Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego fajni faceci wiążą sie z szarymi myszami

Polecane posty

Gość gość
no własnie, nie przejdzie obojetnie ale i tak wybierze szajs ;)

Gość gość
znowu tu widze kobiece głosy , jak to facet jest wygodny, jak to bedzie zdradzał.... facet nie bierze na żone kobiete , która sie nie nadaje do niczego , ale jest piekna, nie mysli k*****m o matce dzieci, popatrzy za ta zrobioną kobietą, bo wiadomo jest ze my faceci jestesmy wrokowcami, sam patrze, bo lubie fajne niunie, ale myszke bym wolał od kocicy. ale nie powiem ze bym nie p******ł fajnej....

Gość gość
fajni faceci? ciacho to synonim fajności? jeśli takie jest myślenie lasek, tych niby super, to ja już wiem, czemu oni wolą myszki.

Gość gość
prawda taka , ze r****ł bym pieknośc , ale nie koniecznie bym chciał, mam szara mysze i dobrze mi, ale popatrzec nie grzech

Gość gość
zgadzam sie z powyzsza wypowiedzią,nie ten to inny bo przeciez taka gwiazdą bedzie wielu zainteresowanych,oczywiscie przekonana ze jest pępkiem świata i jej sie nalezą pokłony.Czesto wlasnie takie oto okazy są na tzw RAZ albo jako kochanki,nieraz nawet same pchają sie do łozek zonatych,a jak juz maja partnerow to pod pantoflem

Bo może w takich kobietach gustują. Może taki facet nie szuka kobiety Eleganckiej która swojego faceta będzie traktowała jak Sponsora który by na nią pracował jak osioł. Tylko kobiety z którą założyłby normalną rodzinę.

Gość gość
jakie tam myslenie, pewnie ze ładan ma łatwo i może wybierac i przebierac, a jak ma jednego to za nia lata, bo wiadomo ze jak sie ma cos ładnego to ciezko to tak poprostu zostawiuc bo ...cos tam.

Gość gość
ze fajny facet wybierajacy szara mysz robi to dla wygodnictwa, bo ta bedzie mu sprzatac gotowac a on predzej czy pozniej zacznie ja regularnie zdradzac... x x ale powiedz skad czerpiesz te bzdury? Ja mam podobno typowa urode szarej myszki, ktora zreszta lubie, mam ladna, łagodna twarz, nie lubie mocnego makijazu... nie farbuje tez włosów, chodze najchetniej w dzisnach, bluzach.. niegotowałam mojemu facetowi , tzn ogtowalismy albo ja, albo on, ogólnie to byl podziła obowiazków, nei cierpie usługiwania... co wy w ogóle tu bredzicie? Co ma wygląd do gotowania?

Gość gość
Jarek ma racje - na rodzine bierze sie zwyczajne , normalne kobiety, a do r******a jaknajlepsze, a wy kobiety same tego szukacie i to wiecie bardzo dobrze, która z was do czego była , albo jest

Gość gość
i ktos cie chciał, szara mysza i nie gotuje???? a skarpety na drutach robisz ładne???

Gość gość
Drogie panie szara mysz -to szara mysz. ale to rzecz gustu, bo dla innego szara mysz - cudowna laska. Sa takie co sie za pikne uwazaja a wstyd sie z nimi pokazac na ulicy dla przecietnego faceta!!!!

Gość gość
ja myslę, ze ew populernosc tych dyskotekowych panienek w mini, po solarce, b rozebranych niz ubranych bierze sie z tego, ze tym wyglądem one mówia: jestem chetna, wez mnie, i tu nie chodzi o to, ze one sa ladne, ale ze sprosnym wyglądem daja komunikat, ze sa chetne

Gość gość
dlatego sa na raz

A dla mnie taka szara myszka to znakomita partnerka na żonę. A większość tych eleganckich rzekomo kobiet najczęściej zdradzają i używają życia.

Gość gość
i ktos cie chciał, szara mysza i nie gotuje???? a skarpety na drutach robisz ładne??? x x nie jestem brzydka, mam spore powodzenie mimo ze mam urode szarej myszy, przy tym twarz jest z reguły b ładna, tzn łagodne rysy... mam tez niezłe cycki podobno... :p skarpet nie robie, mam ciekawsze hobby

Gość gość
kazda taka para jest parą z roznych powodow, np: on woli sredniawke co zajmie sie domowym ogniskiem a puknie dlugonoga kolezanke z pracy, dwa, facet moze po prostu NIE byc płytki i wazniejsze dla niego jest wnetrze, moze byc tez tak ze ma wyjatkowo z*****y gust i w szarej myszy widzi boginie co mi sie nawet ostatnio zdarzylo zaobserwowac.. Na pewno nie jest to jeden szablon

Gość gość
szara mysza nie naduzywa alkoholu i faceta do chałupy zaholuje , jak ten sie napije ostro

Gość gość
a to dobrze ze masz hobby. ja tez mam przecietna kobietke w domu, ale jak na nia czasem patrze , to normalnie jakbym w niej widział Natalie Siwiec, ale wszystko ma naturalne, kiedys nie widziałem , ale z czasem doceniam. a lubie na inne popatrzec...

Gość gość
siwiec wyglada wulgarnie ładna jest ale wyraz twarzy wulgarny fuu

Gość gość
glupi, ladny czy nieladny ale GLUPI zwiaze sie i z siwiec na stałe ;] normalny co chce zalozyc rodzine szuka tez kucharki itd...ale na pewno najpierw patrza na twarz bo w cuda nie wierze. zreszta ile jest pieknosci z fajnym charakterem? no wlasnie..to nie kwestia tego ze szare myszy wolą...jakby piekne byly ogarniete to by je brali, proste

Gość gość
stad te rozwody: -wiaza sie z ladnymi, -brzydkimi, - gotujacymi, itd A kto zwiazal sie z przyjaciolka? Dziewczyna ktora po prostu ueiwlbial i mogl z nia konie krasc;)?

Czasem i ładne dziewczyny są szarymi myszkami bo nie w głowie im pokaz mody tylko uczucie.

Gość gość
ale pitolicie

Jak się nie podoba to spadaj. Nikt ci nie każe czytać. Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to najlepiej nic nie mów.

Gość gość
mam, ale wiem że nie przebiję się przez 90% ludzi wierzących w stereotypy

Gość gość
ale jakie stereotypy??? to jest jedna sluszna prawda i koniec,

Gość gość
nie ma "jednej słusznej prawdy" w żadnym temacie

Gość gość
stereotyp nie... za wiele potwierdzen w prawdziwym zyciu ;)

Gość gość
co nie zmienia faktu, że istnieją wyjątki, które przez stereotypy mogą ucierpieć