Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyatnieeee mam

Czy 12 cm w obwodzie penisa to duzo

Polecane posty

Gość pyatnieeee mam

Jestesmy razem 5 lat, a przed nim mialam tylko jednego partnera. Jednak kiedy sie kochamy czasem nie bardzo go czuje w sobie. Tzn. na poczatku jest zawsze ok, ale po jakiejs chwili, kiedy sie rozluznie jest juz gorzej... Podejrzewam, ze skoro ja mam takie odczucia, to on pewnie ma podobne, chociaz nie chce sie do tego przyznac. Nie wiem czy to kwestia wielkosci mojej pochwy (jeszcze nie rodzilam, wiec moze naturalnie jestem tak zbudowana), czy jego 12 cm obwodu penisa. Chyba jestesmy niedopasowani fizycznie :( Prosze o jakies porady (probowalismy roznych pozycji m.in. glebokiej penetracji, ale bez rewelacji).

Gość gość
Mój ma 16 cm obwodu i 16 długości. Taki misiek :)

Gość ankagb
no raczej malo... a dlugi jest?

Gość gość
dlugosc nie ma znaczenia. jesli chodzi o grubosc to 12 cm to przecietny wynik.

Gość pyatnieeee mam
Ma 16 cm, wiec dlugosc jest raczej ok. Tylko z szerokoscia gorzej :(

Gość gość
Ze wzoru na obwód =2pi r średnica tego penisa wynosi 3.8cm. Jest to, moim zdaniem, dosyć gruby penis i nie widzę powodów do narzekań. Masz po prostu za luźną pochwę, lub jesteś oziębła. Rada: ogier jak u Katarzyny Carycy lub dildo takiej grubości aż uzyskasz orgazm. Dildo, po swoim spuszczeniu się, twój mężczyzna, powinien przypiąć se do bioder i wtedy nawet nie zwrócisz uwagi, że to kawałek gumy. Na wszelki wypadek by nie zatrzeć śluzówki pochwy i łechtaczki posmaruj dildo KY.Powodzenia.

Gość gość
gość Mój ma 16 cm obwodu i 16 długości. Taki misiek 👄 VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV 16cm obwodu daje penisa o średnicy 5cm!!! Jest to penis jak u ogiera, współczuję kobietom. Chłop z takim ch***em powinien iść wyłącznie do obory zapładniać klacze,

Gość gość
ja mam 14 cm, mysle ze jest ok

Gość pyatnieeee mam
Do kogos tam wyzej, kto mnie obraza - przeciez napisalam, ze zdaje sobie sprawe z tego, ze to moze byc moja wina i dlatego pytam czy te 12 cm to duzo. Nie irytuj sie i nie wyżywaj na innych, jesli sam masz chudego i Cie to frustruje...

Gość gość
Przestan sie wypowiadac o tym, jakie to penisy powinny kobietom odpowiadac, a ktore z nas powinny sobie konia poszukac. Jestes kobieta, ze wiesz, co kobieta czuje/czuc powinna podczas sexu i jaki rozmiar daje jakie doznania? :P

Gość gość
W normie chyba

Gość gość
"Mój ma 16 cm obwodu i 16 długości. Taki misiek usta.gif VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV 16cm obwodu daje penisa o średnicy 5cm!!! Jest to penis jak u ogiera, współczuję kobietom. Chłop z takim ch***em powinien iść wyłącznie do obory zapładniać klacze, " ______________________________________________________ E tam od razu klacze. Za to każda ma orgazm z wytryskiem :)

Gość gość
Nie kazda kobieta jest w stanie miec wytrysk. To wymaga treningow. I niech nikt nie mysli ze jak facet ma duzego penisa to juz kazda bedzie przezywac mega rozkosze. Nie badzcie naiwni.

Gość gość
widocznie miałem szczęście :)