Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ranka u wejścia pochwy

Polecane posty

Gość gość

Dziś przy próbie stosunku u wejścia do pochwy zrobiła mi się mała ranka, takie jakby podłużne, nie duże nacięcie. Ból tego uniemożliwił stosunek, piecze przy oddawaniu moczu. Wcześniej się to nie zdarzyło, więc to chyba zwykłe nadszarpnięcie. Chciałabym się zapytać, czy jest jakaś maść/krem, które przyspieszyły bo gojenie? Zastanawiałam się nad sudocremem lub tribiotic'iem, ale nie jestem pewna, czy są odpowiednie dla takiego delikatnego miejsca. Ewentualnie czy jest coś innego, co mogę dostać bez recepty? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość gość
nicci nie pomoze jak wizyta u ginek !!!!!!!

Gość gość
Abstynencja seksualna, a partner niech cię nie jedzie tak ostro, lub tyle godzin.

Gość gość
R*****ie gorącei partner nie trafił w dziurę stąd rana.Jesteś rozerwana złem trafieniem i mocnym trafieniem.Zle byłaś ułożona lub zrobił ci to na stojąco.Teraz zrób sobie przerwę

Gość gość
Twoj byczek był spragniony az cię pokaleczył.Dawaj mu częściej i więcej

Gość gość
Może ci się c**a przekręciła o 90stopni stąd rana

Gość mio mao
co za gówniarstwo-nie mają się jak wyżyć to piszą komentarze:/ Co do tematu to sudocrem ma cynk a on wysusza-więc moim zdaniem na takie podrażnienia nie bardzo-tego drugiego kremu nie znam. Napewno dobry będzie bepanthen a jak się wygoi to osłonowo provag żel. A jeśli rana powstała podczas stosunku to może rozważcie lubrykant??