Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co moj facet mogl mi kupić na 25 urodziny

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie jestem bardzo ciekawa jakie macie pomysły bo ja sama się nad tym długo zastanawiam

Gość gość
zestaw garnków

Gość gość
25 sukienek

Gość gość
jerza . bukliet kwiatów , stanik . bilet na wyjazd jakiś .

Gość gość
Och, ale "problem"! Zrób listę CO byś chciała (dokładna nazwa produktu czy czego tam). GZIE to coś dostać i .. ILE kosztuje DAJ mu tę listę. Przynajmniej istnieje szansa że dostaniesz coś, co lubisz.

Gość gość
No k*****, gdybym ja dostała od faceta zestaw garnków albo jakiś "sprzęt domowy", to bym zakatrupiła i jaja urwała! Gary i temu podobne "graty" kupuje się DO domu, DLA domu a nie na urodziny, bo co? Jak garnki "moje", to k****a nikt z nich nie będzie żarł nie? Jak moje, to moje i wara mi od tego co SOBIE i tylko sobie, ugotuję! A jakby lodówka? To też k****a grabie z daleka trzymyć. Jak MOJA, to MOJA i tyle. No z****a-łabym faceta gdyby mnie takimi "uraczył". Urodziny to osobiste święto.

Gość gosc23
Oobisty garnek

Gość gość
nowego mopa

Gość gość
hehehe :D ja dostałam kiedyś garnek od faceta, ale sama go chciałam (był właśnie wpisany na listę), z tym, że to nie był garnek do gotowania ziemniaków, tylko garnek do fondue :D Zawsze chciałam coś takiego mieć i mam :D

Gość Cruella DeMon
Nowy vibrator

Gość gość
ja też zastanawiałam się bardzo ,co mógł kupić mi mój facet na moje okrągłe i bardzo ważne dla kobiety urodziny......................i do dzisiaj mu nie mogę wybaczyć,więc nie napalaj się za bardzo na nie wiadomo co :D

Gość Gra w Ciemno
Kamasutrę, dla Skorpionki idedalne

Gość Gra w Ciemno
ale konkretnie do ciebie pytanie skierowane nie było, więc po chu...a tu wchodzisz wypieprzaj ci...oto :)

To jest forum więc każdy ma prawo się wypowiedzieć. Tak więc spokojnie dalej sram na ciebie ciepłym kupskiem, tak samo jak i na twój prezent. A teraz wypyerdalaj w półprzysiadach do garów.

Gość Gra w Ciemno
To nie mój temat tępaku :D Ludzie sobie zgadują, a burak tu wyskakuje jak Filip z konopii :D hehehh frajer ;)

Gość gość
(to ja od tego garnka founde) chciałam jeszcze powiedzieć, że ja na 25 urodziny od swojego faceta nie dostałam nic... Nie to, że zapomniał, on po prostu stwierdził, że nie chce mi nic dać, bo się parę dni wcześniej pokłóciliśmy i to ma być "kara" (tak to określił) dla mnie... Nie jesteśmy już razem... ( i nie z powodu braku prezentu ;) )

Gość Gra w Ciemno
i dobrze, że nie nie jesteś z tym burakiem :)

Gość gość
karnet na silownie i balsam na cellulit