Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zaplanować odprowadzanie

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy, jak rozwiązujecie strategicznie odprowadzanie dziecka do przedszkola mając w domu noworodka? Mąż nie może odprowadzać, bo wychodzi z domu o 6 rano, nie mam nikogo kto mógłby zaprowadzać. Teraz jest jeszcze w miarę ciepło, ale co kiedy będą mrozy? Ubierać niemowlaka, brać wózek i przedzierać się przez zaspy do przedszkola?

Gość gość
no tak, nie będziesz miała wyjścia, są też autobusy jeśli nie masz samochodu, ja akurat miałam pomoc ze strony męża, sąsiadek a czasami sama zaprowadzałam :)

Gość gość
u mnie nie kursują miejskie, a do przedszkola do którego przyjęli moją córkę są 3 km...

Gość gość
Chyba nie masz innego wyjścia, bo nie wyobrażam sobie , że zostawisz maleństwo samo w domu. Zresztą jak będzie bardzo zimno starsze dziecko może opuścic przedszkole, przecież nic się nie stanie.

Gość gość
siedzisz w domu i dziecko wysyłasz do przedszkola? Po co?

Gość gość
ile dasz rady to odprowadzaj - nie ma jakiejś mamy w okolicy z innym dzieckiem? jaka nie to poprostu zostawiaj dziecko w domu i już

Gość gość
do zerówki raczej musi chodzić

Gość gość
lepiej w przedszkolu niz w domu. a moze jakas sasiadka moglabym na chwilke zajac sie dzieckiem?

Gość mama 3 latki
Za chwilę będę miała ten sam problem. Będę mamę prosić o pomoc w odprowadzaniu a jak nie to niestety trzeba będzie zapierniczać:)