Gość gość
glupie pytanie- zonaci oczywiscie