Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuza89

Mam ochotę na sex a nie mam z kim smutno mi dlatego

Polecane posty

Gość Zuza89
ale co ma wspólnego płacz z seksapilem?

Gość Haneczkaaaa
obiecaj że nie będziesz płakała

Gość Haneczkaaaa
łzy są wpisane w uczucia wszystkich ludzi. Jeżeli deszcz łez pojawia się w trakcie trwania buuurzy hormonów to łzy stają się mega gorące na twoich policzkach..... bo twoje serdzuszko bije 2 krotnie szybciej więc temperatura łez idzie w górę

Gość Domino45
Posłuchaj, jeżeli na prawdę zależy Ci na miłości, nie powinnaś zamartwiać się brakiem seksu. Seks jest strasznym złem i narzędziem samego szatana. Ludzie i młode małżeństwa, powinny czerpać wzorce ze Świętej Rodziny, w której w ogóle nie było seksu. A samo zbliżenie (czyli akt małżeński) powinno być ograniczone do minimum, czyli jedynie do zapłodnienia kobiety.

Gość Haneczkaaaa
Zuzia.......jak będziesz płakała to się na Ciebie wszyscy pogniewamy!

Gość Zuza89
tak, ale ciężko jest wracać po całym dniu do pustego mieszkania, pustego pokoju i nawet nie mam się do kogo przytulić, pocałować, jak oglądam filmy i są sceny erotyczne to przewijam po kilka razy i zastanawiam się czy też tak bym czułą, czy u mnie tak by to wyglądało a chyba się nie dowiem, straciłam nadzieję, może jestem skazana na samotność:(

No nie mów że w wieku 24 lat nie uprawiałaś seksu?? Chociaż z jednej strony to dobrze o tobie świadczy. Że się szanujesz. Prawdę mówiąc sam sex pierwszy raz uprawialem jak miałem 26 lat

Tak więc Zuzanno nie przejmuj się nie samym seksem się żyje. Przyjdzie czas że poznasz odpowiedniego partnera i przeżyjesz wspaniałe chwile. A taki sex bez zobowiązań to nic dobrego. Z pewnością byś żałowała.

Gość gość
Zuza, a z jakiego jesteś miasta?

Gość Haneczkaaaa
czy jest ktoś komu nie chcę się p*******ć w wieku 24 lat ?

Gość Zuza89
wiem, że sex nie jest najważniejszy, ale ja czuję się taka wyposzczona, że od kilku miesięcy to jest u mnie temat nr 1! Non stop o tym myślę, rano, na zajęciach, na wykładzie, w autobusie, przed snem, ciągle wyobrażam sobie różne scenki, pozycje itd. Jestem już zafiksowana na tym punkcie :(

Gość gość
dobra gaduło, skąd jesteś?

Gość prawdziwy męzczyzna
daj sie wydu pczyć bo zwariujesz 😘

Po prostu brakuje ci kogoś bliskiego do kogo mogłabyś się przytulić i poczuć się potrzebna. Czasem wystarczy czułe przytulenie by naładować baterie życia.

Gość gość
jarek6776 Ja ?? Jestem z Górnego Ślaska okolice Sosnowca Będzina. A czemu pytasz?? - Goń się pedziu :D🖐️

Gość Zuza89
z południowej części Polski. ale to nie jest ważne jak przestać myśleć o sexie?

Trudno mi powiedzieć jak przestać myśleć. Może praca pozwoli ci przestać myśleć o tym. Ale najlepszym rozwiązaniem było by kogoś poznać porozmawiać o się przytulić. Może gdybyś czuła się komuś potrzebna i szanowana. Problem sam by się rozwiązał.

Gość Haneczkaaaa
"ciężko jest wracać po całym dniu do pustego mieszkania, pustego pokoju i nawet nie mam się do kogo przytulić, pocałować" Mam tak samo! Ale ja mam troszke inną sytuacje wiem że jeżeli bym chciała znalazłabym 8 kolegów przy których samotna bym się nie czuła....... Ale ja nie chce z każdym z nich spać w jednym łóżku! Też chcę się w kimś prawdziwie zauroczyć. Skakanie to jedno a uczucie drugie

Właśnie bardzo to ładnie ujełaś!! Gdybyś poszła z jednym czy drugim kolega miała byś opinię puszczalskiej a wówczas jeszcze ciężej by ci było.

Gość Zuza89
Ja wolę popaść w depresję, ale i tak nie poszłabym z kimś do łóżka, tylko dlatego, że mam potrzebę. Nie umiem tak, muszę się zakochać, poznać tą osobę. Zresztą nigdy wcześniej tego nie robiłam, więc chciałabym dłużej znać tą osobę, mieć do niej zaufanie. Ale czasem sobie myślę, że tyle lat samotności mnie czeka...płakać mi się tylko chce, a u lekarza mam stwierdzoną nerwicę, innych przyczyn nie ma. Ciężko mi czasem, na uczelni jak rozmawiam z koleżankami to nawet nie przyznaję się, że jestem dziewicą, bo bym została wyśmiana, bo jak to w takim wieku, to musi być ze mną coś nie tak eh:(

Gość Haneczkaaaa
"nie przyznaję się, że jestem dziewicą, bo bym została wyśmiana, bo jak to w takim wieku, to musi być ze mną coś nie tak" nie ma w tym nic śmiesznego ! Ale przyczyny takiego stanu rzeczy powinno się szukać w psychice

No ja ma zupełnie inne zdanie o tym. Taka kobieta w takim wieku z dziewidzstwem to wspaniała kandydatka na żonę. Wiem to sam po sobie na pierwszy sex z moją pierwszą dziewczyną czekałem ponad rok i było warto. gdybym miał czekać więcej to bym czekał.

Po drugie Głupi wyśmieje a Mądry doceni twoją wartość i godność osobistą. Znając dzisiejszą młodzież z pewnie by ci dokuczały koleżanki i się wyśmiewały/

Gość gość
a ja 19 latek na karku zero bobiet też fiksuje ale sam sie zaspakajam bo czasem sie nieda po 2 h dzienie na fotce siedze i czas marnie przerąbane .

Gość gość
ehh przerabane to uczucie ale mnie niesmiałosć załatwia tak

Gość Zuza89
jak byłam na drugim roku to powiedziałam mojej dobrej "przyjaciółce" to do tej pory z koleżankami się ze mnie wyśmiewa, że jestem zielona i jak rozmawiamy o związkach, to zawsze słyszę, że "Zuza nie powinna się wypowiadać, bo to jeszcze dziecko, niedojrzała" itd. Wiem, że należy czekać cierpliwie, ale już nie wytrzymuję ze swoim popędem, wiem, że to jest głupie i błahy problem dla wielu, ale mnie to dobija i nie umiem sobie z tym poradzić, ciągle rozmyślam jak inne pary spędzają wieczory, jak wygląda sex i co się wtedy czuje, co ja bym czuła :(

Gość gość
to jest skutek sexiuzmu w necie widzisz i zaczynaja cie pragnienia nachodzić przerabane to jest i to bardzo czasami człowiek całydzień traci nanecie poto by znajść kogoś i przeglada profile nieustanie ;/

Gość Zuza89
ja nie przeglądam w necie,nigdy nie miałam sexu i dlatego mam to pragnienie, po prostu jestem młoda, mam duży popęd i nie moge już wytrzymać, ciągle myślę o sexie, ie mogę się skupić na zajęciach, bo odpływam w swoje fantazje.

Gość gość
to skad ci sie te fantazje wzieły seriale tv to jedno i tosamo wirus wejdzie dop głowy i amen he he ja juz kiedyś chciałem pisać do dziewczyn na sam sex ale to kosztuje wiec odpuściłem .