Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdgbefrdswa

racjonalnie myśląca kobieta nie da się wrobić w przyjażń zzajętym facetem

Polecane posty

Gość świecka katechetka
Niektóre kobiety po prostu wiedzą, że przyjaźń, zwłaszcza z zonatym facetem, może skończyć sie po prostu zaangazowaniem z którejś ze stron i dlatego nie decyzują się na takie układy.

Gość gość
Przyjaźń to nic złego. Przyjaźń to nie miłość

"racjonalnie myslaca kobieta rozwazy za i przeciw, wezmie z tej przyjazni jak najwiecej sie da i czmychnie jak jej ten uklad przestanie odpowiadac" No i właśnie Zuza masz przykład co tu mają na myśli. Układ;)

Gość gośćdbergthyj
krwawa " coć szybko nicki zmieniasz:P mówisz do mnie? Przemyśle

Gość Mąż 37 całkiem ok
Myślę , że obrony krzyża są bardzo widowiskowe. Osobiście bardzo podobała mi się ta na żwirowisku , było więcej krzyży, elementy antysemickie były mocno podkreślone. Ta obrona pod Belwederem była spokojniejsza, było głośno, kolorowo, też była bardzo fajna. Byłem akurat wtedy w Warszawie, tak na poważnie to zachowanie niektórch twardogłowych zupełnie nie przystawało do powagi i tragizmu ofiar, niepotrzebny jarmark na pożywce z czyjejś tragedii.

Gość gość
Mezu 37 , jak powinna sie twoim zdaniem czuc kobieta podrywana przez zonatego?

Gość Mąż 37 całkiem ok
Powinna czuć się atrakcyjna.

"przyjaźń to nie miłość" Mhm, i wcale nie jest jednym z jej głównych składników. ­ "krwawa " coć szybko nicki zmieniaszjezyk.gif mówisz do mnie? Przemyśle" Hm?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Maz 37 ja proponuje poprzec obrone krzyza. To zapewnia miejsce w niebie i zycie wieczne.

Gość świecka katechetka
"kobiety nienawidzą takich ,którzy przymilaja sie do nich a a aucie matrona czy zona" Właśnie. Nie znoszę tego. Mam żal do takiego gościa i żal mi kobiety.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Maz 37 - skad jestes ?

ale to jest nasza polska cecha, my lubimy sie spuszczać nad grobami i załatwiać własne interesy, każda tragedia w tym kraju jest pretekstem do dokopania komuś...tego feralnego dnia dostałam telefon i poleciałam z ekipa pod pałac zeby "robic material" płakałam jak bobr, widziałam setki ludzi plączących razem ze mną, wszyscy byliśmy braćmi...przez jeden dzień, a potem wszystko wróciło do normy

Gość Mąż 37 całkiem ok
Brobić krzyża, albo tak jak śpiewała Maryla.... "podeszli do mych okien anieli, smokingi mieli czarne, lakierki mieli złote i chyba jeszcze na mnie ochotę." Ci anieli mieli pełno pieniędzy "za bliety lewe do nieba".... Kupiłem już sobie kiedyś taki lewy bilet do nieba , tak w przypływie racjonalego myślenia. Żona nie chciała, postanowiła zarabiać na niebo pokorą i cierpieniem :)

Gość Mąż 37 całkiem ok
Jestem z południa. Kraju - Raju

Gość Zuzanna Amelia ææ
No i jaki byl tego final ?

Gość gość
Mezu 37 a nie szukales nigdy prawdziwej milosci? Zona ci jej nie daje, panienka do seksu tez ci jej nie da. Nie czujesz sie pusty?

no wlasnie..ty fajny chlop jestes, z jajem i poczuciem humoru, moze warto poszukac takiej wariatki jak ty, jeszcze nie jest za pozno

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zaraz zaraz ... czy jest cos o czym ja nie wiem ?

Gość gość
albo sie kłocić zamierzacie ,albo gadacie ? Na tym wątku nie ma wideł i nozy :)

Gość Mąż 37 całkiem ok
Pisałem już na początku, że mam już żonę i dzieci. Nie wiem jaka miałaby być "prawdziwa" żeby mi przyszło do głowy ich zostawić....e nie. Przy bliższym poznaniu robię się nudny. Powtarzam się.

Gość Mąż 37 całkiem ok
Poza tym cały ten temat oparty jest na pewnej niedorzeczności. " nie dać się wrobić w przyjaźń" .... Rozbawiło mnie to. Poza tym mam wiele przyjaciół, którzy się dali wrobić w przyjaźń ze mną. W większości to ludzie zajęci. Wiem, że to straszne co piszę, ale jak się ma 37 lat to się przyjaźni prawie w większości z osobami zajętymi.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Dlatego pytalam o czym tak naprawde jest ten topik. Bo "wrabianie w przyjazn" juz samo w sobie dosc dziwnie brzmi.

Gość Mąż 37 całkiem ok
Wrobić w przyjaźń to oksymoron

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zdefiniuj okreslenie "oksymoron"

Gość gość
pojabany człowiek z wieloma nicki szuka dziury w całym .Zauwżcie że zawsze sie znajdzie cynik ,któy wychodzi na debila Ujęła wrobić, pewnie po to aby celowo zaznaczyć^ wydobywającą sie z tego s łowa EKSpresję ::.Słowo wrabianie juz daje do myslenia prawda?