Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie daje juz rady w ciazy czy moge prosic lekarza o wczescniejsze rozwiazanie

Polecane posty

Gość gość
autorko chyba nie zdajesz sobie co to jest wcześniak.. dziecko po urodzeniu odrazu badane i potem co chwila okulista neurolog laryngolog - będzie cała lista biegania do poradni wszelkich - do tego większe prawdopodobieństwo żółtaczki, kolek, słabego lub wzmożonego napięcia nerwowego - jak się potem okaże że musisz dziecko pół roku rehabilitować i na dodatek płacze ci co dzień wieczorem przez 4 miesiące nie do uspokojenia bo ma kolki to będziesz marzyła żeby mieć te hemoroidy 2 tyg dłuzej..

Gość gość
Kup sobie kobieto czopki Procto Glyvenol, i módl sie żeby donosić ciążę bo mózgu to Ty nie masz ... I wiem co przechodzisz miałam tak samo

Gość gość
Ja urodzilam na poczatku 38 tygodnia ciazy, dziecko z cechami wczesniactwa, bez odruchu ssania, corka po porodzie przeszla zakazenie, tydzien miala 2 antybiotyki, wdala sie ostra zoltaczka, lezala w inkubatorze 3 doby, od 5 doby zycia ma kolki dzien i noc, obecnie ma miesiac i od miesiaca nie spie, rozumiesz to? ze zmeczenia czasami mam ja ochote zakneblowac gdy placze 10 godzine z rzedu i noszenie w zadnej pozycji nie pomaga, do tego ma straszny trodzik niemowlecy, a potem mam wyrzuty sumienia, najchetniej to bym chyba z okna wyskoczyla, juz nie daje rady, wiec zastanow sie dwa razy co jest lepsze.

Gość gość
A stosowalyscie nieoperacyjna likwidacje hemoroidow? Ja kiedys mialam.. 3 male. I takie gumki zatrzaskowe mi nakladal, ktore po pewnym czasie odpadaly czy jakos tak. Zabieg trwa doslownie pare minut, nie boli jakos szczegolnie, a przynosi efekty.

Gość kasia0089
jedna POWAZNA RADA! Jesli robisz nasiadowki, to nie rob ich nigdy w cieplej wodzie. Ja slyszalam kiedys o nasiadowkach z kory debowej zalanej wrzatkiem. kazalam mojemu chlopakowi tak robic i tylko mu sie pogorszylo. pozniej lekarz, ktory zna sie na rzeczy powiedzial ze nasiadowki w cieplej, czy tez goracej wodzie absolutnie sa zabronione, bo w takiej temperaturze jest wiekszy przeplyw krwi, a hemoroidy to zylaki o***tu, ktore sa napelnione krwia.. unikaj goracej wody..

Gość gość
up

Gość gość
Na trodzik niemowlecy bardzo dobrze działa płyn miceralny mustela