Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sredni statystyczny

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość sredni statystyczny

Mam pytanie drogie panie.Jakie zawody mezczyzn kreca kobiety?

Gość sredni statystyczny
Zadnej podpowiedzi?

Gość berzerk
ja lubię umundurowanych - policja, wojsko, ochrona, straż, nawet ratownicy medyczni mnie jarają. i mam jakąś nieuzasadnioną słabość do kurierów :o v ale ogólnie przy wyborze faceta nie kieruję się zawodem 🖐️

Gość sredni statystyczny
Prosze pisac czy zwaod jaki wykonuje facet ma znaczenie?

Gość gość
Żołnierza albo inżyniera! Żołnierza, bo nosi mundur i w ogóle żołnierze są w nich mega seksowni, a inżynier dlatego, że uwielbiam inteligentnych facetów!

Gość gość
wiesz...jesli koles jest pilotem, a wyglada jak pietruszka i jest tepy jak dzida a inny jest murarzem i wyglada sexy , ma swoje zdanie to wole murarza ;)

Gość gość
Ma. Przykładowo ratownik na basenie lub barman/ochroniarz w klubie są w szczególny sposób narażeni na "pokusy". To zawsze martwi i dość zniechęca.

Gość sredni statystyczny
Dziekuje prosze o wiecej wpisow.Czy zawod wykonywany ma wplyw na atrakcyjnosc mezczyzny?

Gość kid cudi
"Czy zawod wykonywany ma wplyw na atrakcyjnosc mezczyzny?" x ma, wystarczy spojrzeć jakim powodzeniem cieszą się z reguły np. lekarze i prawnicy - panuje stereotyp o prestiżu, inteligencji i kasie, więc laski na to lecą. ja osobiście mam głęboko w doopie gdzie facet pracuje, grunt żeby sobą reprezentował cechy, które dla mnie są istotne :classic_cool:🖐️

owszem, za atrakcyjne uważam zawody gdzie główną rolę stanowi mózg. no i mam słabość do mundurów :classic_cool: 🖐️

Gość gość
lekarze, prawnicy napewno podniecaja kobiety, bo kobiety lubia inteligentnych facetow .

Gość łukasz21z
mi też stał sie rzecz straszna. poszlem wczoraj do sklepu kolo domu cioci mojego kolegi brata po chleb, sok, parówki, wędlinę, 2 banany i 4 brzostwinie. jak szłem tam, zaatakował mnie pakudny, wielki jamniczor. rozszarpał mi nogawkę i powiedział że jak tam przyjde jeszcze raz odgryzie mi nogę. no i poszłem szybko dalej i jak już byłem w tym sklepie koło domu cioci mojego kolegi brata po chleb, sok, parówki, wędlinę, 2 banany i 4 brzostwinie, okazało się że nie mają brzoskwiń. i co ja teraz zrobię?

Gość gość
lekarz prawnik prezes firmy

Gość gość
kierowca szambiarki

Gość gość
mundurowi :*