Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dama na codzien dziwka w lozku

Polecane posty

Gość alpqalpq
13:19 - to moje.

Gość gość
o to o mnie;) jestem zdania, ze facet powinien traktowac kobiete w zyciu jak krolewne, a w lozku jak dziwke;) niestety jeszcze na takiego nie trafilam...

Gość alpqalpq
Nie czytalam tej ksiazki jeszcze. 50 odcieni jest pierwsza ksiazka, ktora porusza takie niegrzeczne tematy ;) Zabawnie w sensie pozytywnyn czy negatywnym?

Gość alpqalpq
:D ale porownanie, az sie usmiechnelam mocno :D sporo w tym prawdy jest. Aktualnie przebywam w woj. mazowieckim, do konca tego roku. A dalej zobaczymy gdzie mnie poniesie ;) Blondynka, nigdy farbowana.

Gość Juken Dens
:O:(

Gość alpqalpq
Oczywiscie, ze nie gorsza :) Po prostu nie mam problemow z odrostami :D Warszawa powiadasz. Ostatnio w nocy zachcialo mi sie spaceru w Warszawie. Tak zaszalalam, ze fotoradar mnie trzasnął :O Mam rozumiec, ze na stale nie mieszkasz w Warszawie. To ktore woj w takim razie?

ach te fotoradary. mam rozumieć, że tak szybko szłaś, że aż fotkę dostałaś? :D niestety nie mieszkam w PL. wyjechałem dominować za granicą. ;)

Gość alpqalpq
Wiecej uleglych tam jest niz w Polsce? Ktory kraj sobie wybrales? Bylam kiedys w Anglii, zalowalam ze wrocilam, prace porzucilam, rada rodzicow.. No ale coz.

Gość alpqalpq
Tak, dostalam fotke.. pkt zbieram tylko za predkosc :/ ostatnio pecha mam i 16 pkt zlapalam, a wczesniej ani jednego.. a juz tyle lat prawko.

kto wie, może się poznaliśmy w tej Anglii, może mijaliśmy się na ulicy, może w pracy? ;) to teraz musisz uważać. dużo przekroczyłaś ostatnim razem?

Gość alpqalpq
Czyli Ty tez Anglia ;) dobrze Ci sie tam zyje? Przyjechales teraz odwiedzic znajomych i rodzine? Raz na 50-tce przekroczylam predkosc o 54 - 10 pkt dostalam, a teraz o 33 km - 6 pkt. Pech jak nic... musze teraz sie pilnowac :O

jeśli chcesz porozmawiać o tym jak żyje mi się w Anglii? albo chociażby o dominacji, kliknij na mój nick, znajdziesz tam adres email. miłego wieczoru. muszę lecieć.

Gość gość
up

Juz jestem.. praca czasami tak porywa w swe objecia, ze nie ma kiedy nawet na kafeee spojrzec. Teraz pod tym nickiem bede rozmawiala. Zaklepany, moj! :D

Gość gość
Up

A bo kafeteria troche upada.. Pare lat temu naprawde tutaj sie dzialo. Szkoda, bo lubie to forum i nie chcialabym, zeby kiedys go zlikwidowali. Ale jesli tak dalej pojdzie, to bedzie slabo. Napisze do Ciebie maila, w wolnej chwili ;) z checia porozmawiam z kims doswiadczonym. I gdzie te uległe? Naprawde jest tak malo osob, ktore lubia hardcore? Nie nastraja to dobrze.

Gość łukasz21z
wruciłem! aby kafateria nie umarła, zrobie ci zileonom kupe na czoło i potem będziesz szczęscliwa jusz.

Gość gość
Chyba wróciłem deklu .

Gość łukasz21z
zileonom napisalem cymbale!

Gość gość
do tego gościa co mu się żona wypaliła? bierze pigułki? jak tak to masz odpowiedź...nie wiem czy wiecie, ale są badania, które oczywiście nie są rozpowszechniane, że pigułki działają na kobiety tak, że przestaje im się podobać tzw zapach faceta, który on wydziela swoimi hormonami, a wręcz je odpycha...

Gość łukasz21z
to jest taka z ziołem. ty takiej nie umiesz i dlatego zazdroszczysz