Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ygritte

Czy zwracacie uwage na to ktorzy znajomi do Was pisza pierwsi

Polecane posty

Gość Ygritte

Ja bardzo, w sumie to z 5 dziewczynami chyba nie spotykałabym się gdybym do nich nie pisała. Gdy byłam bardzo zajęta i nie pisałam w ogóle do znajomych, odezwała się tylko jedna. Teraz trochę dałam sobie siana z tymi osobami.

Gość gość
ja też bardzo, mam kilka takich znajomych którzy w ogóle się do mnie nie odzywają i planuje zerwać te znajomości. Kilka już się tak zakonczyło. Trzeba sie troche szanować

Gość gość
up

Gość gość
no a co w przypadku jesli znajoma do mnie pisze pierwsza ja odpowiadam i rewanzuje sie tez pytaniem co u niej to mi odpisuje po kilku miesiącach lub w ogóle, lub ja się odzywam piwersza i nie dostaje odpowiedzi, raz zwróciłam uwagę przeprosiła ale nadal tak robi:)

Gość gość
no ale nie czaje was czyli jeśli do ciebie sie pierwsza nie odezwie to jest źle tak? ale ty sie możesz nie odzywać? to tak samo ta druga osoba myśli o tobie identycznie, bo też sie pierwsza nie odzywasz...

Gość gość
nie, tu raczej chodzi o to, że z jednej strony ciągle wychodzi kontakt, a jak sie go ukróci, to ta druga strona się nie odzywa- też mam takie "przyjaciółki" i dlatego postanowiłam zrobić małą selekcję

Gość gość
może ktoś dziś się wypowie?