Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceta najlepiej poznać po tym jak zareaguje na wpadkę

Polecane posty

Gość gość

mój były - gdy podejrzewaliśmy coś poleciał po tabletkę 72 po, ciągle był nerwowy, testy ciążowe itp. a gdy się okazało,że nie jestem w ciąży zaczął znowu się martwić tym razem o to,że skoro jestem niezapłodniona to w zasadzie nic nas nie łączy i mogę go zostawić ( dzięki Bogu! :D ) mój obecny - na słowo "a gdyby...?" zaczął wraz ze mną rozważać co by było, nawet obliczył ile miał by lat kiedy dziecko miałoby lat 15 :D głaskał mnie po brzuchu (zamyślił się), gdy się okazało,że się nie jestem w ciąży powiedział, że trochę szkoda, bo już się nastawił :)

Gość gość
Moj ex tez zrobil afere, po tym zrozumialam jaki on jest i go zostawilam, dzisiaj mam dwojke slodkich dzieci a ten przegraniec znalazl sobie mloda cizie, ktora nie chce miec jeszcze dzieci

Gość gość
Co w tym jest bo moj byly z ktorym bylam wiele lat kiedy blednie okazalo sie ze jestem w ciazy (test wyszedl pozytywny,ale krew nie) chcial mi odrazu dac kase na usuniecie, a potem zebysmy dalej byli ze soba. Jak to dobrze ze pozbylam sie gnoja i przekonalam jakie to bylo scierwo. Teraz mam cudownego meza ktory chce miec dzieci i jestem bardzo szczesliwa.

Gość gość
macie racje, co to za facet co nie wspiera kobiety? skoro nie chce dziecka, zabija wlasne dziecko, to po co sie z nia kocha? moj mnie bardzo zaskoczyl swoja pozytywna reakcja, wiedzial,ze dla mnie to tez bylby dramat miec dziecko, wiec nie dal mi odczuc czym by to bylo dla niego, powiedzial tylko damy rade i ze to nie koniec swiata, faceci majacy inna reakcje albo nie kochaja swoich kobiet albo sa gnojkami niedojrzalymi do seksu, w kazdym razie nie warto z takimi byc

Gość gość
Jak tak sobie to czytam to uświadomiłam sobie to o czym piszecie, co prawda mam tylko 19 lat, a mój chłopak 22, to jednak gdy raz spóźniał mi się okres i powiedziałam mu o moich obawach, to powiedział "i co teraz? co robimy?" a ja do niego "a co? chcesz usunąć?" a on,że w życiu! tylko pyta gdzie zamieszkamy :) oczywiście to był falstart, ciąży nie było, ale teraz wiem,że mogę na niego liczyć, będę go bardziej doceniać:)

Gość gość
Podsumowując wypowiedzi durnych Polek jednym zdaniem: "Facet, który nie chce mieć dzieci, to ścierwo". Dlatego nikt normalny nie powinien szukać Polki na żonę. Zero szacunku do mężczyzn. :O🖐️

Gość Cruella DeMon
Ale pier....licie od zawsze jak kobita chciała wiedzieć czy facet jest Ok to robiła takie ściemy , także nie pierd....cie o testach i innych głupotach . Sama to zrobiłam i jestem zadowolona bo ten który przysięgał o miłości 7 lat szybko pokazał ile ta miłość jest warta ... Drugi wyszedł ok na TEŚCIE , i jeszcze go przeprosiłem za niepotrzebny alarm :D Z drugim jestem do dzisiaj już małżeństwem i do tej pory wale sie w głowę i nie mogę przeżyć tych 7 lat :D

Gość Cruella DeMon
Miało byc " straconych 7 lat "

Gość aniolekbezskrzydel
Ja mam cudownego mężczyznę. W grudniu mam 21 lat, on 24. Jesteśmy ze sobą prawie 8 mies.Dużo przeżyłam w życiu mimo młodego wieku, wiele porażek właśnie m.in. związanymi z facetami, byłam wykorzystywana psychicznie. Miałam takie chwile w życiu, że narzekałam na Boga przez te wszystkie niepowodzenia. Do czasu aż poznałam mojego mężczyznę. Nie mogłam w to uwierzyć co się działo... Dzisiaj jestem najszczęśliwszą kobietą na Ziemi. Zanim się dowiedziałam, że mam zapalenie żołądka pomyślałam o ciąży ponieważ zbierało mnie na wymioty. Kupiliśmy test, w sumie to wątpiłam że 'wpadliśmy' bo stosowaliśmy antykoncepcję. Jak Mu powiedziałam, że nie jestem w ciąży to powiedział 'Szkoda Kochanie.. :)'. Mimo, że nie jesteśmy ze sobą bardzoooo długo, to wiem że jest tym jedynym. Mówi cały czas, że będziemy mieć dużo dzieci, przynajmniej 10-tkę :) Ja mu na to zawsze, że chyba sobie żartuje, będę przecież jak balon wyglądać :P Powiedział, że taką mnie będzie kochać :) Nawet o imionach już myślimy :)

Gość gość
testów się zachciało dla durnych pind 🖐️ ciekawe co by było gdyby to faceci zaczeli testowac was mowiac, ze np. okazalo sie, ze sa bezplodni, maja dlugi lub sa smiertelnie chorzy 🖐️ s*********ybyście aż by się kurzyło, tyle jest warta wasza milosc hipokrytki

Gość aniolekbezskrzydel
Jestem dresiarką i umawiam się z cudownymi chłpakami po zawodówce :)

gość testów się zachciało dla durnych pind lapka.gif ciekawe co by było gdyby to faceci zaczeli testowac was mowiac, ze np. okazalo sie, ze sa bezplodni, maja dlugi lub sa smiertelnie chorzy lapka.gif s*********ybyście aż by się kurzyło, tyle jest warta wasza milosc hipokrytki - Obudź się. baby zawsze testują facetów od pierwszej minuty znajomości. jak podchodzisz do p***y na ulicy i zaczynasz gadać, to ona już zaczyna ciebie testować. Robią to regularnie. Musisz się nauczyć ich gry i wiedzieć kiedy i jak to robią. Sam je testuj na maksa. A w szczególności się w nich na początku nie zakochuj, tylko traktuj jak zabawki do seksu. Cały czas ocenia i patrz jak zareagują. Baby niesamowicie na gorsze zmieniają się po ślubie, i dobrze, żebyś to w porę odkrył, jaką sukę mogłeś hodować na własnej krwawicy.

test z praca jako ochroniarz, potem już w związku z długami, albo utratą pracy i chęcią pożyczenia pieniędzy od kobiety, to dobre testy.

Gość gość
11.11 ten przegraniec r***a młodą d**e która na jego szczęście nie chce mieć dzieci. Co w tym przegranego? On wygrał życie

Gość gość
dokładnie, on wygrał życie, bo ma młodą laskę i nie musi się babrać w pieluchach, kupkach i zupkach :D a z taką laską jak ty czekałaby go szara codzienność i wrzaski dzieciaków 🖐️ od takich młodych kobiet, którym już w głowie są bobaski najlepiej trzymać się z dala :o

Gość gość
ZŁOTE SŁOWA :) "testów się zachciało dla durnych pind lapka.gif ciekawe co by było gdyby to faceci zaczeli testowac was mowiac, ze np. okazalo sie, ze sa bezplodni, maja dlugi lub sa smiertelnie chorzy lapka.gif s*********ybyście aż by się kurzyło, tyle jest warta wasza milosc hipokrytki" i chyba prztestuje tak swoją pinde (nowa jest więc mnie zbytnio nie zna), sypne jej ze mam 70tys długu :)

Albo powiedz jej, że od jakiegoś czasu miałeś podejrzenia i źle się czułeś. Biopsja wykazała, że masz złośliwy nowotwór limfy.

Gość gość
mój pierwszy facet chciał się wieszać jak skłamałam mu o ciąży...drugi gadał Że niby sobie poradzimy niby ok, ale przy najbliższej kłótni chciał się pakować i już zapomniał o dziecku, ale wtedy w ciąży nie byłam , z obecnym już planujemy dzieci i myślimy nad imionami i w sumie to on mnie namawia na dzieciaczki :)

Gość gość
bambino gada bzdury, choroba do ciąży nie ma nic... na chorobe nie masz wpływu, na ciążę tak, jak nie r***asz to się martwić nie musisz...co do długów, to sama uciekałabym od faceta, który nie potrafi gospodarować kasą i nie zapewni bytu rodzinie bo to jego zasrany obowiązek tak samo jak łożenie na dziecko więc teraz nie róbcie z siebie ofiar bezmózgi

Gość gość
jak nie r***a to po co mu kobieta w takim razie? :D

Gość gość
niech zainwestuje w gumową p**de w takim razie

Gość gość
już lepiej postawić parę drinków małolacie w klubie 🖐️

Gość gość
Obowiązkiem kobiety też jest zarabianie na dom i dziecko. Nie róbcie z siebie ruskich dziwek

Gość gość
a przepraszam cie bardzo gdzie jest tak napisane ze to obowiazek kobiety?

Gość gość
A gdzie jest napisane to ze obowiązkiem faceta jest utrzymywać kobietę?

Gość gość
a w Biblii mój drogi, a skoro żyjesz w państwie katolickim to masz się do niej stosować a jak nie pasi to wypad do Arabii albo Indii

Gość gość
państwo jest świeckie! tylko mafia w czarnych sukienkach na zbyt dużo sobie pozwala! a tak po za tym jestem ateistą i podpisałem akt apostazji, z czarnymi nie mam nic wspólnego ani z ich bredniami które głoszą!

Gość gość
W d***e mam biblię. Na szczęście mamy 21 wiek i co najważniejsze- mam dziewczynę która zarabia a nie lenia

Gość Tytus Bomba 22 lata
zacznijmy od tego, że żyjemy w państwie świeckim, a nie wyznaniowym :D to, że katolicyzm jest religią dominująca nie ma tu nic do rzeczy :D🖐️