Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fantazje seksualne

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie, jakie macie pomysły na ciekawy seks ? jak mozna go sobie urozmaicić ?? jakies ciekawe miejsca - takie ekscytujące ;p

Gość gość
jestes m czy k ?

Gość gość
kobietą . chcialabym cos nowego wprowadzic zeby się nie znudzic .. lubię nowe doznania .. ale z tym samym partnerem .. spotykamy się od 4 miesięcy i chcę zeby zawsze bylo mu ze mną dobrze... żeby nie pomyslał nawet o innych kobietach ...

Gość gość
Wydoroślej, seksem nie przywiążesz do siebie faceta.

Gość gość
to wiem , nie jestem dzieckiem . mam 34 l. jest to luzny związek, bo ja nie chce na razie z nikim się wiązac i zarazem nie mogę nic obiecywac ..ale seks jest jak na razie zaje..sty . szukam po prostu jakis inspiracji ...

Gość gość
jeśli jest z******ty to szukasz dziury w całym, a jeśli facet nie jest dla Ciebie inspiracją, to niestety ale z czasem przyjdzie walczyć z nudą

Gość gość
bzykamy się w różnych miejscach , robimy rózne naprawdę zboczone rzeczy , ale wiem ze lubi zmiany .. nie koniecznie partnerek :) duzo rozmawialismy o seksie od początku poznania. stąd troszkę moje obawy , czy mu się nie znudzi .. a nie chcialabym , bo naprawdę nie jest łatwo znalezc faceta dobrego w łóżku ...

Gość Girasolrozowe
Po 4 miesiacach chcesz wprowadzac zmiany??? A co bedziesz wprowadzac po 4 lub po 14 latach wszystko bedzie juz wyprobowane chyba tylko sr...e na siebie wam z urozmaicen zostanie