Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dama na codzien dziwka w lozku

Polecane posty

Gość gość
haha Czarna79:Ddobre

Gość alpqalpq
Nie szukalam takiego, bo wowczas jeszcze nie rozumialam czego dokladnie oczekuje. Raptem od miesiaca jestem wolna, tak to bylam 5 lat z jednym facetem. A w wieku 20 lat ma sie jednak nikle jeszcze pojecie o wlasnych upodobaniach. Ja sie dopiero odkrywam, poznaje sama siebie. Czy ucieklabym? Nie sadze.

Nie? Hm. A powiedz tak teoretycznie, po czym można by poznać, że facet jest właśnie taki nie idąc z nim do łóżka? A przynajmniej jak można przypuszczać, że jest właśnie taki?

Gość alpqalpq
Szczerze? Jedna rzecz robie. Z iskrami w oczach potrafie do nowo poznanego kolesia, z ktorym jestem na ty, nagle zaczac mowic: tak prosze Pana, oczywiscie, zgodnie z poleceniem itp. Nie wiem co poza wzrokiem i odpowiednim dobraniem slow moge jeszcze zrobic..

Gość alpqalpq
Czasami daje wyrazne znaki ze jestem ulegla. Na razie nikt nie zatrybił. Zatrybi ten, ktory lubi dominowac i po takich slowach zacznie mu krew pulsowac. Widac wtedy takie rzeczy..

Gość alpqalpq
No moze przesadzilam z tymi wyraznymi znakami.. jednak cos tam staram sie robic, by pokazac swoje preferencje.

prawdziwy dominator potrafi wyczuć suczke nawet po zapachu albo niewidocznych gestach:P widać Ty nią nie jestes:P

To było pytanie z przesłaniem. Zastanów się: jak taki facet powinien się zachowywać, ubierać, mówić itp. No, czego byś się spodziewała? Jak do mnie by któraś kobieta zaczęła mówić "zgodnie z poleceniem", "tak proszę Pana" to najpierw pomyślałbym, że jakaś szurnięta, a w najlepszym przypadku taka co to szuka na siłę jakiegoś Pana-Mastera. A to chyba coś zupełnie innego niż napisałaś wcześniej.

Gość gość
kto jak kto ale stara baba taka jak Vii ktora od 7 lat przegrywa na forum wie co mowi :p:D:D

Gość sidjakj
hehh satyr ma rację :) maleńka nie wiesz z czym igrasz:) ostry seks to jedno, a zabawa w dominację i uległość/BDSM to już zupełnie co innego :) tylko dla wytrawnych graczy. Więc pozostań może już mała przy lekturach książkowych :) a skoro ta się Tobie spodobała, to z pewnością, z przyjemnością sięgnij po "11 minut" Coelho. Swoją drogą co laski widzą w tym gniocie jakim jest ten "Grey" :/

Gość alpqalpq
Ogladam BDSM, nawet kajdanki sobie kiedys kupilam, jeszcze jak nastolatka bylam. Zaden facet nie chcial mnie skuc :O ani przywiazac, ani oczy zakryc, no nic z tych rzeczy! Nie ma mowy, zebym nie chciala sprobowac. Ale potrzebuje kogos, kto mnie wprowadzi do tego swiata. Musi to byc ktos, kogo kocham i komu bezgranicznie ufam.. Dlatrgo ciezka sprawa przede mna.

Gość alpqalpq
Stary Satyr - to moze Ty mi dasz wskazowki?

Gość sidjakj
no ale się broni! jak zaciekle się broni!! :D i jeszcze z miłością wyskakuje :D to ci dopiero!! :D marzycielka

Nic Ci nie dam. Jak sama nie będziesz wiedzieć to nikt Ci nie poradzi. Więc nie kombinuj tylko przysiądź i pomyśl: po jakim facecie byś się spodziewała, że może być władczy w łóżku.

sidjakj no ale się broni! jak zaciekle się broni!! smiech.gif i jeszcze z miłością wyskakuje smiech.gif to ci dopiero!! smiech.gif marzycielka xxx skoro nie szuka faceta który bedzie ją traktował przedmiotowo jako szmate to chyba najlepszym fundamentem dla sm jest bezgraniczne poddanie sie władzy faceta, którego sie po prostu kocha:P tok rozumowania ma dziewczyna całkiem prawidłowy ;) najpierw zniewolenie psychiczne potem władza:P

Gość alpqalpq
Ja kupilam ta ksiazke, bo slyszalam ze dobry erotyk. Na pocieszenie po zerwaniu z narzeczonym. Nigdy nie czytam recenzji, opinii, jedynie patrze na ocene czy dobra czy slaba jest ksiazka. Nie spodziewalam sie w tej ksiazce takich rzeczy. Wczesniej tylko kryminaly czytalam. Czasami cos lzejszego. Przeczytam ta ksiazke "11 minut". Lada dzien skoncze o Greyu. Marzycielka? Pewnie tak ;) Ale dobrze miec rozbujała fantazje.

prawdziwe tajniki BDSM znajdziesz w tej pozycji ksiazkowej ;) "Historia O" Pauline Reage

Gość sidjakj
a niech mnie! w końcu każdy kiedyś musi zacząć... jest masa portali na których możesz znaleźć tego kogo szukasz. Działaj jednakże rozważnie, abyś czasem zamiast przyjemności wynikającej z klimatu, nie została skrzywdzona. Wielu podszywaczy i amatorów łatwego seksu wszędzie się panoszy, należy umiejętnie i na spokojnie szukać, bez pośpiechu

określana jest mianem świętego Graala erotyki ;)

Gość gość
Kryminalista poszukiwany.pod bramą zk szukaj.zdominuje cię całą i całym majatkiem:-)

Gość sidjakj
V34... jasne, dobre rozumowanie, każdy w klimacie (większość kobiet, tych uległych) taki właśnie układ się marzy, Pan duszy i ciała. Należy pamiętać jedynie, że każda z takich znajomości rozpoczyna się od obopólnej chęci dobrej, klimatycznej zabawy. Pewnie niektóre mogą się przekształcić w prawdziwy związek ale ja bym raczej doradzała racjonalne myślenie i skupienie się na doznaniach ;D a nie od razu wyobrażanie sobie wielkiej szczęśliwości, bo później dziewcze tylko cierpieć będzie

Gość alpqalpq
v34 - najpierw zniewolenie psychiczne a potem wladza Jak dobrze ze mnie rozumiesz ;) No tak.. i kolejny problem. Facet musi byc inteligentny. Zeby w pelni mogl mnie zdominowac najpierw psychicznie, to nie moze byc glupcem. A bez milosci to juz w ogole odpada taki seks.. Ale mam wymagania, co...? :O No to chyba skusze sie najpierw na Twoja ksiazke. Stary satyr: Ee lubi kontrole, jest ogarniety umyslowo, jest zywiolowy, najczesciej ma kierownicze posady, nosi skorzany pasek, zeby mogl niewiascie obic pupe ;)

mozna ją sciagnąć z chomika;) i to jest własnie taka prawdziwa forma SM która z tego co wiem w dzisiejszych czasach za mocno wielu dewiantom kojarzy sie ze skórą pejczami i trzaskaniem po tyłku :P

Gość alpqalpq
Pewnie ktoregos dnia napisze na jakims portalu.. Poki co nie zamierzam. Moze uda sie w realu kogos poznac. Tutaj na kafeterii poznalam jednego faceta, ktorego zaitrygowaly moje slowa. Namowil mnie, zebym napisala do niego. Mamy kontakt ze soba, telefoniczny i mailowy. Ale bardzo daleko mieszka i spotkanie nie wchodzi w gre poki co.

Gość alpqalpq
Chcialabym tylu rzeczy sprobowac... Marzy mi sie wycieczka z moim facetem do wieeelkiego sex shopu i z tysiacami na koncie. Kiedys weszlam sama w Anglii. Ojej.. ile tam tego bylo. Bardzo przyjemnie spedzilam tam czas i chetnie powtorze ten wyczyn, ale z facetem..no i tym razem wypadaloby cos kupic ;)

Gość gość
alpqalpq źle do tego podchodzisz, to ty musisz go sprowokować musisz być niegrzeczna, wyzywająca, nieposłuszna, a jak od razu wyjeżdzasz z tym panem to co to za wyzwanie? nie masz być niewolnicą tylko nieposłuszną suką, która musi być karana tak to wygląda

Gość alpqalpq
Wiem, ze tak to wyglada. Bycie nieposluszna zbliza do otrzymania kary. Wiem. Z tym ze no przepraszam.. Ale nie mam z nikim jeszcze takich relacji, zeby miec okazje sie przeciwstawiac jakos. Na dzien dobry przeciez nie zaczne grymasic..

Musisz przejść od ogólników typu "lubi kontrolę" i "jest żywiołowy" do konkretnych zachowań. Zresztą to co piszesz i tak nie ma dużego sensu. Bo jeśli ktoś "lubi kontrolę" i "jest żywiołowy" to chyba zupełnie nie facet, którego szukasz. Zresztą dalej nie wiadomo kogo Ty szukasz bo z jednej strony piszesz, że chcesz być zdominowana w seksie a potem wrzucasz takie przekazy, które sugerują, że chcesz raczej, żeby ktoś Tobą rządził przez cały czas. O ile to pierwsze rozumiem, to tego drugiego już nie - dziewczyny które potrzebują takiego Mastera mają według mnie coś nie dobrze z psychiką. Pomyśl na spokojnie - czy facet który miałby dominować na poważnie byłby "żywiołowy"? A może wręcz przeciwnie - raczej byłby opanowany i wiedział co mówi i robi?

Gość gość
nie chodzi o grymaszenie ale o wyzwanie musisz patrzeć mu prosto w oczy i dać się stłamsić, nie grymasić tylko uśmiechać się, raczej irytować i wyprowadzać z równowagi zobaczysz wtedy jak reaguje