Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuza89

Mam ochotę na sex a nie mam z kim smutno mi dlatego

Polecane posty

Gość Zuza89
no to nie wiem co zrobić próbowałam swój popęd przerzucić na coś innego, mieć zainteresowania, biegałam, grałam na pianinie, jestem wolontariuszką, próbuję zabić jakoś czas i nie myśleć o tym ale czuję się i tak samotna i chciałabym kochać się, a nie mam z kim i raczej umrę jako dziewica, taka prawda:(

Gość gość
a choćbym próbował poznac normnalnie to wkońcu z sexem bym wyskoczykl i dziewczyna olewa potem .

Gość gość
zemna sie kochaj ehh niemartw sie znajdziesz swego amatora jeśli jesteś wmiare ładna ;)

Gość gość
aa i jak cie na sex weźmie to pamietaj o zabezpieczeniach bys sobie niespartoliła życia przez to bo to wazne ja już nawet mm plan jak to by trtzebabyło czyli prezerwatywy i tabletki 24 h po na wszelki wypadek ehh masakra

Gość Zuza89
no to z tym problem, osobiście nie uważam się za ładną, choć koledzy i inni mówią mi często komplementy i dziwią się, że nikogo nie mam. najwyżej pójdę do zakonu;]

Gość gość
hym może jesteś tak sexowna że ini sie boja zagadać ;p a patrza sie naciebie faceci ?

Gość gość
do zakonu niepujdziesz bo ja niechce być sam ;p

Gość gość
Mnie tez sie chce ....bardzo ....mowia ze masturbacja to grzech i bede musiala to ksiedzu powiedziec na spowiedzi,a sie wstydze......mam 55lat ...ale wstyd :(

Gość Zuza89
no właśnie w tym problem, bo często patrzą, uśmiechają się, jeden koleś ostatnio jechał rowerek i wywalił na mnie gały o mało się nie przewrócił na tym rowerze, ale nie wiem czy to dlatego, że się podobam czy coś jest nie tak ze mną, ja jestem nieśmiała bardzo i uważam się za przeciętną z wyglądu, ale często patrzą. A może to dlatego, że jestem bardzo nieśmiała?

Gość gość
daj mi jakiś kontakt puki dużo osób niegada bo zaraz sie sexiści zleca he he ;p nieno jesteś ładna kobieta wiec została jedna rzecz uśmiech .

Gość gość
na studniuwke byś zemna poiszła a kolegom by szczeny opadły he he . tylko pewnie z daleka jesteś ja też niby południe polski ale to trzeba liczyć 200km minimum

Gość gość
ja z polnocy Polski :D

Gość gość
na poped tez jest dobra muzyka posluchac sobie wtedy sie czlowiek jakoś relaksuje

Gość gość
ochhhhhhhhhhhhhhhhhh :D :P :D :) :( :P

Gość Zuza89
Nie no czasem jak ktoś mi sie spodobał np. w sklepie na zakupach i patrzył na mnie to się przełamałam i uśmiechałam się, utrzymywałam kontakt wzrokowy, a on i tak nie podszedł do mnie, tylko uciekł spłoszony. Może złe wibracje wysyłam :D W Twoich wieku to chyba masz dużo koleżanek, znajomych żeby wybrać kogoś na studniówkę. Ja swoją źle wspominam, nudna była.

Gość samotny facet25
Zuza89 skad jestes ?

Gość gość
ha ha w szkole same chłopacy etam przesadzasz pewnieś mlodka ;p he he nieno tak pujde raczej sam na studniuwke choc może ale to watpliwe . . moze niepodchodza do ciebie bo sie stresuja czyli ci zostaja chyba debile i kilku normalnych odważnych .

Gość gość
samotny facet odwal sie znajsdź se swoja kafiuszke !;p

Gość mąż swojej żony
Ty to masz dobrze, jesteś wolna, młoda, kogoś sobie znajdziesz i będziesz miała seksu, aż Ci się znudzi. A ja żonaty, tylko żonie wystarcza raz w tygodniu, a ja bym chciał codziennie. Z inna nie mogę bo węzeł małżeński nie pozwala... ...chyba zaczne jeść coś na obniżenie libido bo tak sie nie da dłużej życ.

Gość vwrerfx bfs
06.11.13 ile ty masz lat ? bełkot jak u osmiolatka tego sie nie da czytac

Gość samotny facet25
22:29 - coś ci kur*wa nie pasuje głupi chu*uju????? 😠

Gość gość
etam p*****ly kij stym sexem i wszystkim , najgorsze jest to że człowiek uświadamia sobie samotność i mu to potem bedzie psyche rabac a gdyby nieta świadomość to żyć można jak pan chyba .

Gość Zuza89
miałam do tej pory jednego faceta, byłam z nim pół roku, ale nie pociągał mnie fizycznie, byłam z nim, bo miał fajny charakter, a chciałabym kogoś poznać, żeby była ta "chemia", żebym miała ochotę się na niego rzucić :P Samemu na studniówkę to tak średnio, weź jakąś kuzynkę, albo siostrę. mąż swojej żony - po co masz brac coś na libido, może spróbuj podkręcić swoją żonę jakoś. Może odrobina alko, ja po sobie wiem, że jak się napije martini, czyli wermut to mam jeszcze większe libido i nie mogę usiedzieć. Jak ja bym miała faceta to bym nie dawała mu spokoju dzień i noc :P chciałabym spróbować różne pozycje, w nietypowych miejscach, ciekawe czy tego kiedyś doświadczę.

Gość samotny facet25
podszywie idz spakuj ksiazki bo zapomnisz jakiejs na jutrzejsza lekcje

Gość gość
na żartach sie niezbnasz a ty od ortografi sie odwal bo zdemoluje ten temat przynajmniej bede miał zajecie na niemyślenie o sexie

Gość Haneczkaaaa
Kochana napewno znajdziesz sobie kogoś kto Cię pokocha! Jestem pewna! Nie myśl że reszte życia spędzisz w zakonie! Pan Bóg nie stworzył Ciebie po to żebyś była zakonnicą! I Ty co jesteś z Sosnowca! Tobie ksiądz nie jest pisany na zawsze! Więc kochani życzę szczęścia

Gość mąż swojej żony
No jak pech to po całości, ożeniłem się z abstynentką :( Próbować próbuję, ale już mam powoli dosyć, jak 9 na 10 prób kończy się porażką to najcierpliwszy by się poddał.

Gość gość
etam zuzo powiem ci tak myśl w życiu i jeszcze raz myśl . na studniuwke pujde niewiem poco ale potem bede żałowasł a tak bede mial spokuj . dobra ale widze że raczej jesteś starsza i niegustujesz w 19 latkach ehh trudno bo chemia by mugła być , bo raczej też szpetny niejestem

Gość gość
maż może jej niepiociagasz fizycznie iż niećwiczysz nic i jesteś gruby mo ze tu jest problem może wspulny trening sory za capslok

Gość Zuza89
mąż swojej żony - ale jak próbowałeś ją podkręcić? A rozmawiałeś z nią o tym, że masz większe potrzeby? Haneczkaaaa - może znajde, a może nie, ale chodzi o to, że to długo potrwa, a ja już usiedzieć nie mogę, zafiksowałam się na tym punkcie i nie może to myślenie o sexie pzejść, nawet brałam antydepresanty i nawet one nie obniżyły mi libido,a przed okresem to ja już w ogóle chodzę po ścianach. gość - na studniówkę idź, bo tak będziesz potem żałował, ja w sumie ze swoją też się zastanawiałam, ale poszła, choć nie była udana. A Ty jaki masz problem z kobietami? Też jesteś nieśmiały?