Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to jest to samo

Polecane posty

Gość gość

Czy ryzyko zajscia w ciaze jest tak samo duze przy stosunku bez wytrysku w srodku jak przy pelnym?

Gość gość
ryzyko jest takie samo. Ja zaszłam w ciążę przez stosunek przerywany trwający mooooze 5 minut. Trzeba poamiętac, ze KAŻDY stosunek czy to z zabezpieczeniem czy bez może skończyć się z ciążą- wtedy seks jest realnie świadomy

Gość gość
to skad biora sie pary, krore stosuja ta metode przez x lat i jak chca dziecka to zachadza w ciaze przy pierwszym cyklu?

Gość gość
bo te pary stosuja glownie kalendarzyk....

Gość gość
Bo ostatnio nas ponioslo i nie zabezpieczylismy sie, ale nie skonczyl we mnie i troche sie denerwuje... to było jakies 4 dni przed owulacja..

Gość gość
My stosowalismy ta metode w dni potencjalnie plodne. Ale ja mialam bardzo regularne cykle i odczuwałam bóle okołoowulacyjne wiec mialam czym sie kierowac. Dalismy tak radę 4 lata a potem jak zaczęlismy sie starac to przy drugiej próbie sie udalo :-P

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość to skad biora sie pary, krore stosuja ta metode przez x lat i jak chca dziecka to zachadza w ciaze przy pierwszym cyklu? X albo mają zwykłego farta, albo facet ma kiepski preejakulat.

Gość gość
Twoj komentarz troche mnie uspokoił.. Mam nadzieje, ze skoro tylko raz tak zrobilismy szanse są nikłe..

Gość gość
Ja nie stosowalam kalendarxyka przez 4 lata sex przerywany 3-4 razxy w tyg nie patrzylam jakie mam dni i nie zaszlam. Pozniej chcieliśmy mieć dziecko były pełne stosunki w 2 cyklu zaszlam:-) ale to miałam chyba szczescvie

Gość gość
Ze zaszłaś w drugim cyklu czy, że nie wpadłaś przez 4 lata? :P

Gość gość
I to i to) to ze szybko zsszlam to mnie cieszy ale ze 4 lata mi się udawało to patrząc na to teraz nie ryxykowala bym:-)

Gość gość
Ja raz na cos takiego się porwałam i teraz strasznie się denerwuje, a do okresu jeszcze daleko...

Gość gość
up..