Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7 Minutowy trening

Tego jeszcze tu nie było jak dla mnie super na pozbycie się zbędnej nadwagi

Polecane posty

Gość 7 Minutowy trening

Zapraszam na webinar Zadbaj o kondycję i sylwetkę trenując 7-minut 3 razy w tygodniu. Czy słyszałeś już, że można zarabiać odchudzając się? Przyznam, że zaskoczyło mnie to bardzo, ale istnieje program fitness, który umożliwia nabycie świetnej kondycji i super sylwetki ćwicząc tylko 7 minut 3 razy w tygodniu!!! www.7minuteworkout.com/live/power7Team/?id=Ela65 Brzmi, jak szaleństwo, ale stosuję to już od kilku tygodni i widzę niezwykłe rezultaty, dodatkowo można zarobić fajne pieniądze polecając go innym, lub tylko samemu korzystać dbając o swoją sylwetkę. Program jest dla wszystkich ludzi lubiących zdrowy styl życia. Dziś o godz. 20:00 rozpoczyna się nowy cykl, prowadzony przez najlepszych szkoleniowców z tej branży. Potrzebny jest tylko komputer i stałe łącze do Internetu. Wcześniej nie zapraszałam nikogo dopóki sama nie sprawdziłam na sobie tego programu. Wejście jest darmowe, do niczego nie zobowiązuje, ale zapewniam warto, jeżeli ktoś ciągle walczy o zgrabną sylwetkę to jest właśnie to. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę o wejście z tego LINKU www.7minuteworkout.com/live/power7Team/?id=Ela65 Proponuję zalogować się 5 minut wcześniej gdyż ilość miejsc jest ograniczona. Nic nie tracisz, możesz tylko zyskać, ja byłam sceptyczna, ale dziś nie żałuję. Serdecznie zapraszam do dyskusji, ale najpierw zobacz i przekonaj się sam, powodzenia w walce z wieczną nadwagą, zmorą nie jednej osoby.

Gość Angelina4
Ja już osiągnęłam swój cel - zrzuciłam 17 kilogramy nadwagi. Spoooro ćwiczyłam na zajęciach w fitness klubie i prowadziłam dietę. Do tego kupiłam sobie dokładnie takie kapsułki na odchudzanie www.skracaj.com/946c.html i teraz ważę tyle ile zawsze chciałam - 51 kilogramy.

Gość gość
JUZ WIERZE............sciema na 100%

Gość kasia2112
Nic innego tylko picie zielonej kawy , w 100% naturalna metoda a wiec juz powinna przemawiac, mozna sie wiele dowiedziec o niej w necie, a w skrócie to ma o wiele więcej antyoksydantów i przeciwutleniaczy niz zielona herbata, przyspiesza spalanie tluszczu . ja pije od ponad miesiąca regularnie i udalo się pozbyc 3 kg to wynik jest niezly jak myslicie? Ja kupuje w sklepie filizankaherbaty.pl więc polecam