Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_zona_meza

mezczyzni czego nie lubicie nienawidzicie u swoich zon

Polecane posty

Gość magda_zona_meza

jak w temacie, czego nie tolerujecie, przez co macie kochanki, przez co tracicie do zony szacunek?

Gość gość
maja po prostu za duzo wolnego czasu. jezeli go nie maja to nie laza na boki

Gość gość
czasem czepia sie o bzdurne detale na prade idiotyczne , ostatnio afera przez caly dzien o nie zeskanowanie kart lojalnosciowej , za transakcje warta pare groszy... no musialem sie napic

Gość mąż swojej żony
Nie lubię jak mi żona odmawia seksu. I jak tak dalej pójdzie to przez to będę miał kochankę.

Gość magda_zona_meza
a wiecie dlaczego ja swojemu odmawiam czasami?a ma czego zalowac pozniej, bo jest malo romantyczny, nie okazuje zainteresowania jak kiedys, chce seksu i tyle, to odpycha

Gość gość
mam tak samo jak Ty Magda ..S.

Gość gość
Ja nie lubię sztucznośći np jak rozmawia przez tel. z koleżanką i przezywa ah ,eh naprawdę,nie smuć się a może podjechać kochana? potem odkłada słuchawke i mówi do mnie-Znowu ta p*****lnięta d**e mi zawraca nie lubię jak za dużo się maluje ,gada o kosmetykach o j****ych paznokciach nie lubię brudasek typu ,burdel w szafie

Gość wqduqwnf
nie ma swojego zycia, czeka jak pies i wciaga mnie do swojego zycia, problemow, problemikow, problemeczkow z kazdego dnia, nie umiem ddychac ...dusze sie, niech zacznie zyc jakims zyciem swoim, choc przez chwile